balım sadece sen mi ben de öyleyim.deli değil hatta zırdeli gibiyim.arkadaşların moralini bozmamak için pek yazmıyorum.
moralimin bozuk olduğunu eşim de anladı artık.konuşalım dedi ama ben onu üzmemek için konuşmadım pek.
zaten biri kesin olacağını bir dese o zamna bekelyeceğim ama "ya olmazsa" korkusu beni çok geriyor.seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
ama bu arkadaşlar umut kaynağımız olmalı canımmm.sayı ve hereketi bizden az olan ve hamile kalanlar var.ne mutlu onlara.bazen umut,bazen gıpta oluyorlar işte bize.
şu an yumurtaların tüplerimde harekette bunu bile hissediyorum artık kendimi dinleye dinleye.allah "ol!"demeyince olmuyor işte!
nevrosky arkadaşım tavsiyen için de çok teşekkür ederim.eşim "ANLAT BANA PSİKİYATRİSTİN OLAYIM "dedi ama ben ona çok açılamıyorum.çünkü üzülüyor.önümüzdeki günlerde üniversiteden prof.la görüşüp tedaviye başlayacağız sanırım.varikosel ameliyatının 6 ayı geçmesini bekleyecektik normalde ama eşimin martta yurtdışına görevli gitme söz konusu.6 aylık bir görev az değil. bunalıma girdim resmen.ara ara oluyor bu umutsuzluuklar.
ne yapayım insanız işte!
canlarım merhaba.kaydirigubbakcemile3
duyduguma gore bır hamıs varmıs ama kım oldugu belırsızmıs..kaydirigubbakcemile3
beyaz melegın vede nevronun dedıgı kısı,smhsmh nın tahmın ettıgı kısı benım.
dun ve bu sabah test yaptım.dun sılık cıktı bugun bıraz daha koyu.
ama kan testı yaptırmadan buraya yazmak ıstememıstım.hihoyyytsabahtan berı cok saskın ve tedırgınım,sankı bıran bırılerı elımden bu sevıncı alıcakmıs gıbı gelıyor.senağlamasenağlama
yarın kan testıne gıdeyım bakalım kac cıkacak.ınsallah husrana ugramam.:Saruboceq:hayal kırıklıgı yasatmasın ALLAH'ım.:Saruboceq:
canımm çok sevindimm .hayırlısı olsunn..tebriklerr..inşallah herşey gönlüne göre olurr...canımm yaa....ayy sevindimm valla yaa...:ecrin_bebek:
canım cok tesekkur ederım.amın canım..
ılıskıden sonra hemen kalkmadım canım bır saat kadar yattım hatta daha fazla.
bırde spermcıkler yumurtayı bulsun dıye bacaklarımı havaya kaldırıp bıraz hareket ettırdım salladım..spermlerın hızı artar belkı dıye yaptım bunu sanırım ıse yaradı.
duyduguma gore bır hamıs varmıs ama kım oldugu belırsızmıs..kaydirigubbakcemile3
ama kan testı yaptırmadan buraya yazmak ıstememıstım.hihoyyytsabahtan berı cok saskın ve tedırgınım,sankı bıran bırılerı elımden bu sevıncı alıcakmıs gıbı gelıyor.senağlamasenağlama
yarın kan testıne gıdeyım bakalım kac cıkacak.ınsallah husrana ugramam.:Saruboceq:hayal kırıklıgı yasatmasın ALLAH'ım.:Saruboceq:
Kizlar hepinize merhaba bu toigi uzunsuredir takip etmeme ragmen girmeye cesaret edemedim nedense ama artik tak etti bende aranizda olmak sitiyorum. Bizde 2,5 senelik evliiz son 16 aydir bir sonuc elde edemedik. Ramazanda dra gittik rahim filmim cekildi, hormonlar tupler temiz problem yok, esimdede sayi normal hareketlilik %50 ileri hareket %2 idi. 1 hafta selenyum icirdim 2.testte %10 cikti ileri hareket ve dr normal deyip ilac filan vermedi. Ben webden tup bebek uzmanina sordum oda dusuk diye yazdi ama simdi bakinca anliyorumki ileri hareket dusuk. Ilk testte %2 cikinca esim uzuldu ve vitaminleri aldi fakat dr normal diyince midesini agrittigini bahane ederek ilac icmiyor keci boynuzu pekmezi icti bi sure sonra onuda brakti anliyacaginiz pek orali olmuyor. Hemde cocuk istiyor.bu durumun beni nekadar yiprattigini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ben yurtdisindayim burda ogrendimki karanfil gulhatmi tarcini demleyip icirmek cok ii geliyormus birinin hic canli hucresi yokken 3.ay esi hamis olmus isyerinden birarkadasim verdi formulu. Bende normal cayina katiyorum gulhatmi ve karanfil, karanfili kokusu ii oldugu icin sevio cayda digerinide anlamiyor iciyor cok sukur.1 kasimda regl oldum buay yine caya devam ayrica pekmezi icircem oyle boyle.birde mumkun mertebe mercimek corbasina havuc, domates corbasi vs icirmeye calisiyorum .geceleri balli yumurtali sutede baslaticam. Yani hikayem boyle , tavsiyelerinizi bekliyorum kolay biri deil kabul etmek istemiyor anladigim kadariyla.
inşallah bizede uğur getirir dediğin gibi
bide ben kasım doğumluyum 3 buçuk senenin içinde öğrenebilsem keşke hamiş olduğumu
ne güzel hediye olurdu bana:))
Kizlar hepinize merhaba bu toigi uzunsuredir takip etmeme ragmen girmeye cesaret edemedim nedense ama artik tak etti bende aranizda olmak sitiyorum. Bizde 2,5 senelik evliiz son 16 aydir bir sonuc elde edemedik. Ramazanda dra gittik rahim filmim cekildi, hormonlar tupler temiz problem yok, esimdede sayi normal hareketlilik %50 ileri hareket %2 idi. 1 hafta selenyum icirdim 2.testte %10 cikti ileri hareket ve dr normal deyip ilac filan vermedi. Ben webden tup bebek uzmanina sordum oda dusuk diye yazdi ama simdi bakinca anliyorumki ileri hareket dusuk. Ilk testte %2 cikinca esim uzuldu ve vitaminleri aldi fakat dr normal diyince midesini agrittigini bahane ederek ilac icmiyor keci boynuzu pekmezi icti bi sure sonra onuda brakti anliyacaginiz pek orali olmuyor. Hemde cocuk istiyor.bu durumun beni nekadar yiprattigini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ben yurtdisindayim burda ogrendimki karanfil gulhatmi tarcini demleyip icirmek cok ii geliyormus birinin hic canli hucresi yokken 3.ay esi hamis olmus isyerinden birarkadasim verdi formulu. Bende normal cayina katiyorum gulhatmi ve karanfil, karanfili kokusu ii oldugu icin sevio cayda digerinide anlamiyor iciyor cok sukur.1 kasimda regl oldum buay yine caya devam ayrica pekmezi icircem oyle boyle.birde mumkun mertebe mercimek corbasina havuc, domates corbasi vs icirmeye calisiyorum .geceleri balli yumurtali sutede baslaticam. Yani hikayem boyle , tavsiyelerinizi bekliyorum kolay biri deil kabul etmek istemiyor anladigim kadariyla.
Canım tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip eder işallah.
Kızlar bugun 2 hamişimiz var .KASIM ayı uğurlu geldi, uğurlu da devam edecek işallah hadi halaya kızlar::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?