• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah fadikçim
oraya her gittiğimde rahatlıyorum iyi geliyor bana...
bu iş biraz masraflı ama değiyor.her hafta gidiyorum her cumartesi günü...
o yüzden epey bi masraf ama olsun değer

inşallah fadikçim
oraya her gittiğimde rahatlıyorum iyi geliyor bana...
bu iş biraz masraflı ama değiyor.her hafta gidiyorum her cumartesi günü...
o yüzden epey bi masraf ama olsun değer

evet canım ne yazıkki bu işler baya masraflı.....biraz uygun olsa eminin insanlar daha sıkı giderler.ben bile bazen gitmeyi düşünüyorum ama başka dr lara para harcamaktan oraya bulamıyorum...kafamçokkarıştı
canım eğer durumun müsaitse bence devam et çünkü gerçekten etkisini gördün a.sbiz bile farkaettik yerimseniben:1hug:

kızlar hayırlı gunler nasılsınız bakem..herkes ıyıdır numarım.
beyaz melek noldu yıne ya kapsam dısısın..allah allah noluyor bu topıge bazen anlamıyorum..
elıtu tedavın hayırlara vesıle olsun hayatım..ınsallah burda senın ıcınde halay cekerız.ama olmazsada uzulmek yok okısss...nasıpten oteye gıdılmıyor bılıyosun canım...
nılaycım sen nerdesın yurtdısında yazmamısın nerde oldugunuda merak ettım..
asutay sana bır soru sormustum ınsallah gormusundur..gecmıs sayfalarda..
bugun benımde kayınvalıdemlerde mısafır var..esımın abısı ablası falan..ufff karnım cok agrıyor ama mecburen ınmek lazım ayıp olur...aksam bakarım artk gelısmelere...
bademcım dualarımız senınle canım..rabbım emegının karsılıgını verır ınsallah..

mrb kizlar ben geldim nasilsin ben biraz iyiyim bugun
beyazmelek e neoldu ki
gecmisi okuyum nevar ne yok

silkelen kendine gel güzelim bu ne umutsuzluk buhran :delphin:
gerçekden güleceğin günlerin yakndır merak etme canuum :teselli:
ben sana çörekler yapar yollarım sen iyi ol yeterki cokacimcoook

haklisin canim silkelendim valla gucsuzluk yok degilmi ben gucluyum allah sukur hemen toparlaniyorum esim soz verdi beisimiz olucakmissssssss:emir_bebek::CüvCüv:

günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının istemeyerek kazayla kalması...... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....

Son düzenleme:
nilay canim haklisin memlekettinden topragindan uzakta yasamak cok zor
allah bizim gibilere sabir versin kizlar ...........

günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....

zeynep üzme elden bişi gelmiyor.kendini hasta etme bari benim gibi tekrar trioidit geçiriyorum bak.pskiyatra gittim .olmaması kader dedi.ya hiç olmasaydı aklınımı yitircektin dedi.canım malesef kadere karşı gelinmiyor.:sm_confused:

günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....

canim yanilmiyorsam bir oglun var allah ona uzun omur versin saglik versin bi tane olmus devazmida gelir er yada gec moralini bosuna bozma senden cok cok kotuleri dusun bence hic olmayanlari ve olma ihtimali dusuk olanlari
sen rahatla ve bebisini bekle cunku degerlerinizde cok kotu degil yanilmiyorsam
allah istedigi zaman veriyor o kadin gibi mesela kazayla nasil oldu
demekki yiyecek ekmegi var o bebisin :emir_bebek:

canım haftasonu trafiği yoğun galiba.kociş kurbanlık bakmay gitmeseydi bene giremezdim.:delphin:

canım bizimkiler araştırma yapıyorlar.beğenmezlerse eşimin memleketinde amcası kasap ondan alıp kesecez.a.s

ALLAH kimine para
kimine guzellik
kimine saglik
kimine mal
kimine huzur
kimine omur
kimine evlat
verirmis bunlarin hepsini bi ara da goremezsin
egerki gorursen egerki sende bunlar varsa o zaman allahin seni terk ettiginden suphe et................
ELINDEKI OLANLARI DA GOSTERME MERAKINDA OLMA

tsk bademcim nasilsin bebislerin nasil insallah seninledir degisik bir seyler hissediyormusun

tsk bademcim nasilsin bebislerin nasil insallah seninledir degisik bir seyler hissediyormusun

Daha pek bişey hissetmiyorum canım...Ya da farkında değilim...Adet günüme bile daha bir kaç gün var....a.s

Hissettiğim bazı şeyler de şu an kullandığım hormon ilaçlarının etkisi sanırım...6 gün kaldı test gününe...Transferimin de 6.günü.....

canim yanilmiyorsam bir oglun var allah ona uzun omur versin saglik versin bi tane olmus devazmida gelir er yada gec moralini bosuna bozma senden cok cok kotuleri dusun bence hic olmayanlari ve olma ihtimali dusuk olanlari
sen rahatla ve bebisini bekle cunku degerlerinizde cok kotu degil yanilmiyorsam
allah istedigi zaman veriyor o kadin gibi mesela kazayla nasil oldu
demekki yiyecek ekmegi var o bebisin :emir_bebek:

haklısın tabi canım allahım önce olmayanlara versin çok şükür ben o duyguyu bir kere tattım...ama inanın en az sizin kadar bende yıkılıyorum...bide istediğimi bildikleri için sende elini çabuk tut demiyolarmı çıldırıyorum.....ben kendimi dahada eksik hissediyorum ama bişey söyleyemiyorum...diyemiyorumki sorun oğlunda susmak zorunda kalıyorum malesef...senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Back