• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
haklısın tabi canım allahım önce olmayanlara versin çok şükür ben o duyguyu bir kere tattım...ama inanın en az sizin kadar bende yıkılıyorum...bide istediğimi bildikleri için sende elini çabuk tut demiyolarmı çıldırıyorum....bide kaynanamda öyle ballandırark anlatıyoki onların hamile haberlerini çünkü kendi yeğenleri...ben kendimi dahada eksik hissediyorum ama bişey söyleyemiyorum...diyemiyorumki sorun oğlunda susmak zorunda kalıyorum malesef...senağlamasenağlamasenağlama

evet canim haklisin zaten o insanlar degilmi bizim hasretimi iyice alevleyen
aslinda senin gibi kaynanasi olan arkadaslarimiz yuzlerine vurackalar sorun kimde ama olmuyor iste eslerimiz uzuluyor sen yinede takmamaya calisa.s.

insallah badem hamistir ya gercekten cok istiyorum cunku insan butun umidini butun hayaline buna bagliyor olmayinca cok kotu yakinda bende o yoldan gecicem cok korkuyorum o yuzden eger olmazsa allah sabir versin ben dayanamam allahim hayirlisini ver yarabbim evlatsiz birakma kimseyi
kimseyi yolda birakma allahim amin amin amin

Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.

CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH YARDIMCIN OLSUN...BU SAATE KADAR AŞILAMAN OLMUŞTUR..GELDİGİNDE ANLAT MERAK EDİYORUM NASIL OLUYOR...BİRAKSİLİK ÇIKMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ AY BENDE AŞILAMA YAPTIRCAM...HEYECANINI ÇOK İYİ ANLIYORUM...YARIN KLOMENE BAŞLIYORUM BEN...UMARIM AŞILAMAN TUTAR :emir_bebek:

hakkınd hayırlısı neyse o olsun bademciğim ama kendini olumsuzada hazırlaman gerektiği kanısındayım inşallah hamiş olursun ama yinede bi tarafın olumsuza hazırlıklı olsun canım sakın yanlış anlama çok heyecan yaptığını gördüğüm vede üzülmeni istemediğim için söylüyorum dilerim Rabbim şuan bebişin yada bebişlerini sana sımsıkı tutturuyordur bol bol dua et canım bizimde dualarımız seninle

evet canim haklisin zaten o insanlar degilmi bizim hasretimi iyice alevleyen
aslinda senin gibi kaynanasi olan arkadaslarimiz yuzlerine vurackalar sorun kimde ama ol muyor iste eslerimiz uzuluyor sen yinede takmamaya calisa.s.[/QUOTEAİNSANLAR OKADAR ANLAYIŞSIZKİ KİMİ BİLMEDİGİ İÇİN SORARKEN KİMİ KASITLI YAPIYOR...SİNİR OLUYORUM ONLARA:mymeka:KİMSEYLE KARŞILAŞMAK KONUŞMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ MUHAKKAK SORACAKLAR E SENDE DAHA BİŞEY YOKMU DİYE...YOK İŞTE YOK YANİ ...EMİNİM BİÇOGUMUZDA BU DURUMDAYIZ DİMİ KIZLAR

czytajkb8.gif
07.11.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 sevcangoksel
2 nevrosky
3 smhsmh
4 YAĞMURCN
5 çido
6 sema3455
7 zynp.ZEYNEP
8 BEYAZ MELEK
9 bengüsu
10 Rosem
11 latifeelif
12 naren1981
13 yeteeeeer
14 _f_a_d_i_k_
15 ealsnas
16 tuliny
17 ROAY
18 asi74
19 binbirgece
20 ..ELCHIN..
21 -badem-
22 Balsurat
23 ^^sabirsiz^^
24 fatıma zehra
25 beauty*
26 asutay
27 belya
28 casper33
29 canzi3445
30 babymom
31 derendeniz
32 elitu
33 akdas
34 civciv1981
35 asspirin
36 aymes
37 gozdem
38 DıptısDıptıs
39 minos
40 laluz24z
41 nilay74
42 olymposss
43 desertrose
44 sünger53
45 gülsu
46 benssenb
47 mawili
48 umutlu99
49 duygu2008
50 rapunzell_82
51 heja
52 BTRKLC
53 adessa
54 ZAMBAK3
55 xvyz
56 birebira
57 banu13

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

BU BİR REKOOOOOOOOOOORRR

Canlarım ben ancak geliyorum. Akşam evde değildik , yeni geldim. Ne var ne yok bakalım. Çok sayfa birikmiş. Ben şimdi hepsine bakayım. Gelişmeler varsa alayım. Listeleri düzenleyeyim. Zira çok duramayacağım çıkacağım tekrar. a.s.

wavy bügun aşılama olacaktı saat 11:00'de , olmuştur sanırım. Dua ettim o saatlerde. Ama buraya gelip yazamadım sizlere , dua edelim diye. Yoktum maalesef. İnşallah pozitif sonuçlanır. :Saruboceq:

elitu arkadaşımızın da aşılaması başarılı geçmiştir inşallah. :Saruboceq:

Evet Zambak bende aynı durumdayım. Arkadaşlarım sormuyolar çocuk istemiyomusun diye ama teyzem,yengem, eşimin 2 ablası sürekli bana baskı yapıyolar. Onlar benim istemediğimi sanıyolar.Çünkü ben daha önce hep öyle demiştim. Ama artık sıkıldım sorulardan. yasakkelime yasakkelime

insallah badem hamistir ya gercekten cok istiyorum cunku insan butun umidini butun hayaline buna bagliyor olmayinca cok kotu yakinda bende o yoldan gecicem cok korkuyorum o yuzden eger olmazsa allah sabir versin ben dayanamam allahim hayirlisini ver yarabbim evlatsiz birakma kimseyi
kimseyi yolda birakma allahim amin amin amin

hakkınd hayırlısı neyse o olsun bademciğim ama kendini olumsuzada hazırlaman gerektiği kanısındayım inşallah hamiş olursun ama yinede bi tarafın olumsuza hazırlıklı olsun canım sakın yanlış anlama çok heyecan yaptığını gördüğüm vede üzülmeni istemediğim için söylüyorum dilerim Rabbim şuan bebişin yada bebişlerini sana sımsıkı tutturuyordur bol bol dua et canım bizimde dualarımız seninle

Ben tutmadığını düşünmeye başladım artık..Çünkü 6.ve 8 gün bile idrar testinde pozitif sonucu yakalayan arkadaşlar varmış...

Benim bu gün 6.günüm ve iki test yaptım ikisi de negatif çıktı...

Bu ilk denememde umut yok galiba....:a015:

Çok üzgünüm....

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba nevrosky iyiyim saol.sen nasılsın ya arkadaşım sana gönderdiğim değerlere göre acaba benim eşimdede morfoloji varmı sence diye soracaktım...

Canım morfoloji sorunu olup olmadığını tam olarak anlayamıyorum. Çünkü kruger'e göre bakılmamış. Ona göre baktırmanız lazım. a.s.

merhaba kızlar nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben bugün ilk lucrınımı vurdum sabah inşallah hayırlısıyla bu sefer emeklerimin karşılığını alırım başta sanki iğneyi yapamıcakmışım gibi geldi ama rahat yaptım inşallah herşey böyle rahat geçer benim için

Canım hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel başlasın , güzel sonuçlansın. Allah pozitif görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh. Şeniz

merhaba arkadaşlarr sonun da eşimi ikna ettim bayram da inşallah antalyaya gitcez tüp bebek için acaba antalyada nerde yaptırsam en iyi neresidir bilgisi olan var mıı

Oleyyyyyyyy beeeeeeeeee. Nihayetttttt. :dance: Çok sevindim buna canım. :teytey: İnşallah bu yolda bebeğinize ya da bebeklerinize kavuşacaksınız. :Saruboceq:

CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAH YARDIMCIN OLSUN...BU SAATE KADAR AŞILAMAN OLMUŞTUR..GELDİGİNDE ANLAT MERAK EDİYORUM NASIL OLUYOR...BİRAKSİLİK ÇIKMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ AY BENDE AŞILAMA YAPTIRCAM...HEYECANINI ÇOK İYİ ANLIYORUM...YARIN KLOMENE BAŞLIYORUM BEN...UMARIM AŞILAMAN TUTAR :emir_bebek:

ZAMBAK siz kaç yıldır uğraşıyosunuz? İnşallah seninde aşılaman iyi geçer.

Ben tutmadığını düşünmeye başladım artık..Çünkü 6.ve 8 gün bile idrar testinde pozitif sonucu yakalayan arkadaşlar varmış...

Benim bu gün 6.günüm ve iki test yaptım ikisi de negatif çıktı...

Bu ilk denememde umut yok galiba....:a015:

Çok üzgünüm....

Lütfen üzülme ya. Belki 1-2 gün sonra pozitifi görüceksin. Ümitsizliğe kapılma. yasakkelime

Back