- 28 Şubat 2017
- 7.952
- 22.188
-
- Konu Sahibi Venuslukedi
Mutluluktan göklerde olmadığım bir ilişkiyi sırf para için tercih etmem şükür şu an maddi olarak birine bağlı ya da beklentide biri değilim ben hep bana yapsın kafasında da değilim kendime kendi dengim birini hakkım olarak istiyorum çünkü bende de aynısını karşı tarafa yapıyorumSizin düşünceniz Saygı duyarim. Parası varsa pirlantalar alsin surekli size ama yaninda mutluluktan göklerde değilseniz pirlanta neye yarar.
edebilirsin tabii seni yargılamadım ya da ayıp ediyorsun demedim. sadece denk gelme cümlesine takıldım ben onu belirttim. kasten buna dikkat ediyorsan zaten bu kriterin altında kalacak insana denk gelme ihtimalin çok düşük. zor bişey değil yani daha çok yeni tanıma aşamasında bu adamın işi gücü, tahminen kazancı, durumunun iyiliği kötülüğü zaten belli oluyor. bu konular sana uymuyorsa görüşmeye devam etmezsin bunu demek istedim.Evet ediyorum neden etmeyeyim ki ? Herkesin karşısındakini değerlendirdiği dikkat ettiği şeyler vardır kimi tipine bakar kimi mesleğine kimi eğitimine kimi boyuna kimi maddiyatına ben öyle çoook zenginlik içinde büyümedim kendi maddi durumum çoook kötü olduğu yıllarım da oldu o yıllarımda da yine kendi dengim olan arkadaşlarım vardı bu gözü havadalık paraya bakmak değil denklik konu hediye olunca herkes coştu kendince ama şu forumda az mı okuyoruz kadının geliri yüksek diye tribe giren adamları ya da eşinin sevgilisinin dış görünüşünü beğenmeyen kültürel denklik yok diye aileleri yüz yüze bile gelemeyen herkes hayatına birini alırken her alanda dengi olan birini isteyebilir buna kalkıp şaşırmak yargılamak dalga geçmek asıl mantık dışı olan sevgilisinin işi olmayınca evlenmek isteyeni topa tutarlar ama e orda da konu para geçim ? Benim talihsizliğim hediye konusuna denk gelmek
Denklik ayrı mesele de maddi zorluk yaşadığınız yıllardan gelen bir kompleksiniz var gibi düşündüm ben açıkçası.Evet ediyorum neden etmeyeyim ki ? Herkesin karşısındakini değerlendirdiği dikkat ettiği şeyler vardır kimi tipine bakar kimi mesleğine kimi eğitimine kimi boyuna kimi maddiyatına ben öyle çoook zenginlik içinde büyümedim kendi maddi durumum çoook kötü olduğu yıllarım da oldu o yıllarımda da yine kendi dengim olan arkadaşlarım vardı bu gözü havadalık paraya bakmak değil denklik konu hediye olunca herkes coştu kendince ama şu forumda az mı okuyoruz kadının geliri yüksek diye tribe giren adamları ya da eşinin sevgilisinin dış görünüşünü beğenmeyen kültürel denklik yok diye aileleri yüz yüze bile gelemeyen herkes hayatına birini alırken her alanda dengi olan birini isteyebilir buna kalkıp şaşırmak yargılamak dalga geçmek asıl mantık dışı olan sevgilisinin işi olmayınca evlenmek isteyeni topa tutarlar ama e orda da konu para geçim ? Benim talihsizliğim hediye konusuna denk gelmek
Zara ne bee fakir gibiaa lütfen bak kalkıp da lcwaikiki'den bluz alan adamla olmaz. zara'dan aşağısı kurtarmaz, zara'dan alınması lazım. marka düşükse hediyeyi kabul etmeyip şahsın kendisini de üç hayır ile uğurluyoruz. o ne öyle robot süpürge alayım falan demiş sevgilisi, robot süpürge kabul değil ama şu an güzel bir buzdolabı ile gelse gideri var bence, 15-20 bin olmuş dolaplarbir sonraki doğum günümde bana çeşmeden yazlık alan adama nikahı basıcam, duyurayım şimdiden.
Benim bir tanıdığın sevgilisi sırf sevgilisiyle daha çok gezmek için üniversite okurken işe girmiştiparası olmayan da olduruyor valla kredi çekiyor, seven adam amcaoğlunu kefil yapar yine çeker ahahaha
Bu konunun tek bir cumle ile özeti var o da şudur.
Hanfendi sugardaddy arıyor galiba.
Daha fazla yoruma gerek yok.İlaveten yanlış yerde arıyor ve yorum bekliyorsun.Arkadaslarda benle aynı fikirde ki uzun uzun yazmışlar.
Dime öyle adam bana çiftlik alıyordu, el birliğiyle konustuk adami terk ettim, aglarim simdiaa lütfen bak kalkıp da lcwaikiki'den bluz alan adamla olmaz. zara'dan aşağısı kurtarmaz, zara'dan alınması lazım. marka düşükse hediyeyi kabul etmeyip şahsın kendisini de üç hayır ile uğurluyoruz. o ne öyle robot süpürge alayım falan demiş sevgilisi, robot süpürge kabul değil ama şu an güzel bir buzdolabı ile gelse gideri var bence, 15-20 bin olmuş dolaplarbir sonraki doğum günümde bana çeşmeden yazlık alan adama nikahı basıcam, duyurayım şimdiden.
Ben denklik konusunda kesinlikle size katılıyorum.Evet ediyorum neden etmeyeyim ki ? Herkesin karşısındakini değerlendirdiği dikkat ettiği şeyler vardır kimi tipine bakar kimi mesleğine kimi eğitimine kimi boyuna kimi maddiyatına ben öyle çoook zenginlik içinde büyümedim kendi maddi durumum çoook kötü olduğu yıllarım da oldu o yıllarımda da yine kendi dengim olan arkadaşlarım vardı bu gözü havadalık paraya bakmak değil denklik konu hediye olunca herkes coştu kendince ama şu forumda az mı okuyoruz kadının geliri yüksek diye tribe giren adamları ya da eşinin sevgilisinin dış görünüşünü beğenmeyen kültürel denklik yok diye aileleri yüz yüze bile gelemeyen herkes hayatına birini alırken her alanda dengi olan birini isteyebilir buna kalkıp şaşırmak yargılamak dalga geçmek asıl mantık dışı olan sevgilisinin işi olmayınca evlenmek isteyeni topa tutarlar ama e orda da konu para geçim ? Benim talihsizliğim hediye konusuna denk gelmek
Şu an düşündüm de kız baya baya güzel ve cilveliydi. Bir ortamda direkt dikkat çekiyordu. Belki bununla alakalıdır bilmiyorumBenim bir tanıdığın sevgilisi sırf sevgilisiyle daha çok gezmek için üniversite okurken işe girmişti4 sene yedirdi içirdi hediyelere boğdu sonra kız terk etti
Düşünceniz maalesef yanlış kudra yazdığımı okursanız düşünmenize gerek kalmaz zaten bu babamdan bana geçen bir takıntı kendisi özel günlere ailesine aldığı hediyelere ya da kendine gelen hediyelere takıntılıydı hala da öyle adam 66 yaşında hala da doğum gününü es kaza unut hediye alma bittin yani bu derece takıntılı bende bu babayla büyüdüğüm için böyleyim çünkü böyle öğretildi diye belirttim zaten maddi zorluk yaşadığım yıllarda da kendimce yetebildiğimin en iyisini her zaman o dönemki sevgilime eşime aldım ve isterim ki karşımdaki de maddi durumu iyiyse yetiyorsa bana alsın senenin iki gününde de bana harcama yapmaya kıyamayan adamla uğraşamam benDenklik ayrı mesele de maddi zorluk yaşadığınız yıllardan gelen bir kompleksiniz var gibi düşündüm ben açıkçası.
Bilirim insanın içinden geliyor tutamıyor kendini ama öncelikle böyle bir beklentiye girmemek için siz hediye almayın. Almadan bir şey vermeyin. Alma verme dengesi kurun.SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Etiketler :" Cömert Erkek,Koca Parası"
Hesap öderken kavga ediyorlargüneydoğulu deneyin
toprağı mı suyu mu bilmiyorum, herşeyi ödemezlerse asapları bozuluyor.
O da işin şakası herhaldeHakkını yemeyelim bir de "hediyeleşmek" var.
Konu başlığını görünce dedim herhalde zoruna gidiyor kendi ayakları üstünde durmak için tavsiye isteyecek biri diye girdim.SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARIbenim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Parayla ilgisi zaten yok. Ben ne hikayeler dinledim, gördüm çevremden. Af buyur para mıçan adamların üç kuruşu hesapladığını, sakındığını duydum, gördüm. En biri Elon Musk, herif fıstık ezmesi ve ekmekle beslemiş çocuğunun annesini kaç ay.
Buradaki nokta paylaşma isteği aslında. İmkanını paylaşmayan sevgisini de paylaşmaz.