iyi akşamlar kızlar yaprak dökümünü izledim ve geldim inanın çok yorgunum bu gün btün gün temizlik yaptım akşamda pastalarımı yaptım çünkü günler çok kısa yarına yetiştiremezdim yarın artık bir tek yemek yapmak kalıyor bizim buralarda öğlen haber veren misafire pastaların yanı sıra bir de yemek yapılır yani oturacağımız eve aç gideriz cokacimcoook
Sevgili Nevrosky,
Tebrik ederim arkadasım, ince bir çalışmanın ürünü, belli çok uğraşmışsın. Yazamadan edemedim,sizi uzaktan her gün okuyan biri olarak herkesi-herşeyi özetlemişsin. Emeklerine sağlık.
dizi bitti bakıyom herkes gelmiş topice;
__f__a__d__i__k__, canzi3445, casper33, dilemma_, esila@mısra, hatay1977, heja, MONA ROSA, nisafidan, rapunzell_82, smhsmh, vesta, xvyz, yabangülüm. :dilcikar::dilcikar::roflol:sırnaşık şey
Nevrosky sin sen bizim canımız lay lay lay hihoyyytlay lay layhihoyyyt
Eşim maç izliyor da havaya girdim bende hihoyyyt
iyi akşamlar kızlar yaprak dökümünü izledim ve geldim inanın çok yorgunum bu gün btün gün temizlik yaptım akşamda pastalarımı yaptım çünkü günler çok kısa yarına yetiştiremezdim yarın artık bir tek yemek yapmak kalıyor bizim buralarda öğlen haber veren misafire pastaların yanı sıra bir de yemek yapılır yani oturacağımız eve aç gideriz cokacimcoook
arkadaşlar maşallah moraller iyi.güzel haberler alınca neşemiz artıyor...nisafidan keseyi görmüşsün minicik kalbinin atışınıda duyarsın işallah...bu günki üzüntü gitti valla sayenizde.hatta şimdi hem yazıyor hemde oynuyorum açtım müziği..ne yapalım ölüm yok ya sonunda.hayat devam ediyor.her ay ümit fidanlarımız yeşeriyor ne kadar kötü sonuç alsakta..hani bazıları diyor ya eşim bebek konusuna fazla takıntı yapmamam için k.k ya girmeme izin vermiyor diyorlar ya.valla hiçte öyle değil.bakın bana göbek atıyorum..ya olmasaydınız şimdi yastaymışım gibi kös kös otururdum..sizleri seviyorum.......
arkadaşlar maşallah moraller iyi.güzel haberler alınca neşemiz artıyor...nisafidan keseyi görmüşsün minicik kalbinin atışınıda duyarsın işallah...bu günki üzüntü gitti valla sayenizde.hatta şimdi hem yazıyor hemde oynuyorum açtım müziği..ne yapalım ölüm yok ya sonunda.hayat devam ediyor.her ay ümit fidanlarımız yeşeriyor ne kadar kötü sonuç alsakta..hani bazıları diyor ya eşim bebek konusuna fazla takıntı yapmamam için k.k ya girmeme izin vermiyor diyorlar ya.valla hiçte öyle değil.bakın bana göbek atıyorum..ya olmasaydınız şimdi yastaymışım gibi kös kös otururdum..sizleri seviyorum.......
dizi bitti bakıyom herkes gelmiş topice;
__f__a__d__i__k__, canzi3445, casper33, dilemma_, esila@mısra, hatay1977, heja, MONA ROSA, nisafidan, rapunzell_82, smhsmh, vesta, xvyz, yabangülüm. :dilcikar::dilcikar::roflol:sırnaşık şey
nasılsınız canlar....
ben buralardayım ama biraz başım ağrıyor....belki birazdan çıkarım
nisafidan canım keseyi görmenize çok sevindim hihoyyyt:teytey::teytey: sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
Bende Ferhundeyi izleyip geldim..Levent beyin eski nişanlısı akıllı çıktı valla..iyi oturttu ferhundeyi..kaydirigubbakcemile3
ferhunde insanı sinir sahibi eder,İzleyip gerilme sen.Uzat ayaklarını bak keyfine şakkıdı
rosemin günlüğünü okudum kızlar hamileymiş o kadar sevindimki bana umut ışığı oldu resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?