• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ROZEMİM CANIM,,,,
İÇİNE FERAH TUT VE POZİTİF OL BİTANEM...RAHATLA GEVŞE STRES YAPMA...