Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevroski sna yazdim ama görmedin snairm da ben analdim hamişmiin gibi mi yaptin tickitini inş 4 5 6 36 37 38... Diye gider haftalrin canimnim

ay sonunda geldım...gecmıs yazıları okuyum demeye kalmadın baglantı koptu
ama olsun yoklamadan gectım.kımsecıklerde yokmus

nisafidan canım dilerim kalp atışlarınıda duymak nasip olur ya bende dizi izledim bugün ama avrupa yakasının geçen haftaki bölümüydü o yüzden biraz yaprak dökümü birazda büyük buluşma izledim reklamlar o kadar uzunki yani aynı anda iki şey izlenebiliniyor:))))

arkadaşlar bu site sorunlarını sizlerde yaşıyorsunuz dimi sadece mağdur bi ben olmasa gerek???

Kızlar bu mesajı yazmıştım ya yeni bir bilgi öğrendim. Umudunuz kırılmasın. O gün doktor ısrarla yeni kanun çıktığını ve bu şekilde olduğunu söylemişti ama, internetten eşim araştırdı memurlar bu kapsam dışında imiş. Yani memurlara bu süre 3 yıl daha uzatılmış.

Benim de böylelikle raporum yenilendi ama normalde titizlenip kullandığım ilaçların kutularını bile uzun süre elimde tutan ben, iğnelerin kutularını attım. :uhm: Dolayısıyla ilaçlardan ödemede faydalanamıyorum. Ama hastane ödemesinde fark alınmayacak.
Biz internetteki memurlarla ilgili bilgileri flash diske atıp götürmüştük. Onların da çıktılarını aldılar kendileri için. Biz ve bizim gibi kaç kişi yandı bilmiyorum ama, bundan sonra kaç kişi faydalansa kardır. Herkes ne koşullarla tedavi görüyor.

günaydın kızlarhihoyyythihoyyyt
kociş işde oğlan okulda
pc bende:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

Son düzenleme:

günaydın kızlarhihoyyythihoyyyt
kociş işde oğlan okulda
pc bende:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

günaydın canım aynen benimde kocişim işte kızm okul da ama pc yi birazdan kapatmam gerekicek teyzem ile annem kahvaltıya gelicek cokacimcoook ama size bakmadan edemiyorum kendime a.s.

Günaydııınnnnn........... bende işteyim!!! sabahın 6:30 unda kalktım geldim !? ne kadar şanslısınız kızlar evde olmakla.. ama yakında bende evdeyimmmm :)

Günaydııınnnnn........... bende işteyim!!! sabahın 6:30 unda kalktım geldim !? ne kadar şanslısınız kızlar evde olmakla.. ama yakında bende evdeyimmmm :)

sana da günaydın canım gerçekten bu konuda şanslıyım evde olmak güzel sen neden yakında evdesin izne mi ayrılıyorsun a.s.

sana da günaydın canım gerçekten bu konuda şanslıyım evde olmak güzel sen neden yakında evdesin izne mi ayrılıyorsun a.s.

hayır canım, çalıştığım firma istanbula taşınıyor, ben izmirde kalmayı tercih ettim. o yüzden yılbaşında işten ayrılmak duruumndayım. başlarda üzülüyordum ama şimdi iyi olacak gibi geliyor. kendimi bildim bileli çalıştığım için adapte olabilecekmiyim, sıkılırmıyım onu pek kestiremiyorum gerçi!

anladım canım üzüldüm senin adına ama vardır bun da bir hayır yalnız kendimi bildim bileli çalıştım demişsin yani evde oturmak ilk etapta çok zor gelicek ama zamanla alışırsın ya da yeniden çalışmayı düşünürsün canım hakkında hayırlısı olsun zaten bebişin gelirse canın hiç sıkılmaz :ecrin_bebek:

kızlar rötarlıda olsa kuaföre gidyorum.ben yokken çok yazmayın.ablanızın gözükafamçokkarıştıyoruluyor.sanırım en yaşlınız benim.beni düşünün beeeeeeeeeeenaniknanik

kızlar rötarlıda olsa kuaföre gidyorum.ben yokken çok yazmayın.ablanızın gözükafamçokkarıştıyoruluyor.sanırım en yaşlınız benim.beni düşünün beeeeeeeeeeenaniknanik

tamam canım kolay gelsin sana eminim çok güzel olucaksın ben de yarın gitmeyi düşünüyorum benim kocif gerçi pek röfle sevmez ama ben seviyorum ne yapayım onun hatırı için kaç kere kızıl yaptım ama yeter birazda kendim için yapıyim değil mi -tatlicadiarzu-

herkeze kocamannnn günaydin...
Umarim herkez iyidir...
Ben biraz kötüyüm....
Akşam kötü bir haber aldim o yüzden içim hiç rahat değil.....
Allah daha kötülerinden korusun inşallah hepimizi...

kızlar ben de çıkıyorum annemle teyzem nerdeyse gelmek üzere ama ortada kahvaltı yok görüşürüz akşama kendinize iyi bakın hepinizi seviyorum Şeniz

05.11.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 nevrosky
2 casper33
3 BEYAZ MELEK
4 bengüsu
5 derendeniz
6 _f_a_d_i_k_
7 babymom
8 -badem-
9 sevcangoksel
10 fidulya
11 ROAY
12 çido
13 smhmsh
14 NEŞELİ:))
15 desertrose
16 sema3455
17 fatıma zehra
18 sebeyza
19 BTRKLC
20 Balsurat
21 asi74
22 ..ELCHIN..
23 heja
24 Ceylin_naz
25 wavy
26 naren1981
27 umutlu99
28 yabangülüm.
29 asspirin
30 duygu2008
31 aum
32 sünger53
33 Pıtırcık
34 asutay
35 gozdem
36 DıptısDıptıs
37 canzi3445
38 vavelya
39 minos
40 YAĞMURCN
41 vesta
42 _BERAY_
43 gülsu
44 yeteeeeer
45 Rosem
46 neser
47 laluz24z
48 belya
49 xvyz
50 nisafidan
51 evriş
52 birebira
53 elitu
54 bumuyani
55 benssenb

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

EN FAZLA KATILIMMMMMM
BU BİR REKORRRRRR
TEŞEKKÜRLERRRRRRRR​

Günaydın kızlar. Şeniz Gününüz güzel geçsin inşallah. hihoyyyt

Çalışan bayanlar ; bugün perşembe. Haftasonuna yaklaşıyoruz. Az daha dayanalım. kaydirigubbakcemile5

Evdeki bayanlar. Ev işleri yap yap bitmiyor. Allah sizlere kolaylık versin. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…