Erkek parası yemek

İmzayı tam nereye atıyoruz

3 ay inşaat pisliği temizleyip adama pırlantalı saat alacam sırf o da bana pırlantalı kolye alsın diye gerçeketen enteresan hayatlar..

En güzeli tek taşımı kendim alırım tek başıma kendim takarım

İşte bunları en başta yazınızda belirtmemişsiniz. Şimdi sizi anladım. Yani öğrenci olmanıza rağmen hediyeye önem verip bir şeyler alıyorsanız tabi ki kendisinin mesleği olduğu için beklenti içinde olmanız çok normal. Bana da şimdi anormal geldi. Bence hediye almayı kesin ve uygun fırsatta bu konuyla alakalı lafınızı sokun. Bakalım nasıl bir tepki verecek

Bence alt metinde Öğrenci halimle Avukat adam bulmuşum elimde tutmalıyim hediyesi onlar.. En azından bu tecrübenizle İnsanları bu kadar kafanızda büyütmemeniz gerektiğini anlamışsınızdır.

Öğrenciyken kimseye böyle bir şey almadım konu bütünlüğünü kaybettiniz diye açıklıyorum üniversitedeydim ek iş olarak haftada 2 gün gidebiliyordum ama o zamandan beri bu hediye olayı bende takıntı o zaman da güzel sayılabilecek bir markadan hatrı sayılır bir parfüm almıştım 19-20 yaşında çocuğa pırlanta almamıştım herhalde haftada 2 sene 2012-13 o senenin şirketerin bana verdiği parayı bir düşünün bakayım zorunlu giderlerimi de çıkın milyarlar etmiyor zaten kıçı kırık 5 liralık 10 liralık bileklik kolye almaktan iyidir benim hayat görüşüm bu size uymak zorunda değil şu an 29 um kendi işim var gelirim iyi neden sevgilimden esirgeyeyim ? 5-10 sevgilimden de esirgeyeceksem gözüm kalacaksa neden sevgiliyiz ?

Peki şeyi merak ettim, belli bandın altında ya da markasız hediye gelirse kellesini vurduruyor musunuz alan kişinin?

evet durumu yok belli ki ve sizin beklentileriniz cok yuksek, devam ederseniz mutsuz olacagınızı düşünüyorum.
bununla birlikte hediyenin illa pahalı bişey olması da gerekmez, sizin istediginiz sevdiginiz herhangi birşeyi alabilirdi 2 senede, demekki hediyelesmeyi seven biri degil.
5 Sevgi Dili diye bir kitap okumustum, tavsiye ederim. Her insanın sevgisini gösterme şekli farklıdır, ana baslıkları şu şekilde:
Onay Sözleri
Nitelikli Beraberlik
Hizmet Davranışları
Hediye Almak
Fiziksel Temas

Peki şeyi merak ettim, belli bandın altında ya da markasız hediye gelirse keşlesini vurduruyor musunuz alan kişinin?
Kudra inan ki banlanasım yok sen benim ne demek istediğimi anlayacak zekaya sahipsin buna eminim kibarca redderim ve bir daha görüşmem benim verdiğim değeri bana maddi manevi veremeyecek insanla hiiiç vakit harcamıyorum ki denk de gelmedim 30 a yaklaşmış kadına da liseli ergen gibi gümüş kolye getirilmez özel günde benim için böyle arkadaş değiliz kanka değiliz sevgiliyiz

Bence alınır neden alinmasin surekli altin mi almalılar. Ben altından cok gumusu hediye alinmasini seviyorum, benim için hediye manevi deger taşıyor sonucta.

İnsan sevgisi kadar para harcar karşısındakine

Psikiyatride doktor ablam psikiyatri de böyle bişey varmış mesela gerçekten .
Verdiğin degerle doğru orantiliymis ona harcadigin para

Ben ikna oldum
Çünkü zaten böyle düşünüyordum, böyle de yapiyordum

Yalnız tavsiye verdiğiniz kişi 20 yaşında üniversiteli, bilmem farkında mısınız?

Yine de bir insanın değerini alınan hediyenin maddi değeriyle ölçmesi, beğenmediği zaman ilişkiyi bitirmesi bence tuhaf, çok tuhaf...

Bence alınır neden alinmasin surekli altin mi almalılar. Ben altından cok gumusu hediye alinmasini seviyorum, benim için hediye manevi deger taşıyor sonucta.
Altın çok pahalı yahu. Çok uzun bir ilişkim değilse ben altın bir şey beklemem mesela. Hatta gümüş alacağına çelik alsın bence. Hem kararmaz hem daha uygun fiyatlı hem daha uzun ömürlü.

Söyleye söyleye aldırtabilirsiniz ama o zaman ne değeri olur bilmiyorum. Karşınızdakinin karakter yapısıyla ve maddi durumuyla alakalı daha çok. Böyle cimri sevgilisi olan bir arkadaşım vardı, ortak ödemeyi geçtim kıza yıkıyordu hesabı hep Laf vura vura istediği kıvama getirdi ama böyle yapmak da benim tercihim olmazdı.

Bana kalsa özel günlerde ne hediye alırım ne hediye veririm. Hediye çok gereksiz geliyor çünkü bu zamana kadar gelen hediyeleri hep beğendim ama mutlaka bir sorun çıktı ya da hediye güzeldi aslında ama bana hitap etmiyordu. Bir şekilde kullanamadım.

Güzel bir yemek, beraber geçirilen zaman yeterli geliyor bana.

Bencede öyle beğenmek beğenmemekle alakali bile degil. Ben bastan söylüyorum pahali hediye yok diye, ozel günlerde hediye alma zorunluluğu yok. Canımız isterse içimizden geldigi icin alırsak veya manevi değeri olacak şeyler sadece.

Hediyeyi severim ve emek harcanmışını severim. İlla pahalı olmalı, parasını ezmeliyim demeniz tuhaf geldi.
Biz sevgiliyken kedim ölmüştü eşim o zaman sevgilimdi kedimin isminin başharfinden bir kedi silüeti olan gümüş kolye ucu almıştı. Hala çok severek takarım gözüm gibi saklarım. Çünkü düşünmüş, aramış emek vermiş. Pahasından daha değerli bir şey bu.
Yada yine sevgiliyken bana en sevdiğim yönetmenin tüm DVDlerini toplamış arşiv yapmamı sağlamıştı. Baksan üç kuruşluk hediye belki ama araması sorması düşünmesi yine bence çok daha değerli.
Bu kadar maddiyatçılıkla da bir şeyleri ıskalarsınız yalnız. Ben on küsur sene önce gittiğimiz ilk tatilde aldığı boncuktan beş TL ilk Halhalı bile hala saklarım.
Hediye maddiyattan öte bence. Önemli olan düşünmesi emek vermesi.

Ne güzel bak sizin tercihiniz bu yargılmıyorum saygı duyup geçiyorum çünkü o sizin hayatınız siz mutluysanız beni ilgilendiren bir yanı yok ama ben hoşlanmıyorum maalesef sürekli altın alsın değil mevzu toplasan iki özel gün var bir doğum günü iki sevgililer günü şu iki günde de kıysın bir zahmet paracıklarına çünkü bende kıyıyorum el elde baş başta oturup hadi bana en güzel şeyi alsın demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…