- 21 Ocak 2008
- 6.391
- 3.601
- 373
oy canım benim kıyamamBanada cörekler yaparmisin canim, benimde ihtiyacim var.
obez ederim hepinizi obez hihoyyyt
gelin hepinize pastala börekler çörekler yaparım ben cokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy canım benim kıyamamBanada cörekler yaparmisin canim, benimde ihtiyacim var.
iyigeceler kızlar nasılsınız? biz eşimle özel bi labrotuarda test yaptırmıştık fakat malesef azosprem çıkmıştı (( salıgünü ürolojiye gitmeyi düşünüyoruz..şimdi nası bi test yada tedavi süresi olucak bizimiçin bi fikri olan var mı?? eşim çaktırmıyo ama sanırsam tereddütlü biraz.
fidulya , NEŞELİ:)) , BTRKLC , heja , wavy , umutlu99 , yabangülüm. , sünger53 , duygu2008 , gozdem , DıptısDıptıs , vavelya , minos , vesta , _BERAY_ , gülsu , xvyz , nisafidan , birebira , benssenb nerelerdesiniz kızlar????????
ah be canım öyle demetüp bebekmi..okadar umutsuzbişeymi bu hastalık ya pekicanım ilk muayenede ne olmuştu size..yani ilkönce ne uygulucaklar bize...ameliyat kesinmi peki?
kızlar ben çıkıyorum yarın öğlen de yokum gezmeye gidicem akşama görüşürüz Şeniz
oy canım benim kıyamam
obez ederim hepinizi obez hihoyyyt
gelin hepinize pastala börekler çörekler yaparım ben cokacimcoook
ehuehuehu hihoyyytKIZLAR BEN GELDİM... nasılsınız bakim a.s.
dıptıs kız takvimin çok güzel canım lolipop çekti ne olcak şimdi :sm_confused: bu saatte ben nerden bulayım lolipopu
Selam arkadaşlar:))
Dıptıs sana da merhabalar, ay bütün başlıkları kitlemişsin, sakın burayı kitleme emi:))) NE oldu temizlik mi var? Site bu eski silinmeyenlerden dolayı mı arıza veriyor? Çok mu soru sordum:)))
evet haklısıncanımtüp bebek bi umut ama ne biliyimişte...iş o raddeye gelecek kadar umutsz görünnünce çok korktum...oooffffffff..allahım bizi bu duygudan mahrumetmesin
ehuehuehu hihoyyyt
bende özellikle koydum zaten kaydirigubbakcemile3
ay sorma
üyelerimiz saolsun arama yapmadan çatır çatır konu açıyorlarhihoyyyt
eee bende çatır çatır kapatıyorum cokacimcoook
daha gördükleriniz binde biri çok çalışmam lazım çoooook:CüvCüv: