Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
21. HAMİŞİMİZ : fidulya - 03.11.2008 Sayı ve Hareket - 4,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Bal , ceviz , kuru üzüm , erik kurusu , bol meyve tüketti - 10 aylık evlilerdi - En başından beri bebek istiyorlardı - Buraya ilk geldiğinde pek umutlu değildi , sonraları fazla uğramadı – Amacı bebek düşüncesini aklından çıkartmaktı - Listenin başlarından beri vardı - Nevrosky onu asla unutmadı - Ara ara hal hatır soruyor , hep güzel haberini almayı umuyordu - O güzel haber nihayet geldi , hepimizi mutlu etti - Şükürler olsun ki ; Rabbim meleğini bağışladı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
22. HAMİŞİMİZ : Rosem - 03.11.2008 Hareket - Kesintisiz 7-8 ay keçiboynuzu kürü uyguladı , 3 ay evicap(e vitamini) kullandı - 2,5 senelik evlilerdi , 14 aydır bebek istiyorlardı - 2 aydır yumurtlama takibi yaptırıyordu - Bu ay son bir kez daha yaptırma kararı aldı - Bundan sonraki basamak aşılamaydı - Allahım bu tedavilere bir dur dedi , bebeğini ona gönderdi - Çok üzüldü belki bu yolda , çok yıprandı - Ama sonucu güzel oldu , kötü günler geride kaldı - Topiğin en başından beri vardı , emektarıydı - Allahım sonunda onu da pembe köşeye yazdırdı - Allahın izniyle GONAPHENE-ÇATLATMA İĞNESİ İLE HAMİLE kaldı. :hooray:
23. HAMİŞİMİZ : akdas - 04.11.2008 Sayı , hareket ve varikosel – 2006 Aralıkta varikosel ameliyatı oldu – Keçiboynuzu kürü,havuç suyu,domates çorbası,fındık,ceviz kullandı – 3 başarısız aşılama geçirmişti – Pes etmedi , bebek sahibi olmaya and içmişti – Tayinleri çıktı , tedavi imkansızlıklarına rağmen peşini bırakmadı – Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldı - Kısa Protokol ile 1. Tüp Bebek Denemesinde yola çıktı – Şükürler olsun ; bu film de mutlu sonla sonuçlandı – Bu sitedeki ilk arkadaşımdı o , canımdı - Allahın izniyle 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı. :hooray:
24. HAMİŞİMİZ : beauty* - 06.11.2008 İleri hareket %6 , Yavaş hareket %18 , Yerinde Hareket %10 , Hareketsiz %66 - Keçiboynuzu kürü ve E vitamini kullandı - 3 yıllık evlilerdi - Geçen sene doğal yoldan hamile kalıp , 8. haftada bebeğini kaybetmişti - 5 ay bekledi doğal yoldan bebeği gelmeyince 4 ay klomen tedavisi gördü - Onlardan da sonuç alamayınca doktor aşılamaya yönlendirdi - Ne de güzel etti , böylece sevinç ertelenmedi - Ciddi hareket sorunu çeken arkadaşlarımıza ümit verdi - Allahım inşallah bu sefer yavrusunu sağlıkla kucağına aldıracaktı - Listemize girdiğinin ilk ayında Allahın izniyle 1. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray:
Not : Tarihler , arkadaşlarımızın hamileliklerini öğrenip bizlere bildirdikleri tarihlerdir.
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (08.11.2008) En Yeni Hamiş Haberleri :
11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji 12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 – 1. Tüp Bebek - Sayı 13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı 14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji 15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji 16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji 17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket 18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu) 19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel 20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel 21. Hamişşimizz fidulya : 03.11.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Hareket , Varikosel (4,5 ay önce ameliyat oldu) 22. Hamişşimizz Rosem : 03.11.2008 - Gonaphene ve Çatlatma iğnesi - Hareket 23. Hamişşimizz akdas : 04.11.2008 - 1. Tüp Bebek - Sayı , Hareket , Varikosel (2006 Aralık’ta ameliyat oldu) 24. Hamişşimizz beauty* : 06.11.2008 - 1. Aşılama - Hareket
hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :
Şu an yok
:Saruboceq: Tedavide olanlar :
-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - 14.11.2008 Sonuç - 3 embriyo transfer edildi - Dualarımızı esirgemeyelim karamelli neskafe : 1. Tüp Bebek - 03.11.2008 Pazartesi günü yumurtaları toplandı - Dualarımızı esirgemeyelim casper33 : 1. Aşılama - 31.10.2008'de aşılaması oldu - 14 Kasım adet günü - Dualarımızı esirgemeyelim wavy : 1. Aşılama - 8 Kasım Cumartesi saat 11:00'de aşılaması oldu - Dualarımızı esirgemeyelim elitu : 1. Aşılama - 8 Kasım Cumartesi saat 12:00'de aşılaması oldu - Dualarımızı esirgemeyelim BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim sünger53 : 3. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim desertrose : 1. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim rapunzell_82 : 1. Aşılama (Hap) - Dualarımızı esirgemeyelim melih : 2. Aşılama - Başlayacak
:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :
osetya2007 : 5 Kasım - Beklemede BTRKLC : 7 Kasım - Beklemede
:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM )
Bu Ay Doğanlar :KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım
- fidulya , Rosem , akdas ve beauty* HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendilerini tebrik ediyor , bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyoruz.
- wavy ve elitu arkadaşlarımız bugün 1. Aşılamalarını oldular. Dualarımızı esirgemeyelim.
- asutay arkadaşımız bugün kan testi yaptırmayı düşünüyor. İnşallah sonuç pozitif olur ve yine halaylar çekeriz.
- Ben ve neser hastalandık. İnşallah en yakın zamanda bizler de pembe köşeye geçebiliriz.
- _BERAY_ , çido , babymom , Ceylin_naz , pitos25 , laluz24z , adessa , elitu ve asspirin arkadaşlarımız ailemize yeni katıldılar. Kendilerine hoş geldin diyor , onları en kısa zamanda pembe köşede görmeyi diliyoruz.
DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR. Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:
Canım tebriklerrrrrrrr. :dance: :dance: a.s. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Derler ki hamile olduğunu bilmeden yaptıklarından , aldıklarından bebeğine zarar gelmezmiş. Allahım esirgermiş. İnşallah öyle olur canım ve bebeğe zarar gelmez onlardan. İçimizi ferah tutalım. Pozitif düşünelim. Güzel şeyler olsun.. Kötülükler uzak dursun. Yanına yaklaşamasın umutlarımızın. a.s.
Kızlar ben müsadenizi istiyorum. Dışarıya çıkacağız. Kendinize iyi bakın. Fazla kalamadım , size doyamadım. Gece gelirim inşallah. İyi sohbetler. Allaha emanet olun. a.s.
merhaba kızlar bugün benim kırmızılar geldiç.Pazartesi prolaktin tahlili yaptırcam.Salı günüde dr gidiyoruz.Bakalım ne dicek.Nolur dua edin iyi şeyler söylesin ve artık kavuşayım bebegime
aferin aklın başına geldimi sonun da klava::roflol::roflol:sırnaşık şey
canım şaka bir yana biliyorsun ben 3 tane hamilelik yaşadıma.s 3 üde adetim 5-6 gün geçmeden idrarda gözükmedi... sen boşuna kendini üzme :1hug::asigim:
merhaba kızlar bugün benim kırmızılar geldiç.Pazartesi prolaktin tahlili yaptırcam.Salı günüde dr gidiyoruz.Bakalım ne dicek.Nolur dua edin iyi şeyler söylesin ve artık kavuşayım bebegime
Canım tam listeyi yayınladım , beklemede yazdım , gönderdim. Senden haber geldi. Çok üzüldüm canım. Tam gününde gelmiş. Senin prolaktinin mi yüksek bitanem? Öyle olsa adet gecikmesi söz konusu olabilir. Senin gününde geldi de. Yani yanlış biliyor da olabilirim ben. Yeni tarihine ne yazayım canım bu arada? a.s.
arkadaşlar yeni duydum 2. kez hala oluyorum :teytey::teytey::sm_cool:
ama yengem hamile olduğunu bilmeden çok ilaç içmiş:çok üzgünüm:.kendisinde bel fıtığı var onun için tedavi görüyordu 10 tane iğne artı antibiyotik ve bir sürü ağrı kesici....çok tedirgin bende teselli etmeye çalıştım ama bende çok üzüldüm inşallah bebişe birşey olmaz...:Saruboceq::Saruboceq: dr ların bazısı daha küçük birşey olmaz bazısıda çok ilaç içmişsin sonucu bilmeyiz demişler...bebiş şimdi 7 haftalık ama 20 gündür hiç ilaç içmemiş...
fadikcim tebrikler canım darısı senin ve bizim başımıza :Saruboceq: canım yengene söyle hiç korkmasın aynı durum benim başıma geldi ben kızımda hamileyken adetlerim düzensiz olduğu için bilmiyordum bir bçuk aylık hamileydim size bahsettiğim rahatsızlığımdan dolayı bir sürü ilaç kullanmıştım bir sürü ağrı kesici almıştım hemde doktora gidene kadar yedi aylıkken bile iki tane diş çektirdim çok şükür kızım çok sağlıklı doğdu yani hiç korkmasın allahım ona bağışlasın
kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae
3-4 Aralık beklyorum gelmez inşallah.Hiç prolaktin testi yaptırmadım.Dr yaptırda gel dedi.Sanırım prolaktinle ilgili problemim var.Adetim gününde ama miktar olarak az oluyorum.Bununla ilgili çok dr gittim bişey yok dediler. Bu doktor bişey sormadan prolaktin testi yaptır sonuçlarla gel dedi.Bakalım ne çıkcak.
kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae
Fadikçiğim tebrik ederim tatlım,darısı hepimizin başına inşallah...Gebeliğin ilk zamanları olduğu için umarım fazla bir zararı olmamıştır kullandığı ilaçların...
fadikcim tebrikler canım darısı senin ve bizim başımıza :Saruboceq: canım yengene söyle hiç korkmasın aynı durum benim başıma geldi ben kızımda hamileyken adetlerim düzensiz olduğu için bilmiyordum bir bçuk aylık hamileydim size bahsettiğim rahatsızlığımdan dolayı bir sürü ilaç kullanmıştım bir sürü ağrı kesici almıştım hemde doktora gidene kadar yedi aylıkken bile iki tane diş çektirdim çok şükür kızım çok sağlıklı doğdu yani hiç korkmasın allahım ona bağışlasın
çok çok sağol canım a.s. içimi ferahlattın :1hug: msn sini kapatmış açar açmaz yengemede söyleyeyim çünkü çok üzülüyor...ama senden bahsedemem çünkü kk ye üye olduğumu eşimden başka kimse bilmiyor... artık birşey bulurum tekrar çok sağol canım a.s.