Erkek parası yemek

R -Rosa- fıstık ezmesini karın doyurma amaçlı yedirdiğine emin miyiz adamın ?

Nutella , fistık ezmesi ve türevlerini yemek üstüne hoş bir tatlı menüsü için kullanmış olmasınlar.
Yok Z hanım, bayağı ekmek üstüne sürdürmüş yedirmiş. Başka hiçbir şey yokmuş. Kadın sonradan bir röportajda anlatmış. Doğru düzgün evi de yokmuş zaten adamın. O zenginlikle, düşünün yani.

ben de sevgililerime para harcatmaya çekinirdim. sonra nişanlandıktan sonra nişanlımdan evlilik için ihtiyaçlardan konuşurken istemeye başlamış oldum. şimdi de eşimden özel günlerde alması için bir şeye heves etmişsem onun hakkında bilgi veriyorum.

nEE

Geçen gün bir yerde adamın çocuk sayıları yazıyordu. Adamın bir kadından üçüz , 2 farklı kadından ikizleri vardı yanılmıyorsam. Haberin altında ilginç yorumlar vardı.

Belki sunum tabağı kullanmadan yemişlerdir fıstık ezmesini diye düşünmüştüm.

Fıstık ezmesi akmaz ama Z Hanım ya. Şantidir, çikolata sosudur vs. tamam da. Ezme çok erimez öyle.

Konu sahibinin kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorsanız , konu sahibinin beğenip anlaşıldığı için teşekkür ettiği yorumu görmemişsiniz sanırım.

Denk gelmemişsin. Bu düşünce yapısı ve zihniyete sahip olan farklı yaş seviyelerinden ( 70 yaşında olup böyle akıl veren de var ) kadınlar mevcut .

Genç nesil nereye gidiyordan başka bir konu bu.

Vallahi konu sahibi yöntemleri bilmiyorum çünkü eşimden başka sevgilim olmadı . Onunda saydığın şeyleri alacak durumu yoktu. Ben para yeme kısmına yazacağım. 6 yıllık evliyim. Doğum sonrası rapor+ ücretsiz izinii olarak 19 ay çalışmadım. İlk ücretsiz izne çıktığım ay kendimi çok kötü hissettim. Maaşım yoktu eşim gönderdi ben anladım ki bu iş bana göre değil alışmamisim.

Maşallah bir cevap yazdım hala sohbeti devam ediyor yok birinin kocası takmazmış öteki dırdır edermiş pırlantalı saati full taşlı bir şey mi düşündünüz naptınız orayı hiç anlamadım yok görgüsüzlükmüş yok yok biri kaç yıllık kocasına bile diyemezmiş marka olmazsa ayrılcan kahkah kih kih gerçekten banlanmak istemediğim için alıntı yapıp kalp kırmıyorum
farkındaysanız konu benim değil ben size ben bunu düşünüyorum böyle yaşıyorum siz ne düşünürsünüz diye sormadım siz böyle yapsanız ne olur da demedim ortada bir soru yok muhatabı da değilsiniz sayfalarca ne konuşa konuşa bitiremediniz ya
Ben siz neden böylesiniz sizde isteyin diye size saldırmıyorum neden farklı görüşler sizi bu kadar rahatsız ediyor ve etti ki hala kendi çapınızda bunun dalgasını geçtiğini sanıyorsunuz oturup biraz bunu düşünmelisiniz bence sen kırmızı rengi görünce mutlu olursun ben maviyi görünce bu bu kadar basit bir tercih meselesi farklı insanların farklı beğenileri istek ve zevklerine sayfalarca takılmanızın ne kadar komik olduğunu keşke uzaktan görebilseniz

Sayfada pırlantalı erkek saati içeren yorum olunca , reklamı da gelmiş. Merak edenler için 0.10 karat pırlantalı erkek kol saati %50 indirime girmiş ve sadece 5.980 tl imiş.
Hayatımda kocama o pahada hediye almadım Elim titrer vallahi alamam yani. gerçi bana sevgilim 6 bine hediye alsa içine dert olur kabul de edemem. Zengin değilim ona bağlıyorum ben. Zenginler için bu para benim 500 liram gibi olacağı için kıyar alır tabii

Bir saattir benim mesajımın gıybeti yapılıyor bari bende yine benim mesajım üstüne bir şey sorayım çok merak ediyorum hayat arkadaşınıza bu miktarı harcarken neden eliniz titriyor? Değmez mi ? Sonuçta arkadaş değil kanka değil hayat arkadaşınız .
Ya da size bu miktarda bir hediye geldi neden kabul edemezsiniz ? Kendinize layık görmüyor musunuz ?

Hayat sizin saygı duyuyorum ama bu yaptığınız stratejiler karşısında bana göre strateji oluyor iyiki eşim ilk ve son sevgilim olmuş diyorum. Çok fazla deneyim sahibi olmamısim. Bence insanı bu denli hediye noktasında kriterleri olacak hale karşınıza çıkanlar yapmıştır. Şaşırdım yazdıklarınıza. Yinede tekrar diyorum saygı duyuyorum kendi doğrularınız kendi hayatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…