• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrb bugün dr gittim yumişlerime bakılması için
3 tane yumurta olmuş 1 tanesi 22.5 mm dr bunla yola devam edelim
diğerleri küçük kalmış dedi
bu akşam vurulmam için iğne verdi içim kıpır kıpır dua edin benim için ne olur

Yumurtanın durumu gayet iyi canım:1hug:

yine bana kaldi benden eli bosu yok galiba siteyi cikmadan bekliyorum az kaldi ama bebislerim gelsin bende gidicem gelmiycem
ay kiyamam valla saka yaptim saka ben oyle yapmam hic

merhaba kızlar
sanki 2 gündür nevro yok
nerelerde bilen varmı inşallah önemli bişey yoktur

dün topiğini sineklerde bastı zaten:jeyyar:

evet gelip hemen cikti dun gece evde degilmis simdide aksam belki gelirim dedi rahatlamaya ihtiyaci var galiba nevromun

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar herkese iyi aksamlar uzun uzun sohbetler etmek dilegiyle
bol hamisli gunler ben cikiyim artik...........

sanada iyi akşamlar canım ben de birazdan çıkarım belki gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim kaydirigubbakcemile4

bizde kocişle sütlaç yapiciğizzz...kaydirigubbakcemile3

Görüşürüz...Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız..2 gündür giremedim..gerideki sayfaları okumadım daha..işallah yeni hamişler vardır..nevrosky canım bu gün adet oldum..listeye eklersin olurmu?

kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae

hejam güle güle kullan.ikimizde sarardık.kaydirigubbakcemile3.boşver kocişleri kıskansınlarkaydirigubbakcemile

resimjr0.jpg

bacımmm koydum.makyaj yoktu hortlak gibim gözükyodum.suratı kapadım.:1shok:korkma diye:delphin:

Back