• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yabangülüm canım ya hayırlısı böyleymiş.bir daha ki aya işallah canım.kendini üzme .umutlu ol arkadaşım

Merhaba arkadaslar muhabbetiniz bol olsun. :içelim:
Ya benim yazdığım mesajlar bir gün sonra neden siliniyor anlamadım. :uhm:
Dün en son kaldığım yerden okuyayım dedim.Kendi yazdığım mesajı bulamadım..:kahve:
Sizde de oluyomu böyle benneyaptımki

Bende hiç olmadı. Neden oluyo acaba. Daha önce birbirlerine sözlü sataşanların yazılarının silindiğini görmüştüm ama.

canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::a015:

canım ne yapalım kısmet değilmiş hepimiz umutlandık nasip allahım inşallah tez zamanda meleğini gönderir sana :Saruboceq: ne olur kendini çok yıpratma hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz a.s.

canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::a015:

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki.İnsallah rabbim en kısa zamanda , hayırlısıyla gönderir meleğini sana.:emir_bebek:
Kendini yıpratma.

fadik vanım benim çok sağol arkadaşım amin evet allahım beterinden korusun işte ben de bir şeker hastası gibi hep kontrol altında olucam bunada şükür ya ağrılarım dinmeseydi çaresi yok ama hiç değilse ilerlemesini engelliyoruz allahım önce bize sağlık sonra hayırlı evlat nasip etsin :Saruboceq:

..çok üzüldüm hastanede utanmasam ağlayacaktım hüngür hüngür..eczaneden ilaç alacam eczacı çocuk imza attırdı reçeteye.eczanede kalıyor ben çocuğun elinden almaya çalışıyorum.çocuk bu bizde kalacak dedi..pardon dedim.çocukta abla dalgınsın dedi..ama sizlerin mesajlarınıda okuyunca şimdi çok rahatladım..allah hepinizden razı olsun..dostlar sizin gibi olur.iyiki bu topiğe gelmişim..hepinizi öpüyorum..allah hepinizin yardımcısı olsun..

Bende hiç olmadı. Neden oluyo acaba. Daha önce birbirlerine sözlü sataşanların yazılarının silindiğini görmüştüm ama.

Yok canım ben hiç öle bir şey yazmam.Sadece bir dua okumustum netten.Hosuma gitti.Szinle paylasmak istedim ,yazdım.Baska birsey yazmadım.Neroskya sormustum dua yazmak yasak değil demişti ama demekki siliyolar mıs

Canım üzüldük valla. :çok üzgünüm: Nasıl sevincini doyasıya paylaşacaksak bu duruma da üzüldük. Heveslendirmişti hepimizi. Hele ki seni. Yaşadıkların nasıldı kimbilir kaç gündür. Bir yanın umutlanmak istemese de diğer yanın hep acaba diyordu , kıpır kıpırdı eminim. Şimdi o içindeki gül soldu , çok üzgünsün farkındayım. Birkaç gün sonra seni daha iyi görebilmeyi umuyorum. İnşallah bundan sonra herşey çok güzel gelişir ve bir an önce hamiş kalırsın. Bol bol dua edelim. Allaha emanet ol tatlım. a.s.

merhaba kizlar nasilsiniz
keyifler yerinde bakiyorum allah bozmasin

yaban gulum uzulme canim demekki zamani deyilmis
insallah en kisa zamanda bebegin gelicek sanada

olsun ybangulum bizlerde bir gun muratlarimiza erecegiz hic canini SIKMA tatlim olsun bi dahaki sefer allahim gec versin guc vermesin

..çok üzüldüm hastanede utanmasam ağlayacaktım hüngür hüngür..eczaneden ilaç alacam eczacı çocuk imza attırdı reçeteye.eczanede kalıyor ben çocuğun elinden almaya çalışıyorum.çocuk bu bizde kalacak dedi..pardon dedim.çocukta abla dalgınsın dedi..ama sizlerin mesajlarınıda okuyunca şimdi çok rahatladım..allah hepinizden razı olsun..dostlar sizin gibi olur.iyiki bu topiğe gelmişim..hepinizi öpüyorum..allah hepinizin yardımcısı olsun..

Üzülme diycem ama üzülmemek elde değil. İnşallah bi dahaki ay hamiş kalırsın. :CüvCüv: :CüvCüv:

Yok canım ben hiç öle bir şey yazmam.Sadece bir dua okumustum netten.Hosuma gitti.Szinle paylasmak istedim ,yazdım.Baska birsey yazmadım.Neroskya sormustum dua yazmak yasak değil demişti ama demekki siliyolar mıs

Canım Pazartesi akşamı sitede sorun vardı. Site saatiyle ilgili. Herkesin mesajları gitti. Belli saat arasındakiler. Bozukken atılan mesajlar da aralara denk geldi. Arızadan gitti yani senin o dua mesajın.

Dün attığın mesaj ise duruyor. Onunla iligli bir problem yok. Sen bulamadın herhalde. Bak aşağıya koyuyorum. Pazartesi günkü genel bir arızadan herkese olmuştu. Yani o günkü mesajın gitti. Dünkü de burda.

Hazret-i Zekeriya Aleyhisselam ihtiyar idi. Muhtereme eşi de kısır bulunuyordu. Ama onlar Allah’tan ümit kesmediler. Duayı hiçbir zaman bırakmadılar.

Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi. Bu hususu Kur’ân şöyle haber veriyor:

“Orada Zekeriya, Rabbine dua etti: ‘Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duâyı hakkıyla işitensin,’ dedi. Zekeriya mabedde durmuş namaz kılarken melekler ona Şöyle nida ettiler: ‘Allah sana, kendisi tarafından gelen bir Kelime’yi tasdik edici, efendi, iffetli ve sâlihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler.’ Zekeriya: ‘Rabbim! Dedi, bana ihtiyarlık gelip çattığına, üstelik karım da kısır olduğuna göre benim nasıl oğlum olabilir?’ Allah şöyle buyurdu: ‘İşte böyledir; Allah dilediğini yapar.’

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yabangülüm üzülme güzelim zamanı var diyoruz ve hiiiiiiiiiçççççç pes etmiyoruz yeni bir ay yeni bir ümit canım benim ne yapalım seni seviyoruz şimdilik bu yetmezmi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaammmmmmmm kızlar bu memiş ne anlamadım:roflol: offffffffffff neyse çoooook komik değiştirmicemmmmmmm işteeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt

Back