Erkek kardeş konusunda galiba sona yaklaşıyoruz ama bu sefer neden böyle hissediyorum bilmiyorum

Ev konusunda fikir vermeyin sizde.
Eşiniz sizi hakli bulmuyor, kardeşinin sizin evde kalmaması onun icin tercih değil mecburiyet.
Eşinize hak vermiyorum ama sizin ev ile ilgili fikir vermeniz gereksiz şu aşamada.
Valla dürüst olmak gerekirse ben de bayılarak fikir vermiyor sadece ne düşündüğünü öğrenmek adına fikir veriyormuş gibi yapıp ağzından laf almaya çalışıyorum çünkü başka türlü bu konuyu benle konuşmuyor ben de çatlıyorum meraktan

Cevap almak yerine tersleniyorsunuz sonuç olarak değil mi?
Sizin tavrınizi biliyor eşiniz, hiç ilgilenmiyor gibi davranmak, konuyu yok saymak daha doğru bur süreçte sizin için.

Asla asla abartmiyorsun, sen bu konuda cok haklisin. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama zamanla anlasilacaksin su an ne anlatsan anlamayacak. Hasarsiz atlatmaya calis bu sureci, ileriyi de dusun, biraz sabir ama asla geri adim atma. Bu sacma sapan islerin sonu yok. Bazi aileler boyle kabile gibi yasamaya alismis. Seni cok iyi anliyorum.

Abartmıyorsun, gergin olman normal, akışına bırak lütfen, her şeyi göze almadın mı zaten, bebeği de erteledin. Her şey bir cinnete bakar. Laf sokmaya kalkışırsa ya da davranışları normale dönmezse basarsın tekmeyi gider. Yalnız artık konuyu hiç açma. Bence senin yaptığınla kendini küçük düşmüş hissediyor. Atlatabilirse atlatır atlatamazsa kapının önüne koyarsın, gitsin kardeşiyle yaşasın. Vakarını koru ve sessizce izle. Sen sordukça sinirleniyor şu an. Şu koşullarda çıkacak kavganın sonu (senin duruşunla) boşanmadır

Anlamadığım 19 yasındaki cocugun ne işi var istanbulda.Onun da işine geliyor büyüksehir farklı bi dünya ne hayalleri vardır kim bilir ama karsı tarafı düşünmüyor onu yönlendiren anne baba yok.Benim annem 7 sene baktı babamın yegenine böyle okulu da kazanamadı fjfj Yani değmedi olan anneme oldu simdi kimse kimseyi de sallamıyor tüm iyilikler unutuluyor.Sen yine esinle aranı bozma bence ne olursa olsun kardesi evine falan yardımcı ol bari aranız bozulmasın

Yok, öyle bir durumda suçlu sen olursun. Yanımızda olsa kontrol ederdik, böyle serseri olmazdı, senin yüzünden oldu diyecek. Dua et baba evine geri dönsün o oğlan

Çok teşekkür ederim 2 buçuk yıldır evliyim 1 senedir kardeşi ile uğraşıyorum aslında istemediğim için arada yokluyorlar ama taviz vermemeye çalışmakta aşırı yoruyor insanı gerçekten çok zor.Şimdi ev tutulsa bile rahat edecek miyim acaba çalışıyorum allahtan ama yine de yemek flan bi şekilde başıma yıkılmasa bari gerçekten erkek kardeşi ne hali varsa kendi görsün istiyorum.Eğer kendi başının çaresine bakamayacaktıysa neden geldi nereye geldi ben hayatımda böyle saçma bişey görmedim

Kesinlikle öyle..Hiç ağzına bizde kalır ya da kalabilir mi şeklinde bir kelimeyi bile almıyor alamıyor.Kardeşinin bu asalak yaşamını o da doğru bulmuyormuş.E doğru bulmuyorsan versene tepkini o zaman..Yok herşeyi lafta.Umarım ev bulma olayı lafta değildir.

Valla hiç içimden gelmiyor yardımcı olmak ya çünkü bi yardım yardımla kalmıyor devamını istiyorlar…Bir de onun yüzünden çok sorunlar yaşadım yüzünü bile görmek istemiyorum neredeyse…Eşim ben onu evinde istemiyorum diye beni bencillikle suçlamıştı hiç unutamıyorum ve asıl bencil kendi kardeşi gram görmüyor.Kimseye sormadan danışmadan ne işi var İstanbul’da kimin evinde kalırım evinde kaldığım insanları rahatsız etmez miyim senelerce asalak gibi böyle nasıl yaşarım dediği yok sadece kendini İstanbul’a atma peşinde..İşte ona mağdur deyip bana bencil diyince ve bunu düşününce zıplıyor sinirlerim

Yok, öyle bir durumda suçlu sen olursun. Yanımızda olsa kontrol ederdik, böyle serseri olmazdı, senin yüzünden oldu diyecek. Dua et baba evine geri dönsün o oğlan
Dönmez ki Ne diller döküldü zamanında burada olmaz herkesin çoluğu çocuğu var kimse senin peşinde koşamaz okumalısın geri dön dendi dinlemedi ki..İşine böylesi geldi çünkü..Valla isterse serseri olsun yeterki benden uzak olsun..

Evet orası öyle haklısınız ben merakıma yenik düşüyorum sanırım.
Ben sizi anlıyorum. Belki de ben kontrol etmezsem yine abisinde kalsın a dönerler mi diye endişeleniyorsunuz. Veya ev pahalıymış burda yasayıversin olur mu diye. Ama bence artık korkmayın. Siz çok net tepkinizi ortaya koydunuz çok da iyi yaptınız. Artık kurcalamayın ne yaparlarsa yapsınlar

Kuzen evli bir de ha?
Şaşırmış insanlar, ne münasebet ne kadar saçma.

Siz şimdilik gerilmeyin, olacak olan olur.
Konularınızı biliyorum o kadar haklısınız ki.
Durun bakalım biraz neler olacak izleyin bence.

Geçen günkü konuda yorumuma neden yükseldiginizi anladım. Meğer benim değil sizin yaşanmışlığıniz varmış.
Siz istemediğinizi açık açık ifade ettiyseniz gerisine karışmayın. Çok gergin gördüm sizi, biraz rahatlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…