- 29 Mayıs 2021
- 13.438
- 87.159
- 36
-
- Konu Sahibi Lambayapufde
Valla gider banka o…Hiç laftan anlayacağını sanmıyorumO seni tersliyorsa sen de onu tersle. Bir an önce ev bulun yoksa kardeşin banklarda yatar de. Tutup başıma getirmeye kalkarsan ben gitmem evden, seni de o banka yollarım de. İyice çakallığa vurmuş , aklınca yokuşa sürüyor.
Valla dürüst olmak gerekirse ben de bayılarak fikir vermiyor sadece ne düşündüğünü öğrenmek adına fikir veriyormuş gibi yapıp ağzından laf almaya çalışıyorum çünkü başka türlü bu konuyu benle konuşmuyor ben de çatlıyorum meraktanEv konusunda fikir vermeyin sizde.
Eşiniz sizi hakli bulmuyor, kardeşinin sizin evde kalmaması onun icin tercih değil mecburiyet.
Eşinize hak vermiyorum ama sizin ev ile ilgili fikir vermeniz gereksiz şu aşamada.
Cevap almak yerine tersleniyorsunuz sonuç olarak değil mi?Valla dürüst olmak gerekirse ben de bayılarak fikir vermiyor sadece ne düşündüğünü öğrenmek adına fikir veriyormuş gibi yapıp ağzından laf almaya çalışıyorum çünkü başka türlü bu konuyu benle konuşmuyor ben de çatlıyorum meraktan
E gitsin işte ne güzel. Bunu sen ondan fazla düşündüğün sürece canın daha çok sıkılır.Valla gider banka o…Hiç laftan anlayacağını sanmıyorum
Evet çok haklısınız merakıma yenilmemem lazımCevap almak yerine tersleniyorsunuz sonuç olarak değil mi?
Sizin tavrınizi biliyor eşiniz, hiç ilgilenmiyor gibi davranmak, konuyu yok saymak daha doğru bur süreçte sizin için.
Valla gitsinE gitsin işte ne güzel. Bunu sen ondan fazla düşündüğün sürece canın daha çok sıkılır.
Asla asla abartmiyorsun, sen bu konuda cok haklisin. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama zamanla anlasilacaksin su an ne anlatsan anlamayacak. Hasarsiz atlatmaya calis bu sureci, ileriyi de dusun, biraz sabir ama asla geri adim atma. Bu sacma sapan islerin sonu yok. Bazi aileler boyle kabile gibi yasamaya alismis. Seni cok iyi anliyorum.Merhaba hanımlaaar
Konumu biliyorsunuz zaten artık günlerce sayfalarca konuştuk ama bilmeyen bir iki kişi kaldıysa yazayım.Eş kişisinin erkek kardeşi büyük kriz yarattı bizim için.Başta eş kişisi anne babasının bulunduğu ilde onlarca dersane varken bana hiç sormadan bizim bulunduğumuz yerde kardeşinin dersaneye gitmesini ve bizde kalmasını teklif etti kardeşine ama ben öğrenip istemediğimi söyledim bir sürü kavgalar…
Ardından erkek kardeş okumak yerine bizim bulunduğumuz ilde çalışmaya başladı kimseye danışmadan kafasına esmiş sadece ve gelmiş…amcasında kalıyordu bu seferde eş kişisi haftasonları biz de kalmasını yine asla bana danışmadan ( sanki hiç akıllanmamış gibi ki akıllanmayacak anlaşılan )istedi ben bunu da kabul etmedim yine bir sürü kavgalar…
Şimdi de artık amcanın eşi de evde istemiyor erkek kardeşi.Bu sefer de kuzeninde kalıyor beyefendi ama biz tatilde başka şehirdeyiz şimdi eş kişisi de kardeşine ev tutmaya gidecek sonunda ama benim içim nedense hiiiiç ama hiiiiç rahat değil
Kiralar çok uçuk babalarının dairelerinin kirasını kullanacaklar ama yine de içim rahat değil sanki bir sorun çıkacak ve ev tutulmayacak diye korkuyorum.Neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
He bir de internetten flan bak dairelere diyince benim karışmamamı bu konuda benim konuşmaya hakkım olmadığını söylüyor galiba benim en çok sinirimi bozan durum bu..Bu olay yüzünden o kadar sinirlerim bozuldu o kadar kavga ettik evlilikten Hatta anne olmaktan vazgeçtim ben ve benim bu konuyla ilgili konuşmaya hakkım yokmuş hayır en çok benim hakkım diye bir sürü şey sıralamak istiyorum zor tutuyorum kendimi…
Beni bu stres basmaları normal mi yoksa ben mi abartıyorum ne düşünüyorsunuz ?
Abartmıyorsun, gergin olman normal, akışına bırak lütfen, her şeyi göze almadın mı zaten, bebeği de erteledin. Her şey bir cinnete bakar. Laf sokmaya kalkışırsa ya da davranışları normale dönmezse basarsın tekmeyi gider. Yalnız artık konuyu hiç açma. Bence senin yaptığınla kendini küçük düşmüş hissediyor. Atlatabilirse atlatır atlatamazsa kapının önüne koyarsın, gitsin kardeşiyle yaşasın. Vakarını koru ve sessizce izle. Sen sordukça sinirleniyor şu an. Şu koşullarda çıkacak kavganın sonu (senin duruşunla) boşanmadırMerhaba hanımlaaar
Konumu biliyorsunuz zaten artık günlerce sayfalarca konuştuk ama bilmeyen bir iki kişi kaldıysa yazayım.Eş kişisinin erkek kardeşi büyük kriz yarattı bizim için.Başta eş kişisi anne babasının bulunduğu ilde onlarca dersane varken bana hiç sormadan bizim bulunduğumuz yerde kardeşinin dersaneye gitmesini ve bizde kalmasını teklif etti kardeşine ama ben öğrenip istemediğimi söyledim bir sürü kavgalar…
Ardından erkek kardeş okumak yerine bizim bulunduğumuz ilde çalışmaya başladı kimseye danışmadan kafasına esmiş sadece ve gelmiş…amcasında kalıyordu bu seferde eş kişisi haftasonları biz de kalmasını yine asla bana danışmadan ( sanki hiç akıllanmamış gibi ki akıllanmayacak anlaşılan )istedi ben bunu da kabul etmedim yine bir sürü kavgalar…
Şimdi de artık amcanın eşi de evde istemiyor erkek kardeşi.Bu sefer de kuzeninde kalıyor beyefendi ama biz tatilde başka şehirdeyiz şimdi eş kişisi de kardeşine ev tutmaya gidecek sonunda ama benim içim nedense hiiiiç ama hiiiiç rahat değil
Kiralar çok uçuk babalarının dairelerinin kirasını kullanacaklar ama yine de içim rahat değil sanki bir sorun çıkacak ve ev tutulmayacak diye korkuyorum.Neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
He bir de internetten flan bak dairelere diyince benim karışmamamı bu konuda benim konuşmaya hakkım olmadığını söylüyor galiba benim en çok sinirimi bozan durum bu..Bu olay yüzünden o kadar sinirlerim bozuldu o kadar kavga ettik evlilikten Hatta anne olmaktan vazgeçtim ben ve benim bu konuyla ilgili konuşmaya hakkım yokmuş hayır en çok benim hakkım diye bir sürü şey sıralamak istiyorum zor tutuyorum kendimi…
Beni bu stres basmaları normal mi yoksa ben mi abartıyorum ne düşünüyorsunuz ?
Yok, öyle bir durumda suçlu sen olursun. Yanımızda olsa kontrol ederdik, böyle serseri olmazdı, senin yüzünden oldu diyecek. Dua et baba evine geri dönsün o oğlanEvet tavrım net ama eş kişisinin tavrının da net olmasını isterdim ama sanki o öyle değil gibi ev kiralarının uçuk olduğunu söylüyor birkaç ev gösterdim resimlerden beğenmedi hasbam sanki yeni geline ev tutuyor sabah işe gidip akşam gelecek başını sokacağı bi yer olması yeterli illa muhteşem bişey mi olması gerekiyor uygun fiyatlılarda anca böyle kötü oluyor..Bence kimseye sormadan danışmadan kafasına göre gelen kardeşe bu bile çok…Eş kişisi kardeşini arıyor çocuk telefona bile dönmüyor 1 hafta geçiyor dönmüyor eş kişisi arıyor neymiş unutmuşmuş umarım bir gün aramalarına bile dönmekten aciz asla lafını sözünü dinlemeyen bir kardeş için karısını ve doğacak çocuklarını harcadığına çok pişman olur eş kişisi..
Çok teşekkür ederimAsla asla abartmiyorsun, sen bu konuda cok haklisin. Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama zamanla anlasilacaksin su an ne anlatsan anlamayacak. Hasarsiz atlatmaya calis bu sureci, ileriyi de dusun, biraz sabir ama asla geri adim atma. Bu sacma sapan islerin sonu yok. Bazi aileler boyle kabile gibi yasamaya alismis. Seni cok iyi anliyorum.
Kesinlikle öyle..Hiç ağzına bizde kalır ya da kalabilir mi şeklinde bir kelimeyi bile almıyor alamıyor.Kardeşinin bu asalak yaşamını o da doğru bulmuyormuş.E doğru bulmuyorsan versene tepkini o zaman..Yok herşeyi lafta.Umarım ev bulma olayı lafta değildir.Abartmıyorsun, gergin olman normal, akışına bırak lütfen, her şeyi göze almadın mı zaten, bebeği de erteledin. Her şey bir cinnete bakar. Laf sokmaya kalkışırsa ya da davranışları normale dönmezse basarsın tekmeyi gider. Yalnız artık konuyu hiç açma. Bence senin yaptığınla kendini küçük düşmüş hissediyor. Atlatabilirse atlatır atlatamazsa kapının önüne koyarsın, gitsin kardeşiyle yaşasın. Vakarını koru ve sessizce izle. Sen sordukça sinirleniyor şu an. Şu koşullarda çıkacak kavganın sonu (senin duruşunla) boşanmadır
Valla hiç içimden gelmiyor yardımcı olmak ya çünkü bi yardım yardımla kalmıyor devamını istiyorlar…Bir de onun yüzünden çok sorunlar yaşadım yüzünü bile görmek istemiyorum neredeyse…Eşim ben onu evinde istemiyorum diye beni bencillikle suçlamıştı hiç unutamıyorum ve asıl bencil kendi kardeşi gram görmüyor.Kimseye sormadan danışmadan ne işi var İstanbul’da kimin evinde kalırım evinde kaldığım insanları rahatsız etmez miyim senelerce asalak gibi böyle nasıl yaşarım dediği yok sadece kendini İstanbul’a atma peşinde..İşte ona mağdur deyip bana bencil diyince ve bunu düşününce zıplıyor sinirlerimAnlamadığım 19 yasındaki cocugun ne işi var istanbulda.Onun da işine geliyor büyüksehir farklı bi dünya ne hayalleri vardır kim bilir ama karsı tarafı düşünmüyor onu yönlendiren anne baba yok.Benim annem 7 sene baktı babamın yegenine böyle okulu da kazanamadı fjfj Yani değmedi olan anneme oldu simdi kimse kimseyi de sallamıyor tüm iyilikler unutuluyor.Sen yine esinle aranı bozma bence ne olursa olsun kardesi evine falan yardımcı ol bari aranız bozulmasın
Dönmez kiYok, öyle bir durumda suçlu sen olursun. Yanımızda olsa kontrol ederdik, böyle serseri olmazdı, senin yüzünden oldu diyecek. Dua et baba evine geri dönsün o oğlan
Evet orası öyle haklısınız ben merakıma yenik düşüyorum sanırım.Siz artık bu konuda konuşmayın eve bak internetten bak gibi yorumlarda da bulunmayın. Siz evinizde istemiyorsunuz, bitti. Nasıl çözecekleri onların bileceği iş.
Ben sizi anlıyorum. Belki de ben kontrol etmezsem yine abisinde kalsın a dönerler mi diye endişeleniyorsunuz. Veya ev pahalıymış burda yasayıversin olur mu diye. Ama bence artık korkmayın. Siz çok net tepkinizi ortaya koydunuz çok da iyi yaptınız. Artık kurcalamayın ne yaparlarsa yapsınlarEvet orası öyle haklısınız ben merakıma yenik düşüyorum sanırım.
Kuzen evli bir de ha?Ama his işte engel olamıyorum sanki bişey çıkacak ev tutulmayacak ve yine aynı sorunlarla karşılacakmışım gibi geliyor.Kuzen ve eşi erkek kardeşe bakmaya çok hevesli ama nereye kadar ayrıca onlarda kaldığı sürece yine biz kavga edicez çünkü bak onlarda kalıyor ben de kalmıyor diye laf yapacak eş kişisi eminim