• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
16-18-20.GÜNLER DE DAHİL CANIM ÇALIŞMALARA....
HATTA 22 BİLE....ÇÜNKÜÜ BU YUMURTALARIN SAĞI SOLU PEK BELLİ OLMUYO:roflol::roflol:

hahahaha meleğim ben sıkı günleri söyledim pıtırcığa sonrakiler günaşırı olabilir ona bişey demem yani tatlımmm bizde seni çooooooooook özledikkkka.s.

beyaz melek
gel sen benim kafamdaki soruları aydınlat
şimdi senin yumurta takibin nasıl yapılıyodu
ayın kaçıncı günleri yumurtluyodun
şimdilerde benim kafamda sorun acaba yumurtlamıyorummu
yoksa geçmi yumurtluyorum senağlama

gözdem hayırdır inşallah altın görmek hamilelik habercisi derler canım inşallah öyledir bitanem hayır diyeli öyle çıksın canım benimmm

inşALLAH elchıncimmmmmmmmmmm canım ya öyle olsun inşallah hepimizin olurda bolbol halaylar çekeriz önümüze kimse çıkmasın bakayiiimmmmmmmmmm:oklava:halay çekiyoruz şurda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canlar ben geldim kaydirigubbakcemile4 maşallah amma çeneleriniz düşmüş :roflol::roflol:sırnaşık şey(yani çok konuşmuşsunuz) oku oku bitmiyor:kahve: allah muhabbetinizi artırsın :1hug::asigim:Şeniz

yabangülü gelmedi demek CADIARZU inşallah pozitif çıkar :Saruboceq:

heja canım çok çok geçmiş olsun a.s.allah daha beterinden korusun...

kızlar bu arada yabangülü gelmiiiiiiiiiiişşşşş

kız asiiii delüüüüüüüüüü beni güldürdün heeee nerdende gördün memeleri beee hahahahahyyyttttt sen diyince baktım valla haa

buarada senin nasıl değişti kız cetvelin anlamadım yani gözdemcim operadaki hayalet dolaşıyor topicte hehehehe

canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::a015:

ahhhhhhhhhhhh canım benim bitanemmm yaaa nasılda ümitlenmiştik yaaa olsun bitanem hayırlı zaman değilmiş demekki üzülme diye teselli etmiycem tatlım üzül ağla ama kendini yıpratma eşinide bizide üzme bitanem rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip edecek bize olsun canımın içiherşey nasip dua etmekten başka bi çaremiz yok tatlım

yabangülü üzülme sakın çok yakın zamanda yaşadım bende aynı durumu ama üzülme yeni ay yeni umut sıkma kendini kafanı dağtıcak bir şeyler yapmaya çalış üzülme

Abdala malum olur mu bakalım??? :1rolleyes:

Tedavide olmayan ve doğal yoldan deneyen arkadaşlarımızdan ;

canzi3445 , gozdem , vesta , xvyz ve tuliny'den birini , birkaçını veya hepsini kasım ayı içerisinde hamiş görebilmeyi umuyorum. Yani içimden öyle geçti. sengözlerimebaksanab

Hadi inşallah. :dance: :teytey: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:

Bizi hamiş görmeyi ummuyo musun? :çok üzgünüm: : Niye o arkadaşlara torpil geçiyosun? :roflol:

Merhaba arkadaslar muhabbetiniz bol olsun. :içelim:
Ya benim yazdığım mesajlar bir gün sonra neden siliniyor anlamadım. :uhm:
Dün en son kaldığım yerden okuyayım dedim.Kendi yazdığım mesajı bulamadım..:kahve:
Sizde de oluyomu böyle benneyaptımki

gozdem guldurdun beni nasil degisir ki anlamdim
ayrica simdiki de cok komik memisler var bebgin ardinda cok guldum:roflol:

hani nerde o memişler ben neden görmedim yaaaaaaaa ben de gülerdim ne güzel benimkinde sadece uslu bi bebiş var o kadar gördüğümmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.:a015:

canım ya pes etmek yok :teselli::1hug: adetinin gecikmesi bizi ümitlendirdi ama sağlık olsun demekki zamanı değilmiş

prolaktin hormonun yüksekmiş demekCADIARZU en kısa zaman da düzelir inşallah :Saruboceq:

Back