Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin canım a.s. bende yaprak dökümünüizladim hihoyyythihoyyyt

canım kolay gelsin sana... ama pastalardan bizde yesek cokacimcoookcokacimcoook:roflol:

nisafidan canım ne güzel keseyi görmüşsün inşallah 2 hafta sonra içini dolu olarak görürsün birde kalp atışlarını dinledinmi çokkkkkk güzel olur allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olmayanlarında başına versin canım

dizi bitti bakıyom herkes gelmiş topice;

__f__a__d__i__k__, canzi3445, casper33, dilemma_, esila@mısra, hatay1977, heja, MONA ROSA, nisafidan, rapunzell_82, smhsmh, vesta, xvyz, yabangülüm. :dilcikar::dilcikar::roflol:sırnaşık şey

arkadaşlar maşallah moraller iyi.güzel haberler alınca neşemiz artıyor...nisafidan keseyi görmüşsün minicik kalbinin atışınıda duyarsın işallah...bu günki üzüntü gitti valla sayenizde.hatta şimdi hem yazıyor hemde oynuyorum açtım müziği..ne yapalım ölüm yok ya sonunda.hayat devam ediyor.her ay ümit fidanlarımız yeşeriyor ne kadar kötü sonuç alsakta..hani bazıları diyor ya eşim bebek konusuna fazla takıntı yapmamam için k.k ya girmeme izin vermiyor diyorlar ya.valla hiçte öyle değil.bakın bana göbek atıyorum..ya olmasaydınız şimdi yastaymışım gibi kös kös otururdum..sizleri seviyorum.......

Bende Ferhundeyi izleyip geldim..Levent beyin eski nişanlısı akıllı çıktı valla..iyi oturttu ferhundeyi..kaydirigubbakcemile3

Sağol tatlım. Çok incesin. Güzel düşüncelerin için tekrar tekrar teşekkürler. a.s. :asigim:

bende bende geldim, ama ben avrupa yakasını izleyip geldim:icecream:

Canım eline koluna sağlık. Hem temizlik , hem pastalar oh ohhhhh. Pek hamaratsın bitanem. Şeniz süprizzzzz

canım çok iyi ediyorsun kaydirigubbakcemile5 hayat devam ediyor..... bu ay olmadı diye kenmizi hırpalamaya tabiki gerek yok....zamanı gelince elbette olacak :CüvCüv::CüvCüv:

Canım benim Şeniz Allah her daim mutlu etsin, inşallah birbirimizin hamişlik haberini alırda karşılıklı oynarız:dance:

valla aynen güzelim dizlerin esiri olduk canım izlemeden duramıyoruz heleki yaprak dökümü :lepi:

Canım geçmiş olsun. a.s. Kendine dikkat et lütfen. Şeniz

rosemin günlüğünü okudum kızlar hamileymiş o kadar sevindimki bana umut ışığı oldu resmen..

selam kızlar maaşallah 2 gündür giremedim foruma oku oku bitiremedim. Bu ne enerji böyle Allah nazarlardan korusun.
bugün doktordaydım 4 adet yumurtam var. Yarın çatlatma iğnemi(pregnly) vurulacağım. Cumartesi de Allah'ın izniyle 12 de randevum var aşılamam olacak.
Eşim de izinde olduğu için sonradan fırsat buldukça okuyorum.

ferhunde insanı sinir sahibi eder,İzleyip gerilme sen.Uzat ayaklarını bak keyfine şakkıdı

Ferhunde gibileri çok gördüm,çok oyunlarını bozdum gerçek hayatta..gerilmem şekerim...yerimseniben:1hug:

Bu arada belim ve sırtım ağrıyor..transfer sonrası böyle tecrubesi olan var mı?

canlarım hepinize iyi geceler yatıyorum artık size doyum olmuyor ama yarın iş var yatıp dinleneyim biraz hepinizi öpüyorum umarım her gelecek günümüz geçen günlerimizden daha umut dolu olur ve hep güzel haberler alıp seviniriz yüce allah hepimizin gönlünün muradını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…