• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar beyazmelege ne oldu yine, bilen yokmu? Aranizda baska psikologa giden varmi?

Nevrocugum da yok, özledik...

Günleri geri geri sayıyorum..Acaba adet olabilirmiyim diye her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Şu an gelen giden bişey yok...:1rolleyes:

Zaman kısaldıkça heyacan artıyor...

Kafamda hep acaba tuttumu tutmadı mı..

Her gün evde sabah idrar testi yapıyorum..Daha erken, çıkmaz, anca kanda belli olur diyorlar ama ben belki diye yapıyorumkaydirigubbakcemile3

Sonuç mu? her sabah gördüğüm kocaman şişko bir çizgi....:1rolleyes:

badem adetine ne kadar kalmıştı? İnşallah hamişsindir.

Günleri geri geri sayıyorum..Acaba adet olabilirmiyim diye her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum..Şu an gelen giden bişey yok...:1rolleyes:

Her gün evde sabah idrar testi yapıyorum..Daha erken, çıkmaz, anca kanda belli olur diyorlar ama ben belki diye yapıyorumkaydirigubbakcemile3

Canim gercekten erken, testleri birak bence. Kan testine kadar bekle diyecegim, ama neler hissetigini biliyorum. Bu bekleyis cildirtiyor insani. Ama Allah sabrini verir canim.

SEN İYİCE STRES YAPMIŞSIN BİLE UNUTMAYA ÇALIŞ BİRAZ YA DA BEBEĞİM VAR DE OLMADIĞINI DÜŞÜNME AYY BENİM YAŞADIKLARIMIN AYNISINI YAŞIYOSUN ALLAH SABIR VERSİN AMA BEN HERGÜN TEST YAPMADIM,ALDIĞIMIZ İLAÇLAR HAMİLE GÖSTEREBİLİRMİŞ,SADECE GÜNÜ GELDİĞİNDE KAN TESTİ OLDUM ONDAN BİRGÜN ÖNCE LEKE GELMİŞTİ ZATEN KENDİNİ BELLİ ETTİ,AMA BENİM İÇİME DOĞUYO SENİN BEBİŞ TUTACAK,ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HAYIRSIZSA YERİNDE KALSIN...a.s.:nazar:

inş. hejacım sağol dileklerin için,yarına kadar adet olmıyım da testi beklemenin heyecanını yaşayayım bari

meraba olymposs canım ya eşinin sperm sayısı kaçtı hiç tedavi görüdümü.ne kadar zaman sonra hamile kaldın allah analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.şöyle eski mesajları okudum ordan hamile olduğunu gördüm sorunumuz aynı olduğu için bana bir umut teşkil ettin....bugün keçiboynuzu kürü ne başlamayı düşünüyorum.öptüm bye

badem
pozitif düşünürsen herşey daha iyi olur.alllahım inşlllah sana hamile kalmayı nasip eder sonrada bize..dualarımız seninle....

Nevrocum nerdesin? Bugün uğramadı galiba.

evet nerde CADIARZU dün işten çıktıkdan sonra hiç girmedi :uhm: belki önemli işi çıkmıştır....

Kizlar beyazmelege ne oldu yine, bilen yokmu? Aranizda baska psikologa giden varmi?

Nevrocugum da yok, özledik...

beyaz melek sabah gelmişti sonra ne oldu bende anlamadım :sm_confused: inşallah kısa zaman da biter cezası...

Çarşamba günü için adet olmayı bekliyorum.Bir iki gün sekme olabilir tabi...

Ama hiç te adet olucakmışım gibi bir ağrım sızım yok daha....:1rolleyes:

Ay inşallah hamişsindir. Allah hayırlısını versin. Sen gene de fazla ümitlenme çünkü eğer adet olursan çok üzüleceksin. 3 tane mi transfer olmuştu. Yani üçüz olma ihtimali var dimi?

Çarşamba günü için adet olmayı bekliyorum.Bir iki gün sekme olabilir tabi...

Ama hiç te adet olucakmışım gibi bir ağrım sızım yok daha....:1rolleyes:

kız ne adeti :oklava: hava da bulut sen adeti 9 ay unut.....

yüce mevlam emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah adet olmazsın da.... :CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Ay inşallah hamişsindir. Allah hayırlısını versin. Sen gene de fazla ümitlenme çünkü eğer adet olursan çok üzüleceksin. 3 tane mi transfer olmuştu. Yani üçüz olma ihtimali var dimi?

Canım hem ümitliyim hem ümitli değilim...Çarşamba günü heyacandan ölüp ölüp dirilicem sanırım sonucu beklerken....:1ninca:

kız ne adeti :oklava: hava da bulut sen adeti 9 ay unut.....

yüce mevlam emeklerini boşa çıkarmasın canım inşallah adet olmazsın da.... :CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Canım yaa sağol bitanem :asigim:ama işte hayal kuruyorum da bir yandan korkuyorum...Hayırlısı ne ise o olsun inşallah..

Teker teker pembe listeye geçeriz inşallah..Şeniz:1hug:

Canım hem ümitliyim hem ümitli değilim...Çarşamba günü heyacandan ölüp ölüp dirilicem sanırım sonucu beklerken....:1ninca:

Sen uykusuz geçicek gecelerine hazırla kendini.Eğer üçüz olursa biri susar biri ağlarsa yandın valla. Artık birini eşin sallar birini sen. :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Fadikcim istersen al benim avatar daki minik kizi bende senin tavsancigi alirim ama sonra...

Canim Allahin izniyle en azindan bir tanesi tutacak. Ücü birden de tutsa ne güzel olur,
Allah kolayligini verir.

Back