Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günleri geri geri sayıyorum..Acaba adet olabilirmiyim diye her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Şu an gelen giden bişey yok...:1rolleyes:
Zaman kısaldıkça heyacan artıyor...
Kafamda hep acaba tuttumu tutmadı mı..
Her gün evde sabah idrar testi yapıyorum..Daha erken, çıkmaz, anca kanda belli olur diyorlar ama ben belki diye yapıyorumkaydirigubbakcemile3
Sonuç mu? her sabah gördüğüm kocaman şişko bir çizgi....:1rolleyes:
Günleri geri geri sayıyorum..Acaba adet olabilirmiyim diye her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Şu an gelen giden bişey yok...:1rolleyes:
Her gün evde sabah idrar testi yapıyorum..Daha erken, çıkmaz, anca kanda belli olur diyorlar ama ben belki diye yapıyorumkaydirigubbakcemile3
inş. hejacım sağol dileklerin için,yarına kadar adet olmıyım da testi beklemenin heyecanını yaşayayım bari
Nevrocum nerdesin? Bugün uğramadı galiba.
Kizlar beyazmelege ne oldu yine, bilen yokmu? Aranizda baska psikologa giden varmi?
Nevrocugum da yok, özledik...
badem adetine ne kadar kalmıştı? İnşallah hamişsindir.
Çarşamba günü için adet olmayı bekliyorum.Bir iki gün sekme olabilir tabi...
Ama hiç te adet olucakmışım gibi bir ağrım sızım yok daha....:1rolleyes:
Yaeni avatarim nasil kizlar - insallah baska kimsede yoktur.
Çarşamba günü için adet olmayı bekliyorum.Bir iki gün sekme olabilir tabi...
Ama hiç te adet olucakmışım gibi bir ağrım sızım yok daha....:1rolleyes:
Ay inşallah hamişsindir. Allah hayırlısını versin. Sen gene de fazla ümitlenme çünkü eğer adet olursan çok üzüleceksin. 3 tane mi transfer olmuştu. Yani üçüz olma ihtimali var dimi?
Kizlar beyazmelege ne oldu yine, bilen yokmu? Aranizda baska psikologa giden varmi?
Nevrocugum da yok, özledik...
kız ne adeti klava: hava da bulut sen adeti 9 ay unut.....
yüce mevlam emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah adet olmazsın da.... :CüvCüv::ecrin_bebek:
Canım ben gitmiyorum psikoloğa. İhtiyacım yok daha. İnşallah da olmaz. yerimseniben Sen gidiyor musun?
Canım hem ümitliyim hem ümitli değilim...Çarşamba günü heyacandan ölüp ölüp dirilicem sanırım sonucu beklerken....:1ninca:
Canım ben gitmiyorum psikoloğa. İhtiyacım yok daha. İnşallah da olmaz. yerimseniben Sen gidiyor musun?
Canım hem ümitliyim hem ümitli değilim...Çarşamba günü heyacandan ölüp ölüp dirilicem sanırım sonucu beklerken....:1ninca: