• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar kızlar.. bu aralar çok kafaya taktığımı düşünerek eşimle 2000 parçalık bi puzzle aldık başladıma ma daha çeyreğini anca yapabildim..baya bi oyalıyor kafamı dağıtıyor benim..sizlerede tavsiye ederim daha sonra mukavaya yapıştırıp çerçeveletiyosunuz ve duvarınıza asabilirsiniz...

bende bitirip duvarıma astıktanm sonra ilmek ilmek işlenmiş bebek hasretimi görüceğim

Daha pek bişey hissetmiyorum canım...Ya da farkında değilim...Adet günüme bile daha bir kaç gün var....a.s

Hissettiğim bazı şeyler de şu an kullandığım hormon ilaçlarının etkisi sanırım...6 gün kaldı test gününe...Transferimin de 6.günü.....

bademcim inşallah 3 üde tutmuştur bebişlerinin ...mesela iki kız bir erkek nasıl...süper olur bence.hihoyyyt..allah gönlüne göre versin canım...

haklısın tabi canım allahım önce olmayanlara versin çok şükür ben o duyguyu bir kere tattım...ama inanın en az sizin kadar bende yıkılıyorum...bide istediğimi bildikleri için sende elini çabuk tut demiyolarmı çıldırıyorum....bide kaynanamda öyle ballandırark anlatıyoki onların hamile haberlerini çünkü kendi yeğenleri...ben kendimi dahada eksik hissediyorum ama bişey söyleyemiyorum...diyemiyorumki sorun oğlunda susmak zorunda kalıyorum malesef...senağlamasenağlamasenağlama

canım asla ve asla sorun oğlunda gibi yada bunu ima edecek bir şey söyleme hatta düşünme bile ...o cahil olabilir ama sorun sendede olabilirdi o zamna 5 kat daha fazla yıkılırdın emin olabilirsin...en güzeli onun cahil olduğunu düşünerek hareket etmek...asrın sorunu erkeklerdeki bu durum televizyonda doktorlar diyor..hiç mi hiç üstüne alınmamaya çalış kimbilir belkide sen onu yanlış anlıyorsun en kötü kayınnvalide bile evlatlarının iyiliğini isater diye düşünüyorum ben sabırlı yaklaşmaya çalış bitanem hassas dönemindesin.. allahtan sana sabırlar diliyorum...

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr topik artik eskisi gibi degil nerelere gittiniz neler oluyor

evet canım eskisi gibi kalabalık olmuyor topiğimiz :sm_confused:

ALLAH kimine para
kimine guzellik
kimine saglik
kimine mal
kimine huzur
kimine omur
kimine evlat
verirmis bunlarin hepsini bi ara da goremezsin
egerki gorursen egerki sende bunlar varsa o zaman allahin seni terk ettiginden suphe et................
ELINDEKI OLANLARI DA GOSTERME MERAKINDA OLMA

çok doğru a.s

Daha pek bişey hissetmiyorum canım...Ya da farkında değilim...Adet günüme bile daha bir kaç gün var....a.s

Hissettiğim bazı şeyler de şu an kullandığım hormon ilaçlarının etkisi sanırım...6 gün kaldı test gününe...Transferimin de 6.günü.....

6 gün ha hihoyyythihoyyyt azalmış canım hadi bakalım hayırlısı:1hug:

haklısın tabi canım allahım önce olmayanlara versin çok şükür ben o duyguyu bir kere tattım...ama inanın en az sizin kadar bende yıkılıyorum...bide istediğimi bildikleri için sende elini çabuk tut demiyolarmı çıldırıyorum....bide kaynanamda öyle ballandırark anlatıyoki onların hamile haberlerini çünkü kendi yeğenleri...ben kendimi dahada eksik hissediyorum ama bişey söyleyemiyorum...diyemiyorumki sorun oğlunda susmak zorunda kalıyorum malesef...senağlamasenağlamasenağlama

zeynep canım üzülme elbetbirgün 2. de olur acele etme...başkalarının söylediklerini boş ver :1hug:

meraba arkadaşım bebeşin hayırlı olsun inşllah hayırlısı ile kucağına alırsın...bende yolun başında olarak bir kaç sorum olcak.eşin tedavi gördümü aşılama yapmak için eşinin sperm değerleri nasıl olması gerkir.birde tedavi sonunda sperm değerleri gerçekten yükseliyormu.yani normale dönen oluyormu acaba...biz daha bir üroloğa gitmedik gerçi testin sonucunun neden kaynaklandığını bilmiyoruz....teşekkür ederim....

Merhaba kizlar, insallah güzel hafta sonu gecirirsiniz. Esim evde oldugu icin pek giremiyorum, eskiden kahveye mac bakmaya giderdi, artik internetten bakiyor. El koyuyor bilgisayarima.

Gecmis mesajlari okudum, birazdan cevaplari yazarim.

günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....
meraba zeynep istanbulun neresindesin ben anadolu yakasında bir hastane arıyorum yardımcı olurmusun.

meraba arkadaşım bebeşin hayırlı olsun inşllah hayırlısı ile kucağına alırsın...bende yolun başında olarak bir kaç sorum olcak.eşin tedavi gördümü aşılama yapmak için eşinin sperm değerleri nasıl olması gerkir.birde tedavi sonunda sperm değerleri gerçekten yükseliyormu.yani normale dönen oluyormu acaba...biz daha bir üroloğa gitmedik gerçi testin sonucunun neden kaynaklandığını bilmiyoruz....teşekkür ederim....

canım bende 1 kere aşılama oldum eşimde varikosel var bir tür varis yani... bu yüzden sperm sayısı düşük ama benim doktorum aşılama yapılabilmesi için yada aşılamadan umut beklemek için spermlerin yıkanmış halinin 2 milyon olması gerektiğini (tabi en az) söylemişti oysaki benim eşimin sperminin yıkanmış hali sadece 200 bindi ve aşılamam tutmadı zaten..

kesinlikle bi ürolağa gitmenizi tabvsiye ediyorum...

ayrıca eşime dolaşım bozukluğu yani genişlleyen damar için ilaç, e vitamini ve sperm artırıcı ilaç olarak klomen vermişti 3 ay kullandı eşim çok umutluyduk kesin artmıştır diyorduk ama malesef ilaçlar tam tersi etki yaptı ve yıkanmış hali 3 milyon olan spermler 200 bine düştü...

çoğu insanda olumlu etki yapıyor ama üroloğa görünmekte fayda var tatlım:)

Merhaba kizlar, insallah güzel hafta sonu gecirirsiniz. Esim evde oldugu icin pek giremiyorum, eskiden kahveye mac bakmaya giderdi, artik internetten bakiyor. El koyuyor bilgisayarima.

Gecmis mesajlari okudum, birazdan cevaplari yazarim.

aynen talım haftasonu eşim evde oluyor bende fazla katılamıyacağım aranıza bilgisayarda oyun oynuyor yada müzik indiriyor..kaydirigubbakcemile

yani bilgisayar bana kalmıyor malesef ama haftaiçi o işe gidince hiç şansı yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....

Seni cok iyi anliyoruz canim, ama üzülme. Akraban hayirlisi ile dogursun bebegini insallah. Oda kimbilir nasil korkuyordur simdi, ileri yas gebeligide tehlikeli biliyorsun.
Insallah o dogurmadan, sende hamis kalirsin.

Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.

meraba elitu inşallah sonuç pozitif olur.eşinin değerlerini öğrenebilirmiyim.tedaviden geçtiyse önceki ve sonraki bir mahsuru yoksa.benimde eşimde sperm sayı az ve harek az ve üroloğa görünmedi daha testen sonra nedenini bilmiyoruz yani.bu hafta gidicektik beyefendi diğer haftaya attı.bende üstüne gitmek istemiyorum fazla...istanbulun nersindesin bana önerilerebileceğin bir yer varmı....

Canım ben hiç aşılama olmadım..eşimin sperm değerleri aşılamaya bile yetemeyecek sayıdaydı...Bu ilk mikroenjeksiyon denememiz..Eşimde tüp bebeğe başladığımız sıralarda çift taraflı varikosel tesbit edildi..Aslında önce tesbit edilmedi ama sonradan başka bir ürolog teşhis etti bunu..Ancak ameliyatın sperm sayısını çok da fazla etkilenmeyeceği söylendi..Bu yüzden eşimin ameliyatını erteledik...Ama bu topikte varikosel ameliyatından sonra Hamile kalan arkadaşlarım var..Onlar seni bilgilendirebilirler...Şeniz..

canım bende 1 kere aşılama oldum eşimde varikosel var bir tür varis yani... bu yüzden sperm sayısı düşük ama benim doktorum aşılama yapılabilmesi için yada aşılamadan umut beklemek için spermlerin yıkanmış halinin 2 milyon olması gerektiğini (tabi en az) söylemişti oysaki benim eşimin sperminin yıkanmış hali sadece 200 bindi ve aşılamam tutmadı zaten..

kesinlikle bi ürolağa gitmenizi tabvsiye ediyorum...

ayrıca eşime dolaşım bozukluğu yani genişlleyen damar için ilaç, e vitamini ve sperm artırıcı ilaç olarak klomen vermişti 3 ay kullandı eşim çok umutluyduk kesin artmıştır diyorduk ama malesef ilaçlar tam tersi etki yaptı ve yıkanmış hali 3 milyon olan spermler 200 bine düştü...

