Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
narencim ne güzel bebek o öyle kimmm allah anasına babasına bağışlasın inşallahh

amin canım sağol.yeğenim 1,5 aylık ben daha göremedim kısmetse ayın 22 de gideceğiz.
gerçekten çok şeker maşallah.ben fotoğraflarla avutuyorum kendimi sizede göstereyim dedim.

amin canım sağol.yeğenim 1,5 aylık ben daha göremedim kısmetse ayın 22 de gideceğiz.
gerçekten çok şeker maşallah.ben fotoğraflarla avutuyorum kendimi sizede göstereyim dedim.

maşallah süphanallahh rabbim bağıilasın çok tatlııı rabbim hepimize nasip eder inşallahhh :ecrin_bebek:

Maşallah bitanem çok tatlı. Allahım güzel bir ömür , güzel bir gelecek nasip eylesin inşallah. :Saruboceq: Darısı isteyen herkesin başına. yerimseniben Kim istemez ki böyle tatlı birşeyiii. :asigim:

Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..

hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...

Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...

Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...

Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:

kızlar günaydın...bademcim ben inanıyorum bebişlerin seninle çok sevindim testine inşallah dahada koyu çıkacak....dinlen kendini hiç yorma ...

canım dualarımız seninle ama kanaman varsa doktorunu bir arayıp sorsana yada git bir baksınlar bebişlerin sana sıkıca tutunsun seni hiç bırakmasınlar bak testinte pozitif çıkmış bence bir doktora başvur için rahatlasın birde yat dinlen canım hiç birşey yapma canım allahım bebişlerini sana bağaşlasın canım kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

Canım dualarımız seninle. Çok seviyoruz seni. İkinci çizgi çıkması çok güzel. Kaç gündür çıkmadı. Şimdi çıktı. Ama sen de dinlenmelisin. Yorma kendini. Kalkma sakın. Bol bol dua edeceğiz. Allahım meleklerini sana bağışlayacaktır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

badem hiç kalkmadan yat ayın 14ü yanlış hatırlamıyorsam 4 günün kaldı hep yat. fotodaki tatlı 3 bebiş senin yanında inşallah dua edicem senin için.

Hepinize günaydın arkadaşlar geçmiş yazıların birçoğunu okumaya çalıştım.Umarım hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz.Bende 2007 eylül de 6 haftalıkken kendiliğinden düşük yaşadım.2008 eylülünde yine hamile kaldım ama bu seferde boş gebelikmiş.Bu cuma kürtaj oldum.İçimde hala bir boşluk hissediyorum olsun buna da şükür diyelim Allah kimseye acı göstermesin.Yumurtalıklarımın çatlaması noraldi ama hsg testini çektirtemeden hamile kalmıştım.Eşimin spermiogramındada normal morfoloji%5,sperm sayısı 25.000.000,total sperm sayısı 25.000.000,motilite oranı %95, hızlı progreyon %55, yavaş progresyon %40,progresif değil %0,hareketsiz %5,teratozoospermi indeksi TZI 1,09 dr a göstermemiştik malum erkekler...kızlar sizce bunlar nedemek.Ne yapmalıyız biz 3 enelik evliyiz ama hiç korunmadık yani kolay hamile kalamıyorum acaba aşılama falan mı denemeliyiz.Şimdiden hepimize geçmiş olsun....

Çok mutsuzum....Başka söyleyebileceğim bir şey yok....:a015:

yat dinlen ve güzel haberlerle gel canım
Allaha emanet ol ve moralini yüksek tut:Saruboceq:

Bademcim kendine dikkat et kanama ile hamile olan bir çok kişi var ama kendine çok dikkat et ve doktorunu mutlaka ara durumdan haberdar et bol bol yat dinlen...

bademcim canım,sen kendine dikkat et devamlı yat sakın kalkma klava: topiğede artık gelme biz senin hasretine dayanırız :çok üzgünüm: yeterki sen dinlen,yeter ki size birşey olmasın :asigim: canım kendini de çok üzme kanaman başladı diye bu herşeyin sonu değil... inşallah kısa zaman da kanaman durur canım :Saruboceq: dualarımız hep seninle sen hiç merak etme :1hug::asigim:

Bademim bak ne güzel 2. çizgiyi görmüşsün. İnşallah bebeklerin sana tutunurlar. Bi doktorunu ara bence. Sonra aramadığına pişman olmamak için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…