• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canım aynen benimde kocişim işte kızm okul da ama pc yi birazdan kapatmam gerekicek teyzem ile annem kahvaltıya gelicek cokacimcoook ama size bakmadan edemiyorum kendime a.s.

Günaydııınnnnn........... bende işteyim!!! sabahın 6:30 unda kalktım geldim !? ne kadar şanslısınız kızlar evde olmakla.. ama yakında bende evdeyimmmm :)

Günaydın kızlarrr
bugün güne umutlu ve gülümseyerek başlıyoruz

117in5fcmx2.gif

herkeze kocamannnn günaydin...
Umarim herkez iyidir...
Ben biraz kötüyüm....
Akşam kötü bir haber aldim o yüzden içim hiç rahat değil.....
Allah daha kötülerinden korusun inşallah hepimizi...

herkese günaydınnnnnn ...

Günaydın güzeller. hihoyyyt Öptüm sizi. Şeniz

Canımmm :teselli: Noldu bitanem seni bu kadar huzursuz edecek?

CANIM ,,,
BENİM YURTDIŞI(VİYANA DA )ABLAM VAR.
O ARADI AKŞAM..YEĞENİM 13 YAŞINDA AKŞAM METRODAN İNERKEN BAYILMIŞ BE ÇOK KÖTÜ ALNI KESİLMİŞ...ŞİMDİ HASTANEDEYMİŞ DUURUMU İYİYMİŞ BENDE ARAYIP KONUŞTUM YEĞENİMLE SESİ İYİYDİ AMA ÇOK ÜZÜLDÜM BEN ONA HİÇ KIYAMIYORUMMMM CANIM ÇOK YANDI O YÜZDEN....
ALLAH DAHA KÖTÜ BİŞEY VERMESİN ALLAH KORUSUN MELEĞİMİbenneyaptımki

Kızlar bugün işler çok yoğun...toplantılar var yabancı misafirlerimiz var başım çok kalabalık yazamıyorum - takip edemiyorum kusura bakmayın...
hepinizi öpüyorum

CANIM ,,,
O ARADI AKŞAM..YEĞENİM 13 YAŞINDA AKŞAM METRODAN İNERKEN BAYILMIŞ BE ÇOK KÖTÜ ALNI KESİLMİŞ...ŞİMDİ HASTANEDEYMİŞ DUURUMU İYİYMİŞ BENDE ARAYIP KONUŞTUM YEĞENİMLE SESİ İYİYDİ AMA ÇOK ÜZÜLDÜM BEN ONA HİÇ KIYAMIYORUMMMM CANIM ÇOK YANDI O YÜZDEN....

canım çok geçmiş olsun senağlama, iyiymiş şimdi bak önemli olan bu üzme kendini:teselli:,. neden bayılmış peki

CANIM ,,,

Canım çok geçmiş olsun. :çok üzgünüm: Allah korumuş. Durumunun iyi olduğuna sevindim. Allah korusun cidden. Peki bayılma sebebi neymiş? Bir daha tekrarlanmasın Allah korusun. :Saruboceq:

evim evim guzel evim kapida kalmistik ayol cok korktum geldim valla hemencik soyle bi uzaniyim ozlemisim:teytey:a.s.:1hug::delphin:

Hoşgeldiniz kızlar. ben de hemen bir çay koyayım. İçelim valla. Çok gerildik. :roflol: :roflol: :roflol:

Hamileler hemen otursunlar. Gariplerim ayakta kaldılar. Kıyamam ben onlara. Şeniz :asigim:

Back