meraba nevroski cevap yazdığın için teşekkür ederim.biz bir yılıdr korunmadan ilişkiye girmemize rağmen bebek olmadı bundan dolayı bir kontrolden geçelim dedik ve daha bu hafta sonu sonuçları aldık.ve eşimim sperm sayısı düşük çıktı.ve ben çok üzüldüm.sana zahmet ben sonucları yazayım bir yorumla olurmu.ayrıca bu hafta sonu ürolojiye gidiceğiz bakalım nedeni ne yani muayene olcak...
sonuclar
volüm:3,5 cc
renk:krem
likefikasyon:30dk(bu ne oluyor bimiyorum)
sperm sayısı:10 milyon
2.saat inleme yok
normal hareketli:%10
az hareketli:%20
hareketsiz:%70
normal sperm%50
anormal sperm:%50
mikroskopi:2-3 lökasit ,7-8 epitel hücre,yer yer agregasyonlar görüldü
ph:8,0
sonuc bunlar arkadaşlar bana bunları açıklarsanız seviirim sonuçlar kötü biliyorum ama bu konuda daha yeni olduğum için çok telaşlı ve ne yapacığımı bilniyorum.eşimin durumu iyi görünüyor.durumun ehemmiyetini daha kavrayamadı ondanm mı yoksa bana karşı güçlü olmayamöı çalışıyor bilmiyorum.
ama inşallah sonuçlarda yanlışlık vardır. hafta sonu muayenede iyi sonuçları çıkmasını temenni ediyorum.allah hepimize yardım etsin.birde sizce bu durumda tedavi olmadan aşılama yaparlarmı yaparlarsa sonuç ne olur şansımız yüksekmi....
daha yolun başındayız bunu biliyorum ama ben hemen bebek sahibi olmak istiyorum yani sonuçlar beni korkkuttu.cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
elinize kolunuza sağlık arkadaşım çok güzel içime su serpti bu yazılar
kızlar keçiboynuzumuydu yanlış mı yazıyorum tam bilmiyorum
nedir ne işe yarar nerde satılır
kızlar ben geldim ama hiç iyi değilim benim kırmızılar gelmeye başladisenağlamasenağlama
çok stresle bekledim gelmez diye ama neyaplım rabbim büyük ondan başka siğinacak kimsemiz yok
birde benim kafadan çatlak kaynana beni bugun ağlama krizine soktusenağlama
kızlar benim derdim bana yetmitormuş gibi birde çatlaklarla uğraşiyorumkafamçokkarıştı kızlar bana yardim edin bu kadın beni hasta edicek ayni detten muzdarıp olan arkadaşlar yardim edin
allahtan eşim bana destek oluyor yoksa bunlar adamı delirtir :a015::a015:
slm arkadaşlar nasılsınız.biz bugün doktora gittik.keseseyi görebildik.küçüçük.1ay sonra ya gün verdi doktor bu kadar küçük olamsı normal dedi.ama ben bebeğimi görmeden içim rahat etmeyecek.4 hafta 2 günlük çıktım hesaplamalara göre.
Hoşgeldin tatlımmmmm. :dance: a.s. İlk basamaktı bu canım. Çok şükür kese görüldü.İnşallah kendisi de görünüp , kalp atışları da duyulacak. 1 ay çok uzak olmuş canım. 2 hafta sonra gidip kendisini görüp , kalp atışlarını duyabilirsiniz. Şeniz
Gerçi benim adet elirtilerim başladı ama bi umut belki olmam..13 gün öncesinden belim ağrımaya başladı.Kızlar aranızda benim gibi adetinden 10 gün kadar önce bel ağrıları başlayan var mı???
sağol canım bende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım randevu alıp gideriz olmazsa.nasıl bekliycem ben 1ay sonra ya nasipse giderim 2hafta sonra
Canım o kadar önceden ağrımaz. Yumurtlama günlerindesin ondandır. İyi çalışın bakalım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
Beni utandırma , senden ümitliyim. :1rolleyes: yerimseniben
Benim ağrır.Alırım sinyali, anlarım ki bu ay da umut yok Çok üzgünüm çoook
Sevgili Nevrosky,
Tebrik ederim arkadasım, ince bir çalışmanın ürünü, belli çok uğraşmışsın. Yazamadan edemedim,sizi uzaktan her gün okuyan biri olarak herkesi-herşeyi özetlemişsin. Emeklerine sağlık.
nasılsınız canlar....
ben buralardayım ama biraz başım ağrıyor....belki birazdan çıkarım
nisafidan canım keseyi görmenize çok sevindim hihoyyyt:teytey::teytey: sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?