• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
wawww canım yaaa saçların ne güzel hem uzun
hemde rengi en beğendim renk maşallah sana
sanada çook yakışmıştır
sarışın hatunum

Ben geldimmmmmm. kaydirigubbakcemile4 Nasılsınız kızlar. Özledim valla sizi. İki gün giremedim özledim , kurbanda ne yaparım bilmiyorum. Tam 8 gün yokummmm. :a015:

nevro aşılama sonrası sen benim adetimi hangi gün hesaplamıştın canım:sm_confused:

Ben geldimmmmmm. kaydirigubbakcemile4 Nasılsınız kızlar. Özledim valla sizi. İki gün giremedim özledim , kurbanda ne yaparım bilmiyorum. Tam 8 gün yokummmm. :a015:
hoşgeldin canımcımm yokluğun nasılda hissediliyo bi bilsen :lepi:
canım hamiş halaylarını toplu çekeriz.hihoyyytsırnaşık şey

ağzından bal damlıyo
bakalım kimler çıkacak hamişhihoyyyt

merhaba kızlar
sanki 2 gündür nevro yok
nerelerde bilen varmı inşallah önemli bişey yoktur

dün topiğini sineklerde bastı zaten:jeyyar:

Tatlımmm. Beni merak etmişsin. Sağolasın. Dün dışarıdaydık. Arkadaşlar sağolsunlar bırakmadılar. Eve ancak bugün 3 gibi gelebildik. Sonra alışmış kudurmuştan beterdir , bugün de çıktık. Bayadır çıkmıyorduk. Bir açıldık fena açıldık anlayacağın. kaydirigubbakcemile3 Ama ben de dün hastalandım. Böyle gezmek de pek iyi olmuyor. Bir yandan karın ağrısı bir yandan bişi olur mu korkusu. Neyse güzel evimdeyim. Sizlere kavuştummmmmmmm. :1hug: :1hug: :1hug: :asigim:

Sinekleri yanında getireni bulursammmmmm :mymeka: Sen gördün mü???

resimjr0.jpg

bacımmm koydum.makyaj yoktu hortlak gibim gözükyodum.suratı kapadım.:1shok:korkma diye:delphin:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :asigim:

canım hamiş halaylarını toplu çekeriz.hihoyyytsırnaşık şey

Valla canım 8 günde burda kaç sayfa birikir bilmiyorum. Sonra onları tek tek okumam ve olayları tek tek bulmam lazım. Listeleri düzenlemem lazım. 200 sayfa olur sanırım en az. laelaelaelaelae

Demin biraz halsizlik oldu..biraz uzandım,geldim..kaydirigubbakcemile4
badem cim
sütlaç ı yaptınızmı bakem :uhm:

Yaptık canım:jeyyar:
kız semih nerdesin ahanda koydum:jeyyar:

Kız semih nerdesin yazısını görünce kopardım kahkahayı....:roflol::roflol:

smhsmhciğim kızma ,darılma ama kız semih deyince ( fatih ürek) aklıma geldi napayım:roflol:

kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae

Röfle yaptıran yaptırana. :1rolleyes: Demek o kadar yakıştı kız. kaydirigubbakcemile3 İnanırım güzelim. a.s. Güle güle kullan bitanem. :asigim:

3-4 Aralık beklyorum gelmez inşallah.Hiç prolaktin testi yaptırmadım.Dr yaptırda gel dedi.Sanırım prolaktinle ilgili problemim var.Adetim gününde ama miktar olarak az oluyorum.Bununla ilgili çok dr gittim bişey yok dediler. Bu doktor bişey sormadan prolaktin testi yaptır sonuçlarla gel dedi.Bakalım ne çıkcak.

Tamam canım 4 Aralık yazayım ben. İnşallah yoktur , başka bir problem çıkmaz dilerim. yerimseniben

Kız semih nerdesin yazısını görünce kopardım kahkahayı....:roflol::roflol:

smhsmhciğim kızma ,darılma ama kız semih deyince ( fatih ürek) aklıma geldi napayım:roflol:
[/QUOTE]

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay badem bende güldüm yazdığımı koyuncakaydirigubbakcemile3.bu smhsmh bana beter diyo ya :roflol:.onun intikamını aldım.farkında olmadana.s.

kızlar mrb bugün dr gittim yumişlerime bakılması için
3 tane yumurta olmuş 1 tanesi 22.5 mm dr bunla yola devam edelim
diğerleri küçük kalmış dedi
bu akşam vurulmam için iğne verdi içim kıpır kıpır dua edin benim için ne olur

Canım yumoşun güzelce çatlar inşallah. :Saruboceq: Güzel güzel çalışın. kaydirigubbakcemile :utangac: Allahım meleğini gönderir inşallah bu ay. :Saruboceq:

Back