• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet narencim bende öylr diyorum hayırdır inşallah ama onu rüyadada olsa karnımda görmek çok güzel bir duygu kimbilir gerçekte nasıldır rabbim sana nasip etti şimdi sıra bizde inşallahhhh

amin canım inşallah hepiniz en kısa zamanda pembe listede olacaksınız.ben buna kesinlikle inanıyorum.

Yabangülüm çıkalı tam 2 saat oldu. Gelmesi gerekirdi. ROAY dediğin gibi yemekteler sanırım.. İnşallah yani. Güzel haberle gelsin de isterse bir hafta sonra gelsin razıyım ben. süprizzzzz :teytey: :teytey:

kizlar insallah bu ay gercektende en fazla hamis verdigimiz ay olur dualarim sizinleeeeeeeeeeeeee....................

Yabangülüm çıkalı tam 2 saat oldu. Gelmesi gerekirdi. ROAY dediğin gibi yemekteler sanırım.. İnşallah yani. Güzel haberle gelsin de isterse bir hafta sonra gelsin razıyım ben. süprizzzzz :teytey: :teytey:

bencede canım sonucu güzel olsunda biz bekleriz.

inşallah nevrommmmmmmmmmm inşALLAH canım benim senin kalbin temizdir ALLAH söyletti diyelim hep beraber halay çekmeyi çooooooooook istiyorum şimdi biraz diyet yapıyorum en azından olana kadar :sm_cool::sm_cool::sm_cool: inşallah bebişler olur o zaman birbirimize gidip geliriz belli mi olur canımhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

babymom ne işe yarıyor kuzum o hill

canim karanfil+gulhatmi+tarcin+hil bunlari demleyip icirince sayi ve hiz artiyomus. Ben bakudeyim burda bir arkadas tavsiye etti, kuzeni azospermmis ama 3ay sonra kuzeninin karisi hamis olmus.ben karanfili ramazan boyunca caya attim cunku gulhatmi ve hil bulamamistim. Onlarida yeni buldum. Normal cay demlerken koyuyorum anlasilmiyor cayla icio kocis :) ins ise yarar cunku birdaha test verecegini sanmiyorum. O yuzden bende boyle iciriyorum. Birde geceleri sutle yumurta sarisi karisimina basladik birazda bal. Ins onu devam ederç bakalim artik hayirlsi

evet pıtırcıkn canım 25 günde oluyorsan bugünlerde çatlamaı lazım bu günleri değerlendir derim ben

kızlar rüyamda ben görümcemin altın bi yüzüğü var ben de ondan almışım veya hediye edilmiş takıyorum diyorum ki aynı görümceminkinden ama benim beyaz altın diyorum parmağıma takıyorum rüya yorumlayabilen varmı arkadaşlar çoooooooooooooook merak ediyorum veya tahmin edebilecek olanlar?sositosositokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:uhm::uhm::uhm:

inşallah nevrommmmmmmmmmm inşALLAH canım benim senin kalbin temizdir ALLAH söyletti diyelim hep beraber halay çekmeyi çooooooooook istiyorum şimdi biraz diyet yapıyorum en azından olana kadar :sm_cool::sm_cool::sm_cool: inşallah bebişler olur o zaman birbirimize gidip geliriz belli mi olur canımhihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

Şeniz Şeniz Şeniz İnşallah canımmmmmmm :Saruboceq:

gözdem hayırdır inşallah altın görmek hamilelik habercisi derler canım inşallah öyledir bitanem hayır diyeli öyle çıksın canım benimmm

abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:

Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;

canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. Sengözlerimebaksanab

hadi inşallah. :dance: :teytey: :saruboceq: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv: :cüvcüv:

canim canim ağzindan bal damliyor inşallah cani gönülden istiyoruz tabiki ama yüce allahim ne derse o olur inşallah hepimiz en kisa zamanda hamiş oluruz gönlümüzün muradi olan bebişler bizi fazla bekletmesinler

ayyy bu gün azcik uzak kaldim sizden
özledim hepinizi
sizde beni özlediniz mi bakimmm
yaa sol kasiğim çok aciyo hala unutmaya çalişiyorum ama....

canım senin adetten hemen sonra sıkı çalışmaya girmen lazım mesela bak 7-9-10-11-12-14. günler çalış sıkı sıkı derim ben tatlıma.s.:CüvCüv:

16-18-20.GÜNLER DE DAHİL CANIM ÇALIŞMALARA....
HATTA 22 BİLE....ÇÜNKÜÜ BU YUMURTALARIN SAĞI SOLU PEK BELLİ OLMUYO:roflol::roflol:

Back