• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asıcım noldu???
sen bu hafta cok neselıydın...
esının sonucları felan arrtık tedavıye balama kararı almıstınız...umarım onemlı bısey degıldır

kızlar sela bende burdayım.kocıse trıp attıgımdan burdayım suan.onemlı bısey deıl ama canım acayıp sıkılıyor ve kaprıs yapmak ıstıyor..ya bız delırıyoz galıba kızlar..baksanıza asıcımede bıseyler oldu..kız sende bal gıbı strese gırme dur neyın var anlat bakem..

rapunzel evet canim ben zaten iyce anladim patlamadan once hep boyle neseli oluyorum firtina oncesi sessizlik gibi hersey yolunda gibi hissediyorum ama hersey sonra hersey ters geliyor bugun cok stresliyim cok agladim yoruldum ve oyle geldim bakiyim diye hic girmedim bugun neden boyle oluyor anlamadim sizleri SIKMAK istemiyorum ben cikiyorum iyki varsiniz allah hepinize kara gozlu kara kasli hayirli saglikli evlatlar versin
iyi aksamlarrrrrrr

Hosgeldin hejacim, bir iyi bir kötü idare ediyoruz. Sende ne var ne yok?

Asicim anlat derdini, paylasmak iyi geliyor.

asutaycım bu arada aynı dertten muzdarıbız hayatım..senınde cıkolata kıstın var galıba..aldırdınmı pekı..anlatsana bırz..ben neler cekıyorum bu hjastalıktan..ama napalım rabbım bızımle ırtıbat kuruyor bır sekılde..sabretmemız ve sıfayı yaradandan ıstememız lazım..degılmı canım..

asıcım tamm.sen bıraz kafanı dınle yıne konusuruz ıyı oldugun bır zamanda..ama ne olursa olsun ımtıhanda oldugumuzu unutma..rabbımden umudunu hıcbırzaman yıtırme..o senı bılıyor ve duyuyor..tek sıgınagımız dua su anda canım..herkese hayırlı geceler..

annemi ozledim babami ozledim ailemi ozledim yuvami ozledim cocuklugumu mutlulugumu oyuncaklarimi bisikletimi ozledim.
bunlar kadar cok leblebi tozunu ozledim hani uflerdik ya arkadaslarla birbirimize
cizgi film izlemeyi ozledim ksoup yorulmayi ozledim yorulunca msil misil uyumayi ozledim
annemin sabah kahvaltisi icin yaptigi sicak corekleri ozledim
ablamin sacini cekipp kacmayi ozldeim kaydirigubbakcemile
cok seyi ozledim hayat neden zor:uhm:
neden artik gercekten gulmuyorum :uhm:
neden artik koltukta uyup kalmiyorum:uhm:
neden artik uffffffff cekip duruyorum
ben oynamiyorum artik
yoruldumsenağlamasenağlama

fatma zahracim, cok güzel yazmissin. Allahtan ümit kesilirmi, biz insanlar cok aciz varliklariz, azicik canimiz yanidiginda bunalima giriyoruz.

Allah hepimizin yardimcisi olsun, siginacak el acacak baska kimimiz varki...

kızlar ben geldim .ama gidiyorum.bugün temizlik misafir yemek derken -tatlicadiarzu-.okucam ve yatacam hepinize iyi geceler.:1hug:

annemi ozledim babami ozledim ailemi ozledim yuvami ozledim cocuklugumu mutlulugumu oyuncaklarimi bisikletimi ozledim.
bunlar kadar cok leblebi tozunu ozledim hani uflerdik ya arkadaslarla birbirimize
cizgi film izlemeyi ozledim ksoup yorulmayi ozledim yorulunca msil misil uyumayi ozledim
annemin sabah kahvaltisi icin yaptigi sicak corekleri ozledim
ablamin sacini cekipp kacmayi ozldeim kaydirigubbakcemile
cok seyi ozledim hayat neden zor:uhm:
neden artik gercekten gulmuyorum :uhm:
neden artik koltukta uyup kalmiyorum
neden artik uffffffff cekip duruyorum
ben oynamiyorum artik
yoruldumsenağlama

silkelen kendine gel güzelim bu ne umutsuzluk buhran :delphin:
gerçekden güleceğin günlerin yakndır merak etme canuum :teselli:
ben sana çörekler yapar yollarım sen iyi ol yeterki cokacimcoook

iyiz canım sen nasılsın...

Hosgeldin hejacim, bir iyi bir kötü idare ediyoruz. Sende ne var ne yok?

Asicim anlat derdini, paylasmak iyi geliyor.

sağolun arkadaşlar ben de iyiym bu gün saçımı boyattım kendimi daha iyi hissediyorum asicim canım nen var bitanem biz sıkılmayız anlatmak istersen dinleriz dertler paylaştıkça azalır yalnız çok özelse anlatmassan da saygı duyarım ama seni üzgün görmek istemiyorum :teselli:

Asicim biz yurt disinda kalanlar gercekten yaraliyiz. Ailemizi akrabalaramizi özlüyoruz. Memleketimizin kokusuna bile hasretiz.

Benimde cocuklugumun bir bölümü Türkiyede gecti. Buraya geldigim günü hic unutmuyorum. Korkuyordum, hep aglardim. Cok cekingendim. O hüzün hic gecmedi bende. Bir yanimiz hep eksik yasiyoruz.

uyubirazxuykund7ig5.jpg

sizide okumadan yapamadım.

iyigeceler kızlar nasılsınız? biz eşimle özel bi labrotuarda test yaptırmıştık fakat malesef azosprem çıkmıştı :((( salıgünü ürolojiye gitmeyi düşünüyoruz..şimdi nası bi test yada tedavi süresi olucak bizimiçin bi fikri olan var mı?? eşim çaktırmıyo ama sanırsam tereddütlü biraz.

Back