• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asutaycim sende sagol. Sende haklisin yazdiklarin hepsi dogru. Her iki taraf icin de cok hassas bir durum bu. Bir problem var, ama bu eslerin ikisinide ilgilendiriyor. Yükü bir taraf cekmemesi lazim. Birbirine destek olunmasi lazim.

Kusur demek istemiyorum, cünkü esim kusurlu degil. Hastalik söz konusu, bu da tedavi gerektirir. Hastaligin kimden kaynaklandigida önemli degil, cünkü bu durumda ozaman bende kusurlu sayilirim. Cünkü her normal kadin gibi cocugum olmuyor.

Biz kadinlar erkeklerden daha güclü olmak zorundayiz herzaman, oysaki bizim icin daha zor. Annelik icgüdümüz var. Erkekler dogumdan sonra tanisiyor bebekleriyle, biz ilk günden itibaren. Hamilelik, dogum zamanlarini erkekler seyrediyor, biz yasiyoruz.

of ya topicte kimse yokk şakkıdı
yarın eşimin testi var çok gerildik
maça gitti kociş umrunda bile deil :mymeka:
offfffffffffffffffffffffff yarın bi geçse hayırlısıyla temiz çıksa
:a015:

of ya topicte kimse yokk şakkıdı
yarın eşimin testi var çok gerildik
maça gitti kociş umrunda bile deil :mymeka:
offfffffffffffffffffffffff yarın bi geçse hayırlısıyla temiz çıksa
:a015:

sabırsız canım
sabırsızlanma bişey olmaz
demek yarın test var iyi bakalım inşallah iyi çıkargamyoncuiremsu

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
napsam kimse yokken topiğin musluğyla oynadım geçen gün topiği su bastı bu sefer napsam da nevroskyi çıldırtsam :jeyyar: laelaelaelaelae :tomato:
:jeyyar:

sabirsiz bende burdayim canim. Bir aksam uzunca takilayim dedim, ama kimse yok. Demek herkes misafirlikte falan.

Hayirlisi ile iyi gecer canim, sen fazla streslenme.

Kizlar sizdede oluyormu. Sayfa hatali yaziyor hep bende.

Sabirsizcim, muslukla oynamaya gerek yok, buranin muslugu zaten bozuk.

sinekfm4.gif
sinekfm4.gif
sinekfm4.gif

sabırsız topiği sineklerde bastı ohhhhhhhh

slm kizlar ben geldimmmmmm
rapunzel bende yeni geldim canim bilmiyorum
ozldeim sizleri ama pek keyfim yok bugun

oyyyyyyyyy oyyyyy zaten kimse yok ki tam muhabbet olsa ben burda olmazdim tadim yok ben cikiyorum kendimi kandirmisim kizlar ve yikildim artik kendime gelemiyorum moralim cok bozuk aslinda gucsuzmusum allahami isyan etmiyorum sukur ediyorum ama bazi mucadelelerden vazgeciyorum vazgecmiyenlere sabir diliyorum gorusuruzzzzzzzzzzzzzzz

oyyyyyyyyy oyyyyy zaten kimse yok ki tam muhabbet olsa ben burda olmazdim tadim yok ben cikiyorum kendimi kandirmisim kizlar ve yikildim artik kendime gelemiyorum moralim cok bozuk aslinda gucsuzmusum allahami isyan etmiyorum sukur ediyorum ama bazi mucadelelerden vazgeciyorum vazgecmiyenlere sabir diliyorum gorusuruzzzzzzzzzzzzzzz

Asicim cikma canim, ben burdayim ve ayni durumdayiz. Anlat neyin var...

canim nilaycim tsk ederim genis anlamli be guzelim hersey tersine gidiyor gibi
ama derler ya benmi tersine gidiyom acep

Back