Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar ev işi bizi bekler.
sperm sayısı 120 milyo total sperm sayısı 780 milyon hareketsiz 23 yerinde hareketli - yavaş hareketli73 hızlı hreketli 4 vitalite 77 morfoloji%34 benim drum hızlı hareketli sayısını yeterli bulmadı :1no2:
aynen canım ev işi beni bekliyor yarına misafirim var ama elim sizden olmuyor ki
sperm sayısı 120 milyo total sperm sayısı 780 milyon hareketsiz 23 yerinde hareketli - yavaş hareketli73 hızlı hreketli 4 vitalite 77 morfoloji%34 benim drum hızlı hareketli sayısını yeterli bulmadı :1no2:
evet nevrommmm gerçekten çok morak oldu yani çok sevindim rabbim herkesin yüzünü güldürsün aminnnnn
dün gece bile ne güzel rüyalar gördüm cumartesi dr a gideceğiz inşallahhh ve o gün eşimin doğumgünü dr bana hamilesin bak bebek var burda diyodu rüyamda bende diyorumki sus dr bey eşime sürpriz olsun bugün doğumgünü diyorumm ayy rüyası bile güzel pıt pıt ediyodu kalbi karnımda oyyy oyy oyy
narencim bilmiyorum canım hayırdır inşallah diyorum sadece zaten benim rüyalatıma pek inanmamak lazım çok rüya görürüm izlediğim filmi dziyi veya akllımdakini filan yani bu geceki rüyamda öyle diyorum çünkü üstüne görmüş olabilirim diye düşünüyordum ve gece rüyamda öyle gördüm yani eşim kıçın açıkta kalmıştır diyo hep rüyalarıma hehehehe
slm kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız?