• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bademcim canim dualarimiz seninle .kendine dikkat et canim.hiç kalkma dinlen canim.lütfen olumlu düşün canini sikma.sonuç güzel ve hayirli olacak işallah canim.

Hepinize günaydın arkadaşlar geçmiş yazıların birçoğunu okumaya çalıştım.Umarım hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz.Bende 2007 eylül de 6 haftalıkken kendiliğinden düşük yaşadım.2008 eylülünde yine hamile kaldım ama bu seferde boş gebelikmiş.Bu cuma kürtaj oldum.İçimde hala bir boşluk hissediyorum olsun buna da şükür diyelim Allah kimseye acı göstermesin.Yumurtalıklarımın çatlaması noraldi ama hsg testini çektirtemeden hamile kalmıştım.Eşimin spermiogramındada normal morfoloji%5,sperm sayısı 25.000.000,total sperm sayısı 25.000.000,motilite oranı %95, hızlı progreyon %55, yavaş progresyon %40,progresif değil %0,hareketsiz %5,teratozoospermi indeksi TZI 1,09 dr a göstermemiştik malum erkekler...kızlar sizce bunlar nedemek.Ne yapmalıyız biz 3 enelik evliyiz ama hiç korunmadık yani kolay hamile kalamıyorum acaba aşılama falan mı denemeliyiz.Şimdiden hepimize geçmiş olsun....

Canım aramıza hoşgeldin. :1hug: a.s. 1 sene arayla yaşadığın iki sağlıksız gebeliğe çok üzüldüm tatlım. İnşallah bundan sonra yaşayacağın gebelik çok sağlıklı olur ve sağlıkla bebişini ya da bebişlerini kucağına alırsın.

Eşinin morfoloji sorunu var canım. Biraz da sayı az. Az olması da şöyle. Normalde ml'de 20 milyon olsa yeter. Sizin 25 milyon. Ancak en az 2 cc örnek vermesi gerekiyor. Böylece total sperm sayısı da 40 milyonun altında olmamalı. Bu bakımdan sayı sorunu da var diyebiliriz. Hareket maşallah çok güzel , onda herhangi bir sorun yok. Benim tavsiyem 3 günlük bir perhizle tekrar spermiogram yaptırmanızdır. Sayı ve morfoloji sorunu var dediysem de bu değerlerden daha düşük değerlere sahip arkadaşlarımız doğal yoldan hamile kaldılar. Kalınmaz diye birşey yok elbet. Ki zamanında kalmışsın. Belki biraz zaman alır. Allahım hayırlı gebelikler nasip eylesin inşallah.

Seni de listemize ekleyeyim canım. Bana muhtemel adet tarihini (gelecek ay) , eşin için kullandığınız ilaç ya da kür varsa isimlerini verirmisin? İnşallah listemiz sana uğurlu gelir ve tez zamanda hamişş kalırsın. :Saruboceq: a.s.

Hepinize günaydın arkadaşlar geçmiş yazıların birçoğunu okumaya çalıştım.Umarım hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz.Bende 2007 eylül de 6 haftalıkken kendiliğinden düşük yaşadım.2008 eylülünde yine hamile kaldım ama bu seferde boş gebelikmiş.Bu cuma kürtaj oldum.İçimde hala bir boşluk hissediyorum olsun buna da şükür diyelim Allah kimseye acı göstermesin.Yumurtalıklarımın çatlaması noraldi ama hsg testini çektirtemeden hamile kalmıştım.Eşimin spermiogramındada normal morfoloji%5,sperm sayısı 25.000.000,total sperm sayısı 25.000.000,motilite oranı %95, hızlı progreyon %55, yavaş progresyon %40,progresif değil %0,hareketsiz %5,teratozoospermi indeksi TZI 1,09 dr a göstermemiştik malum erkekler...kızlar sizce bunlar nedemek.Ne yapmalıyız biz 3 enelik evliyiz ama hiç korunmadık yani kolay hamile kalamıyorum acaba aşılama falan mı denemeliyiz.Şimdiden hepimize geçmiş olsun....

çok geçmiş olsun canım a.s. ben spermiogram tahlilinden çok anlamıyorum ama bana değerleriniz iyi gibi geldi ama daha fazla bilgisi olan arkadaşlar cevap vereceklerdir a.s

düşüklere gelince,bende 3 tane düşük yaptım ama sebebi belli değil. bazı dr lar bizim gibi hastalara aşılama ve tüp bebeği öneriyorlar spermlerin yıkanıp sağlıklıları seçildiği için daha iyi bir gebelik oluşurmuş.... ben de çabuk hamile kalamıyordum eşimin sperm değerleride çok iyi değildi ozamanlar... şimdi ise tamamen düştü....

Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..

hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...

Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...

Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...

Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:

canım ne olur üzme kendini yat dinlen ne güzel işte idrar testin de pozitif çıkmış canım umarım bu manama yerleşme kanamasıdır az kaldı güzelim mutlu sona çok az kaldı seni seviyoruz seviyoruz ve hep dua ediyoruz :Saruboceq::1hug:

geçmiş olsun canım
siz bi üroloji dr una danıştınızmı eşinizin sonuçları için
morfoloji düşük gibi görünüyo ama en kötü ihtimal dr lar %4 diyolar
bir üroloğa danışıp ona göre tedavi uygulayın canım:1hug:

bademcim insallah bebişlerin sıkıca tutunur.kendine çok dikkat et.2.çizgi kolay kolay cıkmazdı yoksa.umarım hersey yolunda gıder.hepimiz duacıyız sana.kendini de üzme sakın canım.

Badem canım geçmiş olsun.İnşallah kanaman duracak bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak.ama ben anlamadım doktora haber vermedin mi? niye vermedin anlamadım belki hastaneye alır tedavi uygular,ilaç verir yapar birşeyler bencede hemen ara geç olmadan ara.

Hoşgeldin güzelim.Geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşturur inşallah.morfoloji düşük görünüyor sayıda düşük sayılmaz ama sınırda .harekette problem yok canım.Allah şifa versin.En kısa zamanda bebişine kavuşmanı diliyorum canım.

selam arkadaşlar eşim bu sabah tekrar sperm testi oldu ve bugün saat 16.30 da alıcaz doktoruyla görüşücez bildiğiniz üzere morfoloji bozukluğu vardı yaklaşık 19 gündür havuç suyu ve keçiboynuzu kürü içiyor yanında ek olarak arada bir dut pekmezi, fıstık fındık ceviz kuru incir yiyor işşallah düzelme vardır size sonucu yarın sabah yazarım arkadaşlar
dua ederminiz işşallah düzelme vardır geçen test te morfoloji %4 çıktı bu ay işşallah yükselme olmuştur

merhaba arkadaşlar,,,
kötü bir talihsizlikten sonra tekrar yanınızdayım...
sizi çok özledim hemde çok...
umarım herkez iyidir...
bademim bitanem sakın kötü düşünme iyi düşün iyi olsun önceden yaptığın testler çok erkendi bence o yüzden moral bozma.kanaman içim doktorunla görüş..
siz nasılsınız fıstıklarŞeniz

selam arkadaşlar eşim bu sabah tekrar sperm testi oldu ve bugün saat 16.30 da alıcaz doktoruyla görüşücez bildiğiniz üzere morfoloji bozukluğu vardı yaklaşık 19 gündür havuç suyu ve keçiboynuzu kürü içiyor yanında ek olarak arada bir dut pekmezi, fıstık fındık ceviz kuru incir yiyor işşallah düzelme vardır size sonucu yarın sabah yazarım arkadaşlar
dua ederminiz işşallah düzelme vardır geçen test te morfoloji %4 çıktı bu ay işşallah yükselme olmuştur

canım inşallah çıkmıştır :Saruboceq: yarın haberini bekliyoruz....

merhaba arkadaşlar,,,
umarım herkez iyidir...
bademim bitanem sakın kötü düşünme iyi düşün iyi olsun önceden yaptığın testler çok erkendi bence o yüzden moral bozma.kanaman içim doktorunla görüş..

hoşgeldin canıma.s. özladik seni:1hug:Şeniz hayırdır ne oldu da yoktun :uhm:

canım 3yıldır deniyoruz biz geç dr gittk daha busene yani...artık çoçuk daha istemiyoruz demekten bıktım herkese...bugün dr gittim ve klomen verdi..inşalllah problem çıkmazsa önümüzdeki ay aşılama olacakkk böyle canım sen nezamandır istiyorsun yazmışsındır ama ben bilmiyorum.paylaşırsan sevinirim:1hug:a.s.

Canım bizde 2 yıldır uğraşıyoruz. Bizde doktora daha yeni gittik. önceleri pek üstüne düşmüyoduk.neden olmuyo diye merak etmiyorduk.ama artık neden olmadığını biliyoruz. eşimin sperm sayısı az. klomen ve vitamin verdi doktor eşime. onları kullanıyor. eğer 1-2 ay yine hamile kalamazsam bende aşılama yaptırıcam galiba. aslında normal olmasını çok istiyorum ama olmuyo işte.

neyse sonunda kavuştuk özledim hepinizi...
küçük bir yalnış anlaşılma olmuş site
ile ilgili ama çok şükür halloldu

Canım inşallah daha yüksek çıkar değerleriniz. Merakla ve heyecanla bekliyoruz tatlım. a.s.

merhaba arkadaşlar,,,
umarım herkez iyidir...

Canım hoşgeldinnnnn. :1hug: a.s. Merak ettik seni. MSN'in de yok bende. Ulaşamadım sana. Neyse döndün ya çok şükür. Sen nasılsın tatlım? Test falan yaptın mı hiç? a.s.

neyse sonunda kavuştuk özledim hepinizi...
küçük bir yalnış anlaşılma olmuş site
ile ilgili ama çok şükür halloldu

merhaba arkadaşlar,,,
umarım herkez iyidir...

gözümüz yollrda kaldı seni soruyoruz bizdekaydirigubbakcemile2
hep yaramazlık yapıyosun sonrada yanlış anlaşılma diyosun:mymeka:
ee çabık annat ne oldu ne var ne yok heemirmirmirmir

bu gün adet günüm........
Hiç test yapmadim....
Yapmaktan korkuyorum..bu akşam test alip yarin sabah ilk idrarda yapmayi düşünüyorum ama????
Sakinim aslinda sadece test yapmak istemiyorum nedense
herşeye hazir ve hazirlikliyim her iki duruma da...

Back
X