• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Demin biraz halsizlik oldu..biraz uzandım,geldim..kaydirigubbakcemile4

Yaptık canım:jeyyar:

Kız semih nerdesin yazısını görünce kopardım kahkahayı....:roflol::roflol:

smhsmhciğim kızma ,darılma ama kız semih deyince ( fatih ürek) aklıma geldi napayım:roflol:

kızdım işte
adım semiha semih değil bikerem-tatlicadiarzu-
sütlaç gönder az:mymeka: fazla konuşma bebelere acıyom:jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay badem bende güldüm yazdığımı koyuncakaydirigubbakcemile3.bu smhsmh bana beter diyo ya :roflol:.onun intikamını aldım.farkında olmadana.s.
[/QUOTE]

:1closedeyes: bişey dedikmide beee:mymeka:
derim beter hem ne o BTRKLC nedemek
başını oku beter oluyo işte
söyle ona göre söyleyim bende :asigim:

affetwi8.gif

smhsmh canım benimmmmmmmma.s.

^^sabirsiz^^ ; senin yüzünden bütün parkeleri yeniletmek zorunda kaldım. Alt topictekiler de senden şikayetçi oldular. Onların da topiğini su basmış senin yüzünden. :mymeka: :mymeka: :mymeka: :oklava:

Kovdurtcakmısın sen bizi bu siteden kuzummmmmm. :oklava: :oklava:

ay badem bende güldüm yazdığımı koyuncakaydirigubbakcemile3.bu smhsmh bana beter diyo ya :roflol:.onun intikamını aldım.farkında olmadana.s.

:1closedeyes: bişey dedikmide beee:mymeka:
derim beter hem ne o BTRKLC nedemek
başını oku beter oluyo işte
söyle ona göre söyleyim bende :asigim:
[/QUOTE]

btr-- batur demek oğluşimin adıııııııılülülülülülü

kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çok şükür iyiym kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nevroyu göremeyince çıkmiştım bilmiyorum canım sıkılmıştı onu göremeyince:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama gelmiş

kaçak nerelerdsin:oklava::oklava:

kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çok şükür iyiym kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nevroyu göremeyince çıkmiştım bilmiyorum canım sıkılmıştı onu göremeyince:çok üzgünüm: ama gelmiş

kaçak nerelerdsin:oklava:

Canım benim. :1hug: Yoktum bitanem. Dün akşam arkadaşlara gittik. İlla kalın diye tutturdular. Gelmemiz bugün öğleden sonrayı buldu. Sonra yine çıktık. Akşama da geldim işte. kaydirigubbakcemile4

Şİmdi oklavayı elinize aldığınıza göre , ben 8 gün Bayram tatiline gidip gelince siz bana tekme tokat girişirsiniz valla. Korkmaya başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın tatlımm? Şeniz

^^sabirsiz^^ ; senin yüzünden bütün parkeleri yeniletmek zorunda kaldım. Alt topictekiler de senden şikayetçi oldular. Onların da topiğini su basmış senin yüzünden. :mymeka: :mymeka: :mymeka: :oklava:

Kovdurtcakmısın sen bizi bu siteden kuzummmmmm. :oklava: :oklava:

:utangac: muzurluk işte laelaelaelaelae :dance: :sm_cool:

iyiakşamlar kızlar bakıyorum keyfiniz yerinde allah bozmasın. şöyle bir bugünkileri okuyup geleyim

Hoşgeldin tatlım. :1hug: a.s. Ok canım fazla birikmiş bişi yok. Bugün uğrayan 31. kişisin. Haftasonları performans düşüyor. Herkes geziyor veya ev işlerine dalıyor. Ben de bir gün yoktum linç ediyorlardı beni. kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

btr-- batur demek oğluşimin adıııııııılülülülülülü

hımmm demek oğluşunu adı haaa
güzelmiş
sonrakide senin veya seninle eşinin birleşimidir

:CüvCüv:

Back
X