- 27 Eylül 2020
- 151
- 98
- 24
-
- Konu Sahibi Venuslukedi
Seven adam alıyor diyeyim de biraz daha delirSELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl bulabilirim sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarımBu konu ciddili mi ?
Kudra golddiggerlığı konu dışı tutarsak, bu tezin doğru aslında bence. Cimri adamın sevgisi de cimri oluyor.Seven adam alıyor diyeyim de biraz daha delir
Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Bol para harcayan bir erkek isteyen bir kadını herhangi bir adam niye sevsin? Aklıma bir sebep geliyor sadece, onda da sevgi var mı emin olamadım.Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Siz önce kendi paranızı yedirmeyin de. Hediye almayı bi kesin
Adam kaniş köpeği mi ki sizin duygularınız tatmin olsun diye böyle hallere girsin ? Uzmana görünün bence.Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Para harcamayı bırakarakSELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl bulabilirim sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Yok bence de kısmen doğru da öyle adamlar da bana para harcasığğn, hediyeğğ alsııığn diyen hatunlara pek yüz vermiyor.Kudra golddiggerlığı konu dışı tutarsak, bu tezin doğru aslında bence. Cimri adamın sevgisi de cimri oluyor.
Giriş gayet iyiydi de sonlarda niyet de bozulduSELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl bulabilirim sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler