• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım buna dr lar ultrasonda bakıyorlar ve ona göre işlem uyguluyorlar a.s.a.s.

anladim canim ben dün sis diye bi filme girdim hemde ultrason yaptilar kalabalik bir ekip dünde benim adetimin 11. Günüydü ve solda bir tane sağdada 2 tane çatlamamaiş yumurta gözüktü acaba bunlar bugünlerde çatlayacak olan yumurtalarmmi yani ordada gözüktü çatlamamiş yumurta ama onu merak ettim doktorada soramadim

anladim canim ben dün sis diye bi filme girdim hemde ultrason yaptilar kalabalik bir ekip dünde benim adetimin 11. Günüydü ve solda bir tane sağdada 2 tane çatlamamaiş yumurta gözüktü acaba bunlar bugünlerde çatlayacak olan yumurtalarmmi yani ordada gözüktü çatlamamiş yumurta ama onu merak ettim doktorada soramadim

canım adet döngün kaç günde bir oluyor senin ona göre çatlar yumurtan

inşallah roay inşallah ay allahım geçen ay tam bu saatlerde yaşadım bende aynı durumu doğru hatta çarşambaydı

yokmu kimsede yabangülünün telefonu arayın ya .
asspirin senden bir şey rica etsem ilk baktığımda parçalanmış bebeğe benzettim fotoğrafı.ilk bakışta öyle geliyor güller içinde olduğu dikkatli bakınca anlaşılıyor.kötü oldum .lütfen lütfen değiştirimisin.

yokmu kimsede yabangülünün telefonu arayın ya .
asspirin senden bir şey rica etsem ilk baktığımda parçalanmış bebeğe benzettim fotoğrafı.ilk bakışta öyle geliyor güller içinde olduğu dikkatli bakınca anlaşılıyor.kötü oldum .lütfen lütfen değiştirimisin.

allah allah hiç öyle gelmemişti bana değiştireyim :sm_confused:

Back