Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah fadikçim
oraya her gittiğimde rahatlıyorum iyi geliyor bana...
bu iş biraz masraflı ama değiyor.her hafta gidiyorum her cumartesi günü...
o yüzden epey bi masraf ama olsun değer
silkelen kendine gel güzelim bu ne umutsuzluk buhran
gerçekden güleceğin günlerin yakndır merak etme canuum :teselli:
ben sana çörekler yapar yollarım sen iyi ol yeterki cokacimcoook
günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....
günaydın kızlar.... ben bugün çok kötüyüm dün bi akrabamızın hamile haberini aldım...ama asıl üzüldüğüm şey kadının yaşı 40 ın üstünde vede istemeyerek kazayla kalması...ilk çocuklarımıza aynı anda kalmıştık onunla... o yaşta o kazayla kalıyo ama ben daha 30 bile olmadığım halde hala kalamadım...allaha isyan etmek istemiyorum ama bazen çok yıkılıyorum...hele böyle haberler alınca....
tsk bademcim nasilsin bebislerin nasil insallah seninledir degisik bir seyler hissediyormusun
canim yanilmiyorsam bir oglun var allah ona uzun omur versin saglik versin bi tane olmus devazmida gelir er yada gec moralini bosuna bozma senden cok cok kotuleri dusun bence hic olmayanlari ve olma ihtimali dusuk olanlari
sen rahatla ve bebisini bekle cunku degerlerinizde cok kotu degil yanilmiyorsam
allah istedigi zaman veriyor o kadin gibi mesela kazayla nasil oldu
demekki yiyecek ekmegi var o bebisin