- 14 Nisan 2020
- 1.167
- 1.682
- 32
-
- Konu Sahibi Lambayapufde
Abartmıyorsun , ayrıca çocuk fikrini ertelemek bence de yapılacak en doğru karar . Ben bile yıldım şu ailenin erkeklerindenMerhaba hanımlaaar
Konumu biliyorsunuz zaten artık günlerce sayfalarca konuştuk ama bilmeyen bir iki kişi kaldıysa yazayım.Eş kişisinin erkek kardeşi büyük kriz yarattı bizim için.Başta eş kişisi anne babasının bulunduğu ilde onlarca dersane varken bana hiç sormadan bizim bulunduğumuz yerde kardeşinin dersaneye gitmesini ve bizde kalmasını teklif etti kardeşine ama ben öğrenip istemediğimi söyledim bir sürü kavgalar…
Ardından erkek kardeş okumak yerine bizim bulunduğumuz ilde çalışmaya başladı kimseye danışmadan kafasına esmiş sadece ve gelmiş…amcasında kalıyordu bu seferde eş kişisi haftasonları biz de kalmasını yine asla bana danışmadan ( sanki hiç akıllanmamış gibi ki akıllanmayacak anlaşılan )istedi ben bunu da kabul etmedim yine bir sürü kavgalar…
Şimdi de artık amcanın eşi de evde istemiyor erkek kardeşi.Bu sefer de kuzeninde kalıyor beyefendi ama biz tatilde başka şehirdeyiz şimdi eş kişisi de kardeşine ev tutmaya gidecek sonunda ama benim içim nedense hiiiiç ama hiiiiç rahat değil
Kiralar çok uçuk babalarının dairelerinin kirasını kullanacaklar ama yine de içim rahat değil sanki bir sorun çıkacak ve ev tutulmayacak diye korkuyorum.Neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
He bir de internetten flan bak dairelere diyince benim karışmamamı bu konuda benim konuşmaya hakkım olmadığını söylüyor galiba benim en çok sinirimi bozan durum bu..Bu olay yüzünden o kadar sinirlerim bozuldu o kadar kavga ettik evlilikten Hatta anne olmaktan vazgeçtim ben ve benim bu konuyla ilgili konuşmaya hakkım yokmuş hayır en çok benim hakkım diye bir sürü şey sıralamak istiyorum zor tutuyorum kendimi…
Beni bu stres basmaları normal mi yoksa ben mi abartıyorum ne düşünüyorsunuz ?
Hahaha yaa evet haklısınızAbartmıyorsun , ayrıca çocuk fikrini ertelemek bence de yapılacak en doğru karar . Ben bile yıldım şu ailenin erkeklerinden
Kira yardımını asla kabul etmiyorum zaten kendi kendine nasıl büyük şehre geldiyse kendi başının çaresine de bakacak gerekirse maaşının yarısını hatta yarısından fazlasını verecek yok öyle mağduru oynamak hepimizi mağdur etmeyi biliyorsa kirasını ödemeyi de bilecekAyrıca eğer ev tutulmazsa bence sen kendine ayrı ev tut çık . Ev tutulur aaa bizim de kiraya yardım etmemiz gerekiyor derse yine çık o evden .
Ama his işte engel olamıyorum sanki bişey çıkacak ev tutulmayacak ve yine aynı sorunlarla karşılacakmışım gibi geliyor.Kuzen ve eşi erkek kardeşe bakmaya çok hevesli ama nereye kadar ayrıca onlarda kaldığı sürece yine biz kavga edicez çünkü bak onlarda kalıyor ben de kalmıyor diye laf yapacak eş kişisi eminimŞimdilik boşuna geriliyorsun sanki
Haklısınız anı yaşamak lazım geleceği düşününce insanı kaygı sarıyor ama bu duruma da engel olamıyorum sürekli bunu düşünüyorum bir de eş kişisi senin bu işe karışmaya hakkın yok diyince iyice sinir oluyorum en çok benim hakkım var gibi geliyor bana en çok manevi olarak ben çektim ceremesini istemediğimi söyleyip dik durmaya çalışmak inanılmaz zordu ve gerçekten anne olmaktan tamamen vazgeçtim asla istemiyorum sırf bu konu ve bu konuda bana gösterilen tavırlar nedeniyle ama benim konuşmaya hakkım yokmuş şaka gibiStres olman normal, ev tutmazlarsa bosanmaya dogru hizla gidecek evlilik. Ama bir sey yazayim, olacagin onune gecilmiyor. Yani hayat kafasina gore ilerlemeye devam ediyor. Su anini kendine zehir etme. Zamani gelince, korkularin gerceklesirse, nasilsa uzuleceksin ve yuzleseceksin bu durumla. Kisaca ev tutmaya niyeti olmayan kisi, her turlu evirir cevirir kardesini eve getirir. Varsa ev tutma niyeti, o ev tutulur. Bosver simdilik.
Tamam konu sizden çıkmış işte , ev tutulacak .Merhaba hanımlaaar
Konumu biliyorsunuz zaten artık günlerce sayfalarca konuştuk ama bilmeyen bir iki kişi kaldıysa yazayım.Eş kişisinin erkek kardeşi büyük kriz yarattı bizim için.Başta eş kişisi anne babasının bulunduğu ilde onlarca dersane varken bana hiç sormadan bizim bulunduğumuz yerde kardeşinin dersaneye gitmesini ve bizde kalmasını teklif etti kardeşine ama ben öğrenip istemediğimi söyledim bir sürü kavgalar…
Ardından erkek kardeş okumak yerine bizim bulunduğumuz ilde çalışmaya başladı kimseye danışmadan kafasına esmiş sadece ve gelmiş…amcasında kalıyordu bu seferde eş kişisi haftasonları biz de kalmasını yine asla bana danışmadan ( sanki hiç akıllanmamış gibi ki akıllanmayacak anlaşılan )istedi ben bunu da kabul etmedim yine bir sürü kavgalar…
Şimdi de artık amcanın eşi de evde istemiyor erkek kardeşi.Bu sefer de kuzeninde kalıyor beyefendi ama biz tatilde başka şehirdeyiz şimdi eş kişisi de kardeşine ev tutmaya gidecek sonunda ama benim içim nedense hiiiiç ama hiiiiç rahat değil
Kiralar çok uçuk babalarının dairelerinin kirasını kullanacaklar ama yine de içim rahat değil sanki bir sorun çıkacak ve ev tutulmayacak diye korkuyorum.Neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
He bir de internetten flan bak dairelere diyince benim karışmamamı bu konuda benim konuşmaya hakkım olmadığını söylüyor galiba benim en çok sinirimi bozan durum bu..Bu olay yüzünden o kadar sinirlerim bozuldu o kadar kavga ettik evlilikten Hatta anne olmaktan vazgeçtim ben ve benim bu konuyla ilgili konuşmaya hakkım yokmuş hayır en çok benim hakkım diye bir sürü şey sıralamak istiyorum zor tutuyorum kendimi…
Beni bu stres basmaları normal mi yoksa ben mi abartıyorum ne düşünüyorsunuz ?
Peki uygun ev bulunmazsa kiralar yüksek gelirse kp’nin evinin kirası bu tutulacak eve yetmezse ne olacak bunları düşünmeden edemiyorum eş kişisi içimi ferahlatmak yerine bu konuda konuşmamı istemediği için hiç bir düşüncesini öğrenemiyorum şimdi kendi gidecek ev tutmaya ben tatil yaptığımız şehirde kalıcam döndüğümde beni ne bekliyor olacak ne olacak düşünmek beni çok yoruyorTamam konu sizden çıkmış işte , ev tutulacak .
Boşverin yorum bile yapmayın , siz aynı duruşu sergilemeye devam edin , yumuşamayın sakın.
Herkes eşeğinin çiftesini iyi bilir . Belki biraz fazladır ama bence boşuna değil .Şimdilik boşuna geriliyorsun sanki
Zaten bunun böyle olacağı belliydi.Peki uygun ev bulunmazsa kiralar yüksek gelirse kp’nin evinin kirası bu tutulacak eve yetmezse ne olacak bunları düşünmeden edemiyorum eş kişisi içimi ferahlatmak yerine bu konuda konuşmamı istemediği için hiç bir düşüncesini öğrenemiyorum şimdi kendi gidecek ev tutmaya ben tatil yaptığımız şehirde kalıcam döndüğümde beni ne bekliyor olacak ne olacak düşünmek beni çok yoruyor
Valla çok doğru bi söz…Şimdi burada ev tutacağını söyleyerek gidiyor ama orada fikri değişir bişey olur ayıkla pirincin taşınıHerkes eşeğinin çiftesini iyi bilir . Belki biraz fazladır ama bence boşuna değil .
Evet zaten aynı evde yaşamak yerine boşanırım demiştim kuzeninin eşine o da bu durumları bildiği için huzursuzluk çıkmasın diye evine almış…Ama farketmez ki yine sorun yaşarız bu seferde onlarda kalıyor ben de kalamıyor diye laf eder eş kişisi…Sonra yine haftasonları kalanına döner ve yine aynı problemler…Ya biraz rahat ol. En fazla boşanırsın. Öyle bak olaya. O düşünsün.
Evet tavrım net ama eş kişisinin tavrının da net olmasını isterdim ama sanki o öyle değil gibi ev kiralarının uçuk olduğunu söylüyor birkaç ev gösterdim resimlerden beğenmedi hasbam sanki yeni geline ev tutuyor sabah işe gidip akşam gelecek başını sokacağı bi yer olması yeterli illa muhteşem bişey mi olması gerekiyor uygun fiyatlılarda anca böyle kötü oluyor..Bence kimseye sormadan danışmadan kafasına göre gelen kardeşe bu bile çok…Eş kişisi kardeşini arıyor çocuk telefona bile dönmüyor 1 hafta geçiyor dönmüyor eş kişisi arıyor neymiş unutmuşmuş umarım bir gün aramalarına bile dönmekten aciz asla lafını sözünü dinlemeyen bir kardeş için karısını ve doğacak çocuklarını harcadığına çok pişman olur eş kişisi..Zaten bunun böyle olacağı belliydi.
Yenge de belli bir süre sonra istemez demiştik size.
Kira parası yetmezse beyefendi maaşından eklesin . (Eşinin kardeşi)
Ya da çıkarsınlar kiracı yı kendi çocukları otursun.
Bence siz sormayın bile tavrınız belli zaten , umursamayın.
Senin canını sıkabildiğini bildiği sürece tavırları devam edecek. Takmamaya, taksan da renk vermemeye bak. Yoksa elinden kurtulamazsın.Evet zaten aynı evde yaşamak yerine boşanırım demiştim kuzeninin eşine o da bu durumları bildiği için huzursuzluk çıkmasın diye evine almış…Ama farketmez ki yine sorun yaşarız bu seferde onlarda kalıyor ben de kalamıyor diye laf eder eş kişisi…Sonra yine haftasonları kalanına döner ve yine aynı problemler…
Ama bu çok yorucu değil mi bi insan eşinin hoşlanmadığı şeyi bile bile neden yapmaya çalışır ki ?Senin canını sıkabildiğini bildiği sürece tavırları devam edecek. Takmamaya, taksan da renk vermemeye bak. Yoksa elinden kurtulamazsın.
O seni tersliyorsa sen de onu tersle. Bir an önce ev bulun yoksa kardeşin banklarda yatar de. Tutup başıma getirmeye kalkarsan ben gitmem evden, seni de o banka yollarım de. İyice çakallığa vurmuş , aklınca yokuşa sürüyor.Evet tavrım net ama eş kişisinin tavrının da net olmasını isterdim ama sanki o öyle değil gibi ev kiralarının uçuk olduğunu söylüyor birkaç ev gösterdim resimlerden beğenmedi hasbam sanki yeni geline ev tutuyor sabah işe gidip akşam gelecek başını sokacağı bi yer olması yeterli illa muhteşem bişey mi olması gerekiyor uygun fiyatlılarda anca böyle kötü oluyor..Bence kimseye sormadan danışmadan kafasına göre gelen kardeşe bu bile çok…Eş kişisi kardeşini arıyor çocuk telefona bile dönmüyor 1 hafta geçiyor dönmüyor eş kişisi arıyor neymiş unutmuşmuş umarım bir gün aramalarına bile dönmekten aciz asla lafını sözünü dinlemeyen bir kardeş için karısını ve doğacak çocuklarını harcadığına çok pişman olur eş kişisi..