çoğu insanda olumlu etki yapıyor ama üroloğa görünmekte fayda var tatlım:)
,cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.bakalım bizim durumumuz ne olacak bir doktora gitsek rahatlıycam ama eşim erteliyor fazla üstüne gitmek istemiyorum ama sabaha kadar rüyamda sperm testi yaptırp sonuçlarıyla kafayı yiyorum:yani

Canım ben hiç aşılama olmadım..eşimin sperm değerleri aşılamaya bile yetemeyecek sayıdaydı...Bu ilk mikroenjeksiyon denememiz..Eşimde tüp bebeğe başladığımız sıralarda çift taraflı varikosel tesbit edildi..Aslında önce tesbit edilmedi ama sonradan başka bir ürolog teşhis etti bunu..Ancak ameliyatın sperm sayısını çok da fazla etkilenmeyeceği söylendi..Bu yüzden eşimin ameliyatını erteledik...Ama bu topikte varikosel ameliyatından sonra Hamile kalan arkadaşlarım var..Onlar seni bilgilendirebilirler...Şeniz..

Bademciğim nasılsın nasıl gidiyor?İNŞALLAH BEBİŞLER TUTMUŞTUR.STRES YAPMA DİYECEĞİM AMA İNSANIN ELİNDE OLMUYOR K.İ.B DİNLEN:nazar:a.s.

Bademcim bügün daha iyisindir insallah. Dualarimiz seninle, sen kendini üzme ve rahat ol canim.

Elizucum su an hastanedesin herhalde, yani bebeklerinle bulusuyorsun, insallah hersey yolunda gider.

ah be canım öyle deme
tüp bebek bir umut
kimsinde onunla bile olmuyor :1no2:
beni imkanım olsa hemen tüp bebek yaptırıcam ama malesef böyle debeleniyorum :ecrin_bebek:
dıpdıs senin problemin ne öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa.ve enim eşiminde sperm sayısı 10 milyon cıktı hareket %20 ydi galiba hareketsiz%70 sence tedavi ümidi varmı bu durumda yoksa bizim yolumuzda tüp bebekmi olacak...benim çok şükür bir problemim yok adetlerim düzenli hormon tahlillerin normal cıktı....

ALLAH kimine para
kimine guzellik
kimine saglik
kimine mal
kimine huzur
kimine omur
kimine evlat
verirmis bunlarin hepsini bi ara da goremezsin
egerki gorursen egerki sende bunlar varsa o zaman allahin seni terk ettiginden suphe et................
ELINDEKI OLANLARI DA GOSTERME MERAKINDA OLMA

asicim cok tesekkürler, ne güzel yazmissin. Özellikle bebekleri ile bizlerin karsisinda övünen, bile bile canimizi yakan arkadaslar - ne olur yapmayin. Sizin magrifetiniz degil o güzel bebek demek istiyoruz, ama diyemiyoruz.

Bademciğim nasılsın nasıl gidiyor?İNŞALLAH BEBİŞLER TUTMUŞTUR.STRES YAPMA DİYECEĞİM AMA İNSANIN ELİNDE OLMUYOR K.İ.B DİNLEN:nazar:a.s.

Bademcim bügün daha iyisindir insallah. Dualarimiz seninle, sen kendini üzme ve rahat ol canim.

Elizucum su an hastanedesin herhalde, yani bebeklerinle bulusuyorsun, insallah hersey yolunda gider.

Günleri geri geri sayıyorum..Acaba adet olabilirmiyim diye her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Şu an gelen giden bişey yok...:1rolleyes:

Zaman kısaldıkça heyacan artıyor...

Kafamda hep acaba tuttumu tutmadı mı..

Her gün evde sabah idrar testi yapıyorum..Daha erken, çıkmaz, anca kanda belli olur diyorlar ama ben belki diye yapıyorumkaydirigubbakcemile3

Sonuç mu? her sabah gördüğüm kocaman şişko bir çizgi....:1rolleyes:

Back