• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende iyiyim canım allaha şükür evet canım tarihin belli olmasına çok sevindim hayırlı olur senin ve eşin için inşallah allahım kucağını sağlıklı bebişler le doldurur inşallah hamiş:CüvCüv: haberini alırız canım en kısa zamanda :teytey:

cok tsk ederim tatlim insallah allahim kucagimi bos birakmaz dualarimi kabul eder hatta hepimizin duasini kabul eder bu topik kapanir:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

evet laluz canim o pembe liste zaten hepimizin umudu cok guzel hamisler var orda kalpleri temiz hamis allahim onlarin dualarini kabul ettigi gibi bizim dualarimizida kabul etsin

kızlar ben geldim ama hiç iyi değilim benim kırmızılar gelmeye başladisenağlamasenağlama

çok stresle bekledim gelmez diye ama neyaplım rabbim büyük ondan başka siğinacak kimsemiz yok

birde benim kafadan çatlak kaynana beni bugun ağlama krizine soktusenağlamasenağlama

kızlar benim derdim bana yetmitormuş gibi birde çatlaklarla uğraşiyorumkafamçokkarıştı kızlar bana yardim edin bu kadın beni hasta edicek ayni detten muzdarıp olan arkadaşlar yardim edin

allahtan eşim bana destek oluyor yoksa bunlar adamı delirtir :a015::a015:

kızlar ben geldim ama hiç iyi değilim benim kırmızılar gelmeye başladisenağlamasenağlama

çok stresle bekledim gelmez diye ama neyaplım rabbim büyük ondan başka siğinacak kimsemiz yok

birde benim kafadan çatlak kaynana beni bugun ağlama krizine soktusenağlamasenağlama

kızlar benim derdim bana yetmitormuş gibi birde çatlaklarla uğraşiyorumkafamçokkarıştı kızlar bana yardim edin bu kadın beni hasta edicek ayni detten muzdarıp olan arkadaşlar yardim edin

allahtan eşim bana destek oluyor yoksa bunlar adamı delirtir :a015::a015:

canim olsun obur aylar va daha hic kafana takma bir gun bizde anne olucaz buna inanmak cok onemli
ikincisi daha onemli konu o catlaktan bende de var allahtan senin gibiyim esim bana destek ama sonucta senin gibi sinir krizleri gecirtiyor kadin bana ne yapsak bilmiyorumkikötükedihüso

birisi gelsede ben gitsem artik cunku pc basinda heder oldum valla-tatlicadiarzu-
pes ettim artik gidiyorum kizlar sizleri bugun cok SIKTIM kusura bakmayin boyle dusunen varsa soylesin yazsin (yazinda goruselim)kötükedihüsoherkese iyi aksamlar saka bir yana sizlerle olduguma cok memnunum yarin yine burdayim cok uzulmeyin:a015:naniknanik
insallah yarin halayimizi cekeriz:teytey::enbuyukkk:

merhabalar benim eşimin siperm saysı 7 milyon çıktı ama 3 gün periz yapılması gerekiyomuş bilmiyordum 3 gün önce doktora gittim yumurtlama günümdü yumurtan çatlamış dedi ama bu kadar azssa nasıl oluşur gebelik haftaya tahlil yaptıracaz nasıl çıkacak bakalım 1senedir evliyiz bu arada

canim olsun obur aylar va daha hic kafana takma bir gun bizde anne olucaz buna inanmak cok onemli
ikincisi daha onemli konu o catlaktan bende de var allahtan senin gibiyim esim bana destek ama sonucta senin gibi sinir krizleri gecirtiyor kadin bana ne yapsak bilmiyorumkikötükedihüso

asi canım ilgin için saol canım sana mesaj yazarken pc dondu kaldi

inan hiç iyi değilim kendimi düzelmeye çalişiyorum üstelik ayni şehirlerde bile değilz bu çatlaklarla

şuan tansiyonu m ölçtüm 9 a 5 başim çlok ağrıyor okadını aynen :oklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile böyle yapmak istiyorum am vicdanım el vermiyor benim gibi birini delirttiyakötükedihüso

ne diyim rabbime havale ettim :Saruboceq::Saruboceq:

canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::a015:

canım keyfin kaçtı, üzüldün tabi biliyoruz ama inşallah zamanın yaklaşmıştır.Şimdi olmadı önümüzdeki ayı beklicez, olmadı sonraki ayı.Umutsuzluk bize şifa değil, pes edicek değiliz.

bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelrini istiyorum şu halime bakın neyi

düşünmem gerekirken ne çık tı bir çatlak bütün günü berbat ettikötükedihüsokötükedihüso

şuan gözlerim ağlamaktan şişmiş bir durumda senağlamasenağlamazatan kırmızılar geliyor üzülüyorum birde bu

kadın çıktı başıoma :oklava:ne yapayım arkadaşlar bilmiyorum depresyona doğru gidiyorun sanki kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yaban gülüm sağlık olsun canını sıkmak yok

belya cım sende üzülme ne olur

Abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:

Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;

canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. sengözlerimebaksanab

Hadi inşallah. :dance: :teytey: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım nevrom çok isterdim ama bu ay hiç umudum yok.Eşimin dikiş iltihabından dolayı mikropcuklar bebeğin yolunu kapatmışlardır.İnşallah diğer arkadaşların hepsinin müjdeleri gelir

bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tavsiyelrini istiyorum şu halime bakın neyi

düşünmem gerekirken ne çık tı bir çatlak bütün günü berbat ettikötükedihüsokötükedihüso

şuan gözlerim ağlamaktan şişmiş bir durumda senağlamasenağlamazatan kırmızılar geliyor üzülüyorum birde bu

kadın çıktı başıoma :oklava:ne yapayım arkadaşlar bilmiyorum depresyona doğru gidiyorun sanki kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım senin derdin sana yeter sen niye söylenilen sözleri duyuyorsun ki.Duyma, cevap verme, boşver.Sen farkında değil misin seni kışkırtıp cevap vermen için söyleniyor, üzülüceğini bilerek seçiyor belki de cümlelerini.Sen hiç ilgilenmezsen kendi kendine tartışacak.kötükedihüso

mrehaba bizde erkek faktörü nedeniyle çocuk sahibi olamıyoruz düşüncelerine yürekten katrılıyorum ben eşimle bu konuyu oturup konuştum kendini suçlu eksik hisetmemesi gerektiğini bunun tansiyon kalp böbrek rahatsızlığı gibi düşünmesi gerektiğini anlattım ayrıca aynı sornlar bende olsa sen ne yapardın diye sordum ve şimdi konuşmuyoruz ama çare arıyoruz

bende erkek faktörü nedeniyle hamiş kalamıyorum listeye bemide ekleyin ama ben göderdiğim mesajları okuyamıyorum bu konuyla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim ama mesaj nereye gitti anlamadım

Canım seni listemize ekleyelim ama hiçbir bilgin yok. Yani sorun nedir? Adet tarihin ne zamandır? Kullandığınız kür ya da ilaçlar var mı? Hiçbirisinin yanıtı yok. Bunların yanıtını verdiğin zaman seni listemize ekleyebiliriz. Şu durumda ekleyemiyorum. İnşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım. a.s.

ayyy allahtan işteyim.........
BTRKLC ÇOK HAMARATSIN BURSAYA DA UĞRAYIVER....
İŞTEN GÜÇTEN EVE VAKİT YOOOK
bacımm bursa dediğin burda kaç kmkaydirigubbakcemile4.yettiiiiim gariiikaydirigubbakcemile2
btrklc bu karıyı görünce kendi halimize bi acıdımki ağlayasım geldi heeee ühühühüüüü karı olmak ne zor iş yaffffffff
elçinim birde akşam oğlanı dişçiye götürdüm.halılarımı değiştirdim.-tatlicadiarzu-
aynen canım ev işi beni bekliyor yarına misafirim var ama elim sizden olmuyor ki.

kociş kafanı pcye gömecem bir gün diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama takan varmınaniknanikşakkıdı

Abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:

Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;

canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. sengözlerimebaksanab

Hadi inşallah. :dance: :teytey: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Tşk ederim nevrosky yaaa inşallah hissettiğin gibi bu ay olur o kadar sevinirim ki...

merhaba canlarım ben geldım..kaydirigubbakcemile3
nasılsınız?kaydirigubbakcemile5
oglen tam buraya bırseyler yazdım kk da sorun cıktı gonderemedım mesajı..
sızlere sunu soylemek ıstıyorum kı lutfen eslerınıze kecıboynuzu kürü uygulayın.
dut pekmezının de yararı oldugunu dusunuyorum arada bır dut pekmezıde yediriyordum esıme.
bılenler bılmeyenelere soylesın lutfen..
ALLAH ım kımsenın kucagını bos bırakmasın.:Saruboceq:
en kısa zamanda hepınızın guzel haberlerını alıcaz ınsallah..:Saruboceq:
sevgıler..:1hug:

Evet tatlım Keçiboynuzu Kürü kesinlikle denenmeli. :lepi: Sağol güzelim , güzel duaların için. Allah razı olsun. Bizler de senin için dua ediyoruz. İnşallah yarın kan sonucun güzel gelir. İyice rahatlarsın dilerim. a.s.

şşştt tribün, gelsenize yukarı.
asi burayaaaaa mendil havaaaaya :teytey:
btr sen bizim herşeyimizsin,
nevrom bi de sen seslensen, gelsinler artık muhabbete Şeniz

Back