• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok sagol hejacim bugun biraz daha iyim insan bazen dayanamiyor keyfi kaciyor ama caremiz yok mucadeleden baska
sen nasilsin canim

iyi olmana çok sevindim canım tabiki mücaleden vaz geçmiycez beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır canım ben bildiğin gibiyim iyi sayılırım

kızlar dün saçlarımı röfle yaptım hiç mütevazi olamıyıcam bir röfle insana bu kadar mı yakışır sırnaşık şey kendime aynaya bak maktan deli olucam laelaelaelaelae

laelaelaelaelae:dilcikar: ...........

kız çok aynaya bakma çatlar sonra::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

canım benim güzele ne yakışmaz a.s.

Fadikçiğim tebrik ederim tatlım,darısı hepimizin başına inşallah...Gebeliğin ilk zamanları olduğu için umarım fazla bir zararı olmamıştır kullandığı ilaçların...

İyi yapmışsın canım,güle güle kullan saçlarını...:1hug: :nazar:

Ben de yarın sürüp sürüştürüp kocişle dışarıda gezmeyi düşünüyorum...

Maksat benim gönlüm hoş olsun...:jeyyar::CüvCüv:

canım benim çok teşekkürler valla canım sürüp sürüştür insan moralmen çok rahatlıyor keyfine bak bitanem yakında bu günleri zor bulursun çocuklarla uğraşmaktan canım bu arada az kaldı senle birlikte gün sayıyoruz ay çok heyecanlıyım :dance:

ZAMBAK siz kaç yıldır uğraşıyosunuz? İnşallah seninde aşılaman iyi geçer.

canım 3yıldır deniyoruz biz geç dr gittk daha busene yani...artık çoçuk daha istemiyoruz demekten bıktım herkese...bugün dr gittim ve klomen verdi..inşalllah problem çıkmazsa önümüzdeki ay aşılama olacakkk böyle canım sen nezamandır istiyorsun yazmışsındır ama ben bilmiyorum.paylaşırsan sevinirim:1hug:a.s.

laelaelaelaelae:dilcikar: ...........

kız çok aynaya bakma çatlar sonra::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

canım benim güzele ne yakışmaz a.s.

canım valla benim ayna yerine koca çatlıyor kıskançlıktan ya millet karım güzel olsun der benim herif çirkin olmamı ister anlamadım bu işten CADIARZU

çok çok sağol canım a.s. içimi ferahlattın :1hug: msn sini kapatmış açar açmaz yengemede söyleyeyim çünkü çok üzülüyor...ama senden bahsedemem çünkü kk ye üye olduğumu eşimden başka kimse bilmiyor... artık birşey bulurum tekrar çok sağol canım a.s.

rica ederim tatlım :1hug:

3-4 Aralık beklyorum gelmez inşallah.Hiç prolaktin testi yaptırmadım.Dr yaptırda gel dedi.Sanırım prolaktinle ilgili problemim var.Adetim gününde ama miktar olarak az oluyorum.Bununla ilgili çok dr gittim bişey yok dediler. Bu doktor bişey sormadan prolaktin testi yaptır sonuçlarla gel dedi.Bakalım ne çıkcak.

canım dr istedi diye bu bir sorun olduğunu göstermez. ama tabiki yaptır dr unda bir bildiği vardır. inşallalh güzel çıkar :Saruboceq:

canım valla benim ayna yerine koca çatlıyor kıskançlıktan ya millet karım güzel olsun der benim herif çirkin olmamı ister anlamadım bu işten CADIARZU

ben anladım a.sa.s çünkü ben de eşimin çok yakışıklı gözükmesini istemiyorumyerimseniben o benim gözüm de zaten çok yakışıklı başkaları çirkin görsede olur yerimseniben (daha iyi olur yerimseniben:jeyyar:)geçen denemek için bıyık bıraktı herkes biraz yaşlı gösteriyor dedi ama ben olsun daha iyi dedim kaydirigubbakcemile3 ama sonra kesti...

hejacım anladınmı şimdi eşini yerimseniben

kiskanc kadinlar sizi ama fadikcim sana katiliyorum o dedikleriniz esimdede bendede var hemde cok
birbirimizin fazla suslenmesini istemiyoruz

ben anladım a.sa.s çünkü ben de eşimin çok yakışıklı gözükmesini istemiyorumyerimseniben o benim gözüm de zaten çok yakışıklı başkaları çirkin görsede olur yerimseniben (daha iyi olur yerimseniben:jeyyar:)geçen denemek için bıyık bıraktı herkes biraz yaşlı gösteriyor dedi ama ben olsun daha iyi dedim kaydirigubbakcemile3 ama sonra kesti...

hejacım anladınmı şimdi eşini yerimseniben

anladım canım yani sevdiğindendir diyorsun kız sen de az değilmişsin ben saf saf eşimi süslüyorum kaydirigubbakcemile

kızlar mrb bugün dr gittim yumişlerime bakılması için
3 tane yumurta olmuş 1 tanesi 22.5 mm dr bunla yola devam edelim
diğerleri küçük kalmış dedi
bu akşam vurulmam için iğne verdi içim kıpır kıpır dua edin benim için ne olur

rabis slm canim bizler iyiyiz sende iyisin insallah
nevrosky bu aralar fazla giremiyor az once girdi cikti bi sorun yok yani sukur

canım hadi hayırlısı inşallah emkleriniz boşa gitmez ve hamiş kalırsın :CüvCüv::Saruboceq:

canım inşallah herşey yolun da gider:Saruboceq: allah yardımcınız olsun...

beauty canım tebrik ederim.allah kucagına almayı da nasıp etsın.darısı tün isteyenlere.:teytey::teytey::teytey:
ne güzel her topiğe girişimde bir hamiş haberi alıyorum:nazar::nazar::nazar:

Back