beterim
heja
bi fotolarınızıda koysanız görsek röflelerinizi :jeyyar:
kız semih nerdesin ahanda koydum:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beterim
heja
bi fotolarınızıda koysanız görsek röflelerinizi :jeyyar:
Ben geldimmmmmm. Nasılsınız kızlar. Özledim valla sizi. İki gün giremedim özledim , kurbanda ne yaparım bilmiyorum. Tam 8 gün yokummmm. :a015:
hoşgeldin canımcımm yokluğun nasılda hissediliyo bi bilsen :lepi:Ben geldimmmmmm. Nasılsınız kızlar. Özledim valla sizi. İki gün giremedim özledim , kurbanda ne yaparım bilmiyorum. Tam 8 gün yokummmm. :a015:
canım hamiş halaylarını toplu çekeriz.hihoyyytsırnaşık şey
merhaba kızlar
sanki 2 gündür nevro yok
nerelerde bilen varmı inşallah önemli bişey yoktur
dün topiğini sineklerde bastı zaten:jeyyar:
nevro aşılama sonrası sen benim adetimi hangi gün hesaplamıştın canım:sm_confused:
bacımmm koydum.makyaj yoktu hortlak gibim gözükyodum.suratı kapadım.:1shok:korkma diye
canım hamiş halaylarını toplu çekeriz.hihoyyytsırnaşık şey
badem cim
sütlaç ı yaptınızmı bakem :uhm:
kız semih nerdesin ahanda koydum:jeyyar:
Canım sen bana adet tarihi olarak 7 Kasım yazdırmıştın sanırım. 7 Kasım yazmışız. :uhm:
bacımmm koydum.makyaj yoktu hortlak gibim gözükyodum.suratı kapadım.:1shok:korkma diye
kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae
3-4 Aralık beklyorum gelmez inşallah.Hiç prolaktin testi yaptırmadım.Dr yaptırda gel dedi.Sanırım prolaktinle ilgili problemim var.Adetim gününde ama miktar olarak az oluyorum.Bununla ilgili çok dr gittim bişey yok dediler. Bu doktor bişey sormadan prolaktin testi yaptır sonuçlarla gel dedi.Bakalım ne çıkcak.
BTRKLC
canım,bu peruğu nerden buldun bakayım:jeyyar:
:asigim:
kızlar mrb bugün dr gittim yumişlerime bakılması için
3 tane yumurta olmuş 1 tanesi 22.5 mm dr bunla yola devam edelim
diğerleri küçük kalmış dedi
bu akşam vurulmam için iğne verdi içim kıpır kıpır dua edin benim için ne olur
slm arkadaşlar nasılsınız nvrsk göremiyorum nerelerde haberiniz varmı
bizde kocişle sütlaç yapiciğizzz...kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz...Şeniz