Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rosemin günlüğünü okudum kızlar hamileymiş o kadar sevindimki bana umut ışığı oldu resmen..
Geçen ay rahi filmi için gittiğimde aşılamaya karar verdik. doktor adetin 3. günü gel rapor çıkartıp iğnelere başlayalım dedi. Bu arada bahçelievler medicanaya gidiyoruz. sekreter raporu hazırlatup imzalar tamamlandı es kaza doktor bana kaç yıllık evli old. ve eşimin 5 yıllık sigorta piriminin yatıp yatmadığını sodu ve olay yattı. yeni kanunmuş eylülde çıkmış. ilaçta da tedavide de devlet ödemiyor. daha önce rapor çıkartılmış olsa dahi kanundan sonra rapor geçersiz miş.
günaydın kızlarhihoyyythihoyyyt
kociş işde oğlan okulda
pc bende:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
Günaydııınnnnn........... bende işteyim!!! sabahın 6:30 unda kalktım geldim !? ne kadar şanslısınız kızlar evde olmakla.. ama yakında bende evdeyimmmm :)
sana da günaydın canım gerçekten bu konuda şanslıyım evde olmak güzel sen neden yakında evdesin izne mi ayrılıyorsun a.s.
hayır canım, çalıştığım firma istanbula taşınıyor, ben izmirde kalmayı tercih ettim. o yüzden yılbaşında işten ayrılmak duruumndayım. başlarda üzülüyordum ama şimdi iyi olacak gibi geliyor. kendimi bildim bileli çalıştığım için adapte olabilecekmiyim, sıkılırmıyım onu pek kestiremiyorum gerçi!
kızlar rötarlıda olsa kuaföre gidyorum.ben yokken çok yazmayın.ablanızın gözükafamçokkarıştıyoruluyor.sanırım en yaşlınız benim.beni düşünün beeeeeeeeeeenaniknanik