Erkek kardeş konusunda galiba sona yaklaşıyoruz ama bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum

Benim korkum ev pahalıymış kuzenlerinde kalmaya devam etsin şeklinde daha çok ama böyle olunca da eş kişisi kendi evinde kalmasını isteyecek buradan da sorunlar çıkacak evet tam olarak buna sinirleniyorum.
Ev tutulsa bile bi şekilde huzursuz olacağımı da düşünüyorum bıktım galiba ben bu sorundan o yüzden sürekli beynimde bişeyler dönüp duruyor

Kuzen evli ve 2 çocuğu var.Kuzenin eşi ben hiç zorlanmıyorum bizde kalmaya devam etsin gerek yok ev tutmaya diyor bir de

Durup izlemek hiç bana göre değil müdahil olmak istiyorum çünkü aileye hiç güvenmiyorum hangi birisi mantıklı bir fikir üretip uygulayacak ki diyorum zihniyet belli çünkü

Çok ama çok gerginin her yerde her zaman savunacağım anne baba bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmeyecek.Görümce kişisi de senelerce kalmış amcada artık ayıp kavramının olması lazım..Ve eşim de kendini kurtardı diye kardeşini nufüsüna almak zorunda değil bence hele ben hiç değilim.O benim çocuğum değil eşimin de çocuğu değil ama çocuğu gibi davranılması bekliyor o kadar saçma ki.

Haklısınız. Neden sizde kalsın ki eşinizin tutumunu da saçma buldum
Umarım lehinize çözülür.

Kuzen eşi saçmalamış. Bir çıkarı mı var acaba? İyimser düşünemiyorum, çok saçma çünkü, çocuklarını falan mı baktıracak ne yapacak

Sessiz kalmayacaksanız kocanıza sürekli mesaj verin. Ev tutulmazsa sizin ilişkinizin bozulacağına dair. Gerçi adam da farkında, o yüzden sizi susturuyor ya.

Haklısınız. Neden sizde kalsın ki eşinizin tutumunu da saçma buldum
Umarım lehinize çözülür.
Eski konumu vaktiniz varsa okuyun o kadar saçmaladı ki eşim anlatamam gerçekten..
Eş kişisine göre bizde kalmaması saçma ve aksini iddia eden hiç kimse ile konuşmazmış böyle saçma şey mi olurmuş ben de herkes benim gibi düşünüyor demiştim bir de bi tek ben istemiyorum gibi konuşuyordu şimdi daha normal davranıyor ama o zamanları unutmam mümkün değil.

Kuzen eşi aşırı iyimser biri
Benim de istemediğimi bildiği için kendini öne attı..Ne benim evliliğim bozulsun ne çocuk ortada kalsın diyor eşşek kadar adamı biz düşünüyoruz Yani şaka gibi

Evet o 1 senedir verdiğim mesajlardan dolayı herşeyin farkında tartışmamak için konuyu açmak istemiyor ama ben her zaman mesajımı veriyorum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyorum ben 10.köydeki kişiyim diyorum doğru bulmadığım bişeyi öleceğimi bilsem bile yapmam bana yaptıramazsın diyorum umarım anlıyordur

Ya ben İstanbul’da yasamak istemiyorum her sey cok pahalı diye bu cocugun ne isi var bence ailesiyle konusulup geri gitmesi en mantıklısı tek yasaması da imkansız he maddi durumu ailesinin iyiyse o ayrı tabi.Ama bana köydeki aile cok sorumsuz geldi başlarından atmışlar resmen.Şöyle o cocuk ne yapsa da eşinin kanından ona kızamaz ama gercekleri görebilir sen yine sinsi davran esinle dr iyi ol fjfj

Başka bir kuzeni de böyle asalak gibi yaşıyor onunla birlikte ev tutulması planlanıyor şuan.
Ve inanın bana asla geri gitmezler geri dönseler üniversite için çalışmaları lazım o sabır o ders çalışma aşkı asla bunda yok.
Aile sorumsuz diyince linç yemiştim ben bir de burada
Aile çocuklarını göndermedi çocuk kendi kafasına göre kimseye sormadan resmen kaçarak İstanbul’a gelmiş ama ailede bu duruma gerekli tepkiyi göstermedi maalesef.
Eş kişisi bi şeyi görmez at gözlüğü takmış gibi

Çocuk yapmayı ertelemekle çok çok iyi düşünmüşsünüz eşinizin yanında bence bi değeriniz yok.
Olsaydı size sormadan kardeşini evine çağirmazdı cinnet geçirmelik konu resmen

Bence siz iyi bir cinnet geçirin iyi bir demirin hatta evi yakın sonrada boşanacağınızı söyleyinde tutuşsun.
Bu ne terbiyesizlik ya sizden habersiz sizin evinize yatılı misafir alıyor sizi resmen adamdan saymıyor
Eşinizden asla çocuk sahibi olmayın.

Hayır bakın beni bostan korkuluğu yerine koymasını geçtim o dönem kendini haklı çıkarmaya çalışması daha kötüydü…Ben bunu öğrenince ona aşırı bağırdım o da benim bağırmamdan dolayı beni suçlu ilan etti o kadar bağırılır mıymış flan diye resmen suçlu ben olmuştjm asla unutamıyorum

Haklısınız sonuna kadar siz kaynınıza mecbur değilsiniz bunun için mi evlendiniz kızıyorsa kızsın resti çekin lütfen
Herkes haddini bilsin eşinizde o kadar hadsiz bir adam ki bence bi gözünü boşanmayla korkutun yoksa başınıza çok çorap örer..

Boşanma fikrini attım tabi ki ortaya o dönem ama o da boşanmak ister gibi konuştu sonra geri adımlar attı flan şimdi de en son erkek kardeşine ev bakmaya gidiyor ama nedense benim içim aşırı huzursuz Bu işkence hiç bitmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Eş kişisi çok hadsiz ama aynı zamanda bana diyor ki sen benim gibisini bulamazsın kendini mükemmel görüyor Ya

Bence eşinizin özgüvenini biraz kırın
Adam tabii öyle konuşur sizin geri adım atacağınızı düşünmüştür eğer net olduğunuzu bilseydi ayaklarınıza kapanjrdı

Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu

Hahahaha kendini nerede görüyor nasıl görüyor gerçekten asla anlayabilmiş değilim

Evet eş kişisinde birçok şey laftadır..Asla şunu yapmayacağım der sonra yapar hep böyle ve çok yorucu ama hiç bir yaşadığım sorun bu kardeş olayı kadar beni bıktırmadı.

Uzun bir süre Bu adamdan çocuk sahibi olma bu adamdan bir cacık olmaz bence

Tutulması düşünülüyor ama ya tutulmaz da sorun çıkarsa diye korkuyorum..Keşke evlense de tamamen kurtulsam ama daha 19 yaşında maalesef evlilik için Yani tamamen kurtulmak için daha çok vakit var
Cevap düşünmeyin, sonuç düşünmeyin ve sadece şunu deyin. Sorup bırakın. Sakın olmazsa vs şeklinde bir olumsuz enerji göndermeyin.

(İsmi)’nin bir an önce kendi evine yerleşmesi ve kendi kendine yetebilmesi için neler mümkün? Sınırsız olasılıklar nelerdir?

Bu arada çok küçükmüş aynen

Uzun bir süre Bu adamdan çocuk sahibi olma bu adamdan bir cacık olmaz bence
Bence de
Zaten anne olma fikrini erteledim yazmadım farkındaysanız vazgeçtim yazdım gerçekten vazgeçtim çünkü bana yapılanları unutamıyorum…Ayrıca erkek kardeş sorunu nasıl çözülecek çözülecek mi önümü görmediğim bi yerde hissediyorum kendimi bu da beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…