• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar konuyla alakali diil belki ama kimse benle ilgilenmiyo ve bi turlu isin icinden cikamadim.benim akintim devamli su uzayan kivamda olandan oluyo.e bu durumda ben devamli yumurtluyo muyum?yaa lutfen biri bana akil versinn:çok üzgünüm:

Banu cum, üzülme bunun için üzülünürmü? Bak tam yatacaktım seni görünce yatamadım. Ateş ölçme yöntemi ile akıntı takibi yaparsan belki daha doğru tahmin edersin.Yada doktora gitsene? Akıntı vs. kafayı çok takmamak lazım aslında. Sıkma canını emi şekera.s.

evet haklısıncanımtüp bebek bi umut ama ne biliyimişte...iş o raddeye gelecek kadar umutsz görünnünce çok korktum...oooffffffff..allahım bizi bu duygudan mahrumetmesin

kizlar konuyla alakali diil belki ama kimse benle ilgilenmiyo ve bi turlu isin icinden cikamadim.benim akintim devamli su uzayan kivamda olandan oluyo.e bu durumda ben devamli yumurtluyo muyum?yaa lutfen biri bana akil versinn:çok üzgünüm:

Canım akıntı dediğimiz maddeyi..baş parmağınla işaret parmağın arasına aldığında uzuyorsa yani parmaklarını birleştirip iyice uzaklaştırdığında bu akıntıda kopma olmuyorsa ve lastik gibi uzuyorsa o zaman yumurtlama oluştu demek..sende de böyle mi tam olarak canım?

Hayırlıııı gecelerr kızlarr ben deldümm :)sositososito
Bu akşam ilk keçiboynuzu kürünü hazırladım hazırlanışı biraz gıcıktı kocişe içirdim sıkıysa içmesin bakayımm burun kırın etmek yokk :) naniknanikSopayı yerrr bendne yoksa:mymeka:
Nevrom benım ismin yanına keçiboynuzu kürü yazarsın sırnaşık şeyBir işe yarıcağı yokta hadi bakalım şakkıdı

Hayırlıııı gecelerr kızlarr ben deldümm :)sositososito
Bu akşam ilk keçiboynuzu kürünü hazırladım hazırlanışı biraz gıcıktı kocişe içirdim sıkıysa içmesin bakayımm burun kırın etmek yokk :) naniknanikSopayı yerrr bendne yoksa:mymeka:
Nevrom benım ismin yanına keçiboynuzu kürü yazarsın sırnaşık şeyBir işe yarıcağı yokta hadi bakalım şakkıdı

Şifa olsun inşaallaaahhh, yarasıııınnnnnn! Şu keçiboynuzunu bi bulsam bende içiricam kocama ama:asigim:

Canım o nasıl söz öyle...:1shok:
Tüp bebek aşamasına gelmek umutsuz vakaa mı..aşkolsun:1no2:

Arkadaşlar bu arada merhaba..Biraz gezip tozdum desem de tek yaptığım eczacı bir kız arkadaşımın yanına gidip bir kaç saat çene çalmaktan ibaretti...hihoyyyt

Eşim beni ordan alıncaya dek bekledim sonra bizi davet ettiler onlara yemeğe gittik..Aile dostlarımızla güzel bir zaman geçirdik...:1hug:

Şu an saat 00:15 itibari ile transferimin 6.,adetimin de 24 gününü doldurucam..Test günününe 6 gün kaldı..Tabi ben çarşamba günü de bir erken test yaptırmayı düşünüyorum...:1rolleyes:

İnşallah hepimizin çabaları güzel sonuçlanır...:asigim:

Bu arada BEYAZ MELEK ve Balsurat ben size küsüm artık....:dilcikar:

Bademimm neden küstün ki bana :):uhm:
Allahın izniyle inşallahh melekelerin sana yerleşmiştirr.İnşallahh pozitifff haberinii vericeksin bizleree .Rabbim gönüne göre versin...Bu bekleyiştedee sabır versın :Saruboceq:

Bademimm neden küstün ki bana :):uhm:
Allahın izniyle inşallahh melekelerin sana yerleşmiştirr.İnşallahh pozitifff haberinii vericeksin bizleree .Rabbim gönüne göre versin...Bu bekleyiştedee sabır versın :Saruboceq:

Tamam seni affettim o zaman...kaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.Şeniz

Ama BEYAZ MELEK e küsüm hala..:dilcikar:

Ben yatıyorum artık..Hepinize tatlı rüyalar..

Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür arkadaşlar...

Bir gün bizde anne sesini duyacağız..Öyle ya da böyle...Burada sizlerle konuşmak dertleşmek olmasa nasıl katlanırdım,nasıl üstesinden gelirdim bir çok şeyin bilmiyorum..Hem üzüntümü hem de mutluluğumu paylaşıyorum sizlerle...:1hug:

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...:asigim:

46016551jy5.png

kocaman kocaman günaydın sizehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.

Günaydıııınnnn............ hihoyyythihoyyythihoyyyt Gününüz güzel geçer umarım......... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

[/SIZE]
Günaydın... Kalpleri temiz, şefkatli, güler yüzlü, sağduyulu, yardımsever, merhametli hanımlar.
Bugün yeni doğan günle Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin. İçimiz huzurla, Kucaklarımızı tez zamanda bebişlerimizle dolsun......İyiki varsınız.
Bugün içim kıpır kıpır. Eşim sperm vermeye gitti. Ben de 12 de hastanede olcam ve hayırlısıyla aşılamam yapılacak. Yerimde duramıyorum. Vakit de geçmiyor sanki.

Sana da günaydın canım. İnşallah bugün senin için çok güzel geçer. Bu ay aşılaman tutar da hamiş kalırsın inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....
anca kahvaltı falan ettim..
bu gün pisikoloğa gideceğim
siz nasılsınız

heyacanını anlıyorum canım a.s inşallah herşey yolun da gider :Saruboceq: allah yardımcınız olsun...

günaydın günaydın günaydınnn
herkeslere mutlu hafta sonları diliyorum
sevgiler
hep güzel haberler almanız dileğiyle

Back