Erkek parası yemek

Yorumlari okurken aklima şey geldi evlenirken altin isteme muhabbeti, "zorla" kendine altin aldirtip değer görecegini dusunenler...
Bu dusunceye katilmiyorum ve değeri ölçmüyorum ama seven erkek elindeki her imkanini sevdiği kadin için kesinlikle kullanir, esirgemez diyebilirim net şekilde ve bunu sizin istemeniz, yapmasi için zorlamaniz gerekmez.

Ha her imkani olan ve bunu kullanan çok seviyor demek değildir ayirmak lazim.

bu yedirirse sever anlayışı değil, alma verme dengesini bozmamak. Çünkü insanlar yatırım yaptığı, emek verdiği, değer gösterdiği kişiyi kaybetmekten de daha çok korkuyor. Psikolojide bile adı var bunun. Ben zor gününde yanında olayım psikolojisiyle kantarın topuzunu kaçırdım. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi fedakar kadın değil de benim için ölüyor bitiyor şeklinde bir algı oluşturdum. Denge çok önemli. Yoksa konu tabiki ilişkiyi maddiyata bağlamak değil.

Yatırım yapmakla , emek ve değer vermek birbirinden tamamen farklı kavramlar.

Sizin kaybetmekten korkuyor sandığınız insan , "Onun için bu kadar para harcadım , karşılığını almadan hayatta ayrılmam" diyen zihniyette biri de olabilir.

Konudaki herkes haklı yalnız 😂😂 Ama bana kalırsa, ilişkide alma-verme dengesini bozunca bir şeyler yanlış gitmeye başlıyor. Bunu ilk elden tecrübe ettim. Şundan bir süre öncesinde bana bunları söyleseler çok kızardım ama hiç almadan verici olmak iki tarafa ve ilişkiye ciddi zararlar veriyor bence. Yani siz de sevgilinizin size verdiği kadarını vermelisiniz, fazlasını değil.

Konudaki herkes haklı yalnız 😂😂 Ama bana kalırsa, ilişkide alma-verme dengesini bozunca bir şeyler yanlış gitmeye başlıyor. Bunu ilk elden tecrübe ettim. Şundan bir süre öncesinde bana bunları söyleseler çok kızardım ama hiç almadan verici olmak iki tarafa ve ilişkiye ciddi zararlar veriyor bence. Yani siz de sevgilinizin size verdiği kadarını vermelisiniz, fazlasını değil.

Ben dengeyi hiç sevmem. 😂 Her zaman daha çok sevilen, daha çok alan olmak daha güzel bir şey.
Eşitlik ve denge sıkıntılı. 😬

öncelikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya adam caba harcamaya değer görmüyor alıştırmıssın
1-mekanlarda yarı yarıya ödemeyi yavasca bırakıyosun..
2-arkadaslarına dostuna eşinin sevglilerinin aldıgı hediyelerden bahsetmeye basla
3-buluşmadan ondan bir şeyler iste ufak da olsa tatlı vs para harcamaya başlasın ve işe yarar hisseder,
4- maddi olrak sıkıstgndan bahset.
5-hediye vs asla alma
6-elit davran lüks sevmeye basla
7-otur arkana yaslan ve izle

haa bunlar işe yaramazsa topuk :KK55:

adamın huyu böyledir ve değişmez

öncelikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ya adam caba harcamaya değer görmüyor alıştırmıssın
1-mekanlarda yarı yarıya ödemeyi yavasca bırakıyosun..
2-arkadaslarına dostuna eşinin sevglilerinin aldıgı hediyelerden bahsetmeye basla
3-buluşmadan ondan bir şeyler iste ufak da olsa tatlı vs para harcamaya başlasın ve işe yarar hisseder,
4- maddi olrak sıkıstgndan bahset.
5-hediye vs asla alma
6-elit davran lüks sevmeye basla
7-otur arkana yaslan ve izle

haa bunlar işe yaramazsa topuk :KK55:

adamın huyu böyledir ve değişmez
Maddi sıkışıklığımdan bahsetsem senin babanın evinde böyle mi de benden istiyorsun muhabbeti olmaz mı

Ben hediye almayı pek beceremem. Bu yüzden özel günleri de pek sevmem. Kendime de çok dikkat eden biriyim, iş hayatına atılınca para kazanınca da daha da çok dikkat etmeye başladım. Kaliteli giyinme, kaliteli yemenin dozunu arttırdım. Çelik, imitasyon takı desen takamam alerjim var, gümüş , altın kendi zevkime göre aldığım şeyler. Adam nereden bilsin. Ben onları zaten alıyorum ediyorum. Benim bana değer verdiğini görmem için mesela uzağız. İlk fırsatta yanıma gelmesi. Bazen uçak biletlerine yetişemiyorum. Ben ayarladım gel demesi. Ya da yanıma gelmesi. Sevdiğim bi müzik grubunun konserine bilet alması. Uzun süredir gitmek istediğim bir restoranda yemeğe götürmesi. Vs vs. Diğerleri hava cıva bence

X