Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet narencim bende öylr diyorum hayırdır inşallah ama onu rüyadada olsa karnımda görmek çok güzel bir duygu kimbilir gerçekte nasıldır rabbim sana nasip etti şimdi sıra bizde inşallahhhh
Yabangülüm çıkalı tam 2 saat oldu. Gelmesi gerekirdi. ROAY dediğin gibi yemekteler sanırım.. İnşallah yani. Güzel haberle gelsin de isterse bir hafta sonra gelsin razıyım ben. süprizzzzz :teytey: :teytey:
canım adet döngün kaç günde bir oluyor senin ona göre çatlar yumurtan
babymom ne işe yarıyor kuzum o hill
inşallah nevrommmmmmmmmmm inşALLAH canım benim senin kalbin temizdir ALLAH söyletti diyelim hep beraber halay çekmeyi çooooooooook istiyorum şimdi biraz diyet yapıyorum en azından olana kadar :sm_cool::sm_cool::sm_cool: inşallah bebişler olur o zaman birbirimize gidip geliriz belli mi olur canımhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:
Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;
canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. Sengözlerimebaksanab
hadi inşallah. :dance: :teytey: :saruboceq: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv:
Demi arkadaşlar valla hadi bakalim çalişmalara devam nedek gayriii :)
canım senin adetten hemen sonra sıkı çalışmaya girmen lazım mesela bak 7-9-10-11-12-14. günler çalış sıkı sıkı derim ben tatlıma.s.:CüvCüv: