Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ROSEM tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun kelebeğin
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin darısı başımıza

Canım doktorla o randevu senin moralini biraz düzeltebilir. Söyleyecekleri veya atacağınız adımlar umut olabilir. İnşallah bu buhrandan kurtulursun bir an önce ve bebeğine de kavuşursun en kısa zamanda. :Saruboceq: :ecrin_bebek:

kızlar yazılanları okudum şuan çok mutluyum :dance::dance:

rosem beni çok mutlu ettin çok sevindim

canım rabbim sağlicakla kucana almayı nasip etsin
:Saruboceq::Saruboceq:
:sm_cool::sm_cool:

rosem canım tebrik ediyorum :teytey::teytey::teytey::teytey:

Kizlar hepinize merhaba bu toigi uzunsuredir takip etmeme ragmen girmeye cesaret edemedim nedense ama artik tak etti bende aranizda olmak sitiyorum. Bizde 2,5 senelik evliiz son 16 aydir bir sonuc elde edemedik. Ramazanda dra gittik rahim filmim cekildi, hormonlar tupler temiz problem yok, esimdede sayi normal hareketlilik %50 ileri hareket %2 idi. 1 hafta selenyum icirdim 2.testte %10 cikti ileri hareket ve dr normal deyip ilac filan vermedi. Ben webden tup bebek uzmanina sordum oda dusuk diye yazdi ama simdi bakinca anliyorumki ileri hareket dusuk. Ilk testte %2 cikinca esim uzuldu ve vitaminleri aldi fakat dr normal diyince midesini agrittigini bahane ederek ilac icmiyor keci boynuzu pekmezi icti bi sure sonra onuda brakti anliyacaginiz pek orali olmuyor. Hemde cocuk istiyor.bu durumun beni nekadar yiprattigini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ben yurtdisindayim burda ogrendimki karanfil gulhatmi tarcini demleyip icirmek cok ii geliyormus birinin hic canli hucresi yokken 3.ay esi hamis olmus isyerinden birarkadasim verdi formulu. Bende normal cayina katiyorum gulhatmi ve karanfil, karanfili kokusu ii oldugu icin sevio cayda digerinide anlamiyor iciyor cok sukur.1 kasimda regl oldum buay yine caya devam ayrica pekmezi icircem oyle boyle.birde mumkun mertebe mercimek corbasina havuc, domates corbasi vs icirmeye calisiyorum .geceleri balli yumurtali sutede baslaticam. Yani hikayem boyle , tavsiyelerinizi bekliyorum kolay biri deil kabul etmek istemiyor anladigim kadariyla.

kızlar nereye kayboldunuz fisfisfisfisfisfisfisfisfis kimsecikler yok :sm_confused: kaç saattir mesaj yazan olmamış fisfisfisfisfisfis

ben yatıyorum hayırlı gecceler sizlere :1hug::1hug:

sitede bir tuhaflık var ama çözemedim ben bu mesajı 00: 40 yazdım ama şuan 13:43 gösteriyor ve öğlen yazdığımız mesajların için de..........

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

rosem canım tebrik ederim çok sevimdim ya a.s. Şeniz
:CüvCüv: :ecrin_bebek:
ve beni çok güldürdün kız allah iyiliğini versin bende bacaklarımı kaldırıyorum 1 saat kadar:çok üzgünüm:
bide ben sıkılıp popomu sağa sola oynatınca eşim kızıyor spermler yönünü şaşırıyor diyekaydirigubbakcemile3
ona söyleyeyim arada çalkalamam lazımmış diye:roflol:

Canım tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip eder işallah.
Kızlar bugun 2 hamişimiz var .KASIM ayı uğurlu geldi, uğurlu da devam edecek işallah hadi halaya kızlar::teytey:

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza belki bu topik bana iyi gelir çünkü 1. tüpbebek denememde tutunamadı bebişlerim ve negatifle sonuçlandı 1 hafta oldu ve ben gün geçtikçe dahada kötü oluyorum psikolojim alt-üst durumda şu an yazarken bile gözlerim doluyor..........
benim hikayem de şöyle biz 4 yıllık evliyiz 3 senedir istiyoruz bende problem yok eşimde önce varikosel dendi ameliyat oldu fakat değerler de çok fark oluşmadı sayı:12-15milyon,hareket:%20,morfoloji%1 drumuz doğal yoldanda çocoğunuz olabilir dedi ama ben tüpbebek dahil 3 senedir hiç hamile kalamadım şimdi doğal yollara başvurup öyle deneyeceğim ve rabbime sığınacağım :Saruboceq:

yeni anne adaylarını can-ı gönülden kutluyorum rabbim sizler gibi bizlerinde yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:

inşallah bizede uğur getirir dediğin gibi
bide ben kasım doğumluyum 3 buçuk senenin içinde öğrenebilsem keşke hamiş olduğumu
ne güzel hediye olurdu bana:))

hoşgeldin canım a.s.

benim de anladığım kadarıyla hareket sorununuz var...hareketliliği artırmak için e vitamini öneriliyor diye biliyorum. ama benim bu konular da çok fazla bilgim yok... bilen arkadaşlar yazacaklardır.... umarım kısa zaman da :CüvCüv: olursunuz.

inşallah bizede uğur getirir dediğin gibi
bide ben kasım doğumluyum 3 buçuk senenin içinde öğrenebilsem keşke hamiş olduğumu
ne güzel hediye olurdu bana:))

İşallah canım ya .Belli olmaz Allah NASİP EDERSE olur canım ,niye olmayasınki.
Birgün bizlerde hamiş olacağız hayırlısıyla

kızlar bana müsade çıkmam lazım

kendinize iyi bakın sonra görüşürüza.s.:1hug::1hug:

ROSEMCİĞİM HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM:teytey:hihoyyytALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...

Canım öncelikle spermiogramı tam olarak yazarsan daha iyi değerlendiririz. O zaman hareket sorun mu değil mi daha iyi anlaşılır. Sen her iki testi de yaz canım buraya. Kullandığınız şeyler güzel. Faydasını görürsünüz. Ben seni de listemize ekleyeyim. Ama devamlı uğramanı isteyeceğim. Çünkü listeye kaydolup sonra uğramayanlar oluyor. sengözlerimebaksanab a.s. :1hug:

AYYY HALAYA YETİŞTİMM YAW :teytey::teytey::teytey::teytey:ROSEMM CANIMM TEBRİKK EDERİMM RABBİM KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞALLAHHH DARISI DA TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIN BAŞINAA :Saruboceq::Saruboceq:

bir saattir yazılanları okumaya çalışıyorum yaw dün yazdığımdan beri 35 sayfa atlamışsınızz bu ne hızz kötükedihüsokötükedihüso korktum ben okuyana kadar halay bitecek diyee :çok üzgünüm:

balsurat canımm san nazar mı değdi yaa sen çok güçlü ve metanetliydin yada ben öyle biliyordumm lütfen kendini bırakma canımm rabbim bir gün mutlaka seninde yüzünü güldürecektirr :teselli:

Son düzenleme:
Canım tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasip eder işallah.
Kızlar bugun 2 hamişimiz var .KASIM ayı uğurlu geldi, uğurlu da devam edecek işallah hadi halaya kızlar::teytey:

Hoooooooooop. Hemen yetiştim tatlımmmmmmmm. :teytey: :dance: :dance: :dance: Devammmm. :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…