- 21 Şubat 2016
- 2.978
- 7.494
-
- Konu Sahibi Venuslukedi
Yok Z hanım, bayağı ekmek üstüne sürdürmüş yedirmiş. Başka hiçbir şey yokmuş. Kadın sonradan bir röportajda anlatmış.
Sevgiliye pırlantalı saat almak... Aahhaa ne kocam bana ne ben kocama böyle hediyeler almadık... Ruhumuz mu fakir bütçemiz mi bilmiyorumKusura bakmayın ama bu yazdıklarınız konudan daha cringe...
nEEPara yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .
Flörtleşirken dikkat edeceksiniz bunlara mesela flörtleştiğim adamla ortak hesap ödemem aramızda para lafı oluyormuş gibi gelir şahsen hesabı o aldıysa teklif etmem etmeye tenezül etmem 300-500 ün lafını yapacak adamın yüzünden anlarım gerekirse tüm hesabı öderim ama bölüşmem buna karşın elim açıktır bende mutlaka ona fark ettirmeden hesabı öderim ya da gezi tur bir şeyi sürpriz olarak planlar her şeyi karşılarım özetle nasıl değer görmek istiyorsam karşımdaki de o kadar değerlidir der o değeri maddi manevi hissettiririm.
Basit bir örnek vereyim şimdiki erkek arkadaşımla ilk başlarda görüşürken böyle evde tozdan şikayet ediyordum ciddi mi dedi şaka mı dedi bilmiyorum ama doğum gününde sana robot süpürge alayım da yorma kendini dedi bende gülerek ay saçmalama aşkım ev eşyasından hediye olmaz dedim hadi canım şu bu bak kullanırsın falan şakalaşırken açıkça dümdüz söyledim ben ev eşyasını giyim eşyalarını hediye olarak kabul etmiyorum normal zamanda içinden gelir alırsın ayrı ama bunlar hediye değil dedim ben özel günümde kırılcağıma o baştan kırılsın diye düşündüm çok da ciddi görmüyordum o zaman ilişkiyi onun doğum günü benden önce geldi şansa tesadüfe pırlantalı şık bir erkek saati aldım he hiçbir erkek de bunun karşılığında bana gümüş kolye getiremez yani biraz yöneteceksiniz bir mağazaya girerim tişört gömlek alırım aşkım sana yakışacağını düşündüm der veririm onun gözünde bunu sıradanlaştırırım ve hep böyle geldi gitti biraz alttan alta yönetmeyi deneyin ve ilişkinin başında kartlarınızı açık oynayın seneler sonra arıza çıkarmak bir şeye yaramaz.
Bende bu biraz babamdan kalan bir takıntı hediyeye özel günlere çok değer verir beni de takıntılı yaptı inan ben öğrenciyken inşaat temizliğine giderdim o parayı ne çilelerle kazanırdım aylarca para biriktirip 3 ayımı bir hediyeye verdiğimi bilirim mesela siz bu istediklerinizi yapıyor musunuz özel gün olsa da olmasa da bir şeyler alıyor musunuz ? Sevgiliye bir şey almayı aranızda normalleştirdiniz mi
Yok Z hanım, bayağı ekmek üstüne sürdürmüş yedirmiş. Başka hiçbir şey yokmuş. Kadın sonradan bir röportajda anlatmış.Doğru düzgün evi de yokmuş zaten adamın. O zenginlikle, düşünün yani.
Fıstık ezmesi akmaz ama Z Hanım ya. Şantidir, çikolata sosudur vs. tamam da. Ezme çok erimez öyle.Geçen gün bir yerde adamın çocuk sayıları yazıyordu. Adamın bir kadından üçüz , 2 farklı kadından ikizleri vardı yanılmıyorsam. Haberin altında ilginç yorumlar vardı.
Belki sunum tabağı kullanmadan yemişlerdir fıstık ezmesini diye düşünmüştüm.
Ben kocama pırlantalı saat alsam takmaz muhtemelen.Sevgiliye pırlantalı saat almak... Aahhaa ne kocam bana ne ben kocama böyle hediyeler almadık... Ruhumuz mu fakir bütçemiz mi bilmiyorum
Bu konu bence ifade ediliş biçiminden kaynaklı böyle tepki görmüş. Ben abes bir şey görmedim açıkçası. Parası varsa ve sevdiği insana harcamıyorsa bu anormaldir. İşinde gücünde olgun bir kadınım. Sevgilimden, eşimden hediye beklerim bu benim değerimi küçültmez ki . Arada küçük jestler ister insan. Ben normal arkadaşlarıma bile yaparım.
Para yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .
Flörtleşirken dikkat edeceksiniz bunlara mesela flörtleştiğim adamla ortak hesap ödemem aramızda para lafı oluyormuş gibi gelir şahsen hesabı o aldıysa teklif etmem etmeye tenezül etmem 300-500 ün lafını yapacak adamın yüzünden anlarım gerekirse tüm hesabı öderim ama bölüşmem buna karşın elim açıktır bende mutlaka ona fark ettirmeden hesabı öderim ya da gezi tur bir şeyi sürpriz olarak planlar her şeyi karşılarım özetle nasıl değer görmek istiyorsam karşımdaki de o kadar değerlidir der o değeri maddi manevi hissettiririm.
Basit bir örnek vereyim şimdiki erkek arkadaşımla ilk başlarda görüşürken böyle evde tozdan şikayet ediyordum ciddi mi dedi şaka mı dedi bilmiyorum ama doğum gününde sana robot süpürge alayım da yorma kendini dedi bende gülerek ay saçmalama aşkım ev eşyasından hediye olmaz dedim hadi canım şu bu bak kullanırsın falan şakalaşırken açıkça dümdüz söyledim ben ev eşyasını giyim eşyalarını hediye olarak kabul etmiyorum normal zamanda içinden gelir alırsın ayrı ama bunlar hediye değil dedim ben özel günümde kırılcağıma o baştan kırılsın diye düşündüm çok da ciddi görmüyordum o zaman ilişkiyi onun doğum günü benden önce geldi şansa tesadüfe pırlantalı şık bir erkek saati aldım he hiçbir erkek de bunun karşılığında bana gümüş kolye getiremez yani biraz yöneteceksiniz bir mağazaya girerim tişört gömlek alırım aşkım sana yakışacağını düşündüm der veririm onun gözünde bunu sıradanlaştırırım ve hep böyle geldi gitti biraz alttan alta yönetmeyi deneyin ve ilişkinin başında kartlarınızı açık oynayın seneler sonra arıza çıkarmak bir şeye yaramaz.
Bende bu biraz babamdan kalan bir takıntı hediyeye özel günlere çok değer verir beni de takıntılı yaptı inan ben öğrenciyken inşaat temizliğine giderdim o parayı ne çilelerle kazanırdım aylarca para biriktirip 3 ayımı bir hediyeye verdiğimi bilirim mesela siz bu istediklerinizi yapıyor musunuz özel gün olsa da olmasa da bir şeyler alıyor musunuz ? Sevgiliye bir şey almayı aranızda normalleştirdiniz mi
Yaa sizin ciddiye alıp tek tek yazan parmaklarınıza teşekkür ederim. Aradığım yorum buydu. Bir şey eksik ama nasıl bulurum diye düşünüyorum. Hediye almayı normalleştirmemiz gerekiyor. Kaldı ki özel günlerde zaten özenmiyor.
Ben bile takmam.Ben kocama pırlantalı saat alsam takmaz muhtemelen.
Benim ki kaç para verdin bu şeye diye homurdanır bir de bir ton dırdır çekerim buna gerçekten gerek var mıydı diye çok fakiriz biz yaBen kocama pırlantalı saat alsam takmaz muhtemelen.
Giysi pahalı marka da olsa alamaz ama, özel günde giysi alandan anında ayrılman gerekir8 yıllık kocan da olsa basacaksın tekmeyi ki öğrensin hediye almayı
Gülüyorum ama gençlik ne hale geldi diye de üzülüyorum bir taraftan.
Ben kocama pırlantalı saat alsam takmaz muhtemelen.
Vallahi konu sahibi yöntemleri bilmiyorum çünkü eşimden başka sevgilim olmadı . Onunda saydığın şeyleri alacak durumu yoktu. Ben para yeme kısmına yazacağım. 6 yıllık evliyim. Doğum sonrası rapor+ ücretsiz izinii olarak 19 ay çalışmadım. İlk ücretsiz izne çıktığım ay kendimi çok kötü hissettim. Maaşım yoktu eşim gönderdi ben anladım ki bu iş bana göre değil alışmamisim.SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Hayatımda kocama o pahada hediye almadımSayfada pırlantalı erkek saati içeren yorum olunca , reklamı da gelmiş. Merak edenler için 0.10 karat pırlantalı erkek kol saati %50 indirime girmiş ve sadece 5.980 tl imiş.
Bir saattir benim mesajımın gıybeti yapılıyor bari bende yine benim mesajım üstüne bir şey sorayım çok merak ediyorum hayat arkadaşınıza bu miktarı harcarken neden eliniz titriyor? Değmez mi ? Sonuçta arkadaş değil kanka değil hayat arkadaşınız .Hayatımda kocama o pahada hediye almadımElim titrer vallahi alamam yani. gerçi bana sevgilim 6 bine hediye alsa içine dert olur kabul de edemem. Zengin değilim ona bağlıyorum ben. Zenginler için bu para benim 500 liram gibi olacağı için kıyar alır tabii
Hayat sizin saygı duyuyorum ama bu yaptığınız stratejiler karşısında bana göre strateji oluyor iyiki eşim ilk ve son sevgilim olmuş diyorum. Çok fazla deneyim sahibi olmamısim. Bence insanı bu denli hediye noktasında kriterleri olacak hale karşınıza çıkanlar yapmıştır. Şaşırdım yazdıklarınıza. Yinede tekrar diyorum saygı duyuyorum kendi doğrularınız kendi hayatınız.Para yemek değil de değerinin farkında olmak ve aynı şekilde karşılık verebilmek diyelim lisede okumuyorsanız gümüş kolye almak nedir ben mesela kabul etmiyorum isteyen kırılabilir ayrılabilir ki şükür böyle birine hiç denk gelmedim lüx marka olmadıkça giyimi de hediye olarak kabul etmiyorum bunu da açıkça söylüyorum zaten tanıyanlar bunu biliyor + olarak aynı şekilde hayatıma giren erkeklerle aynı şekilde hediyeleşiyorum belli bandın altında hediye vermem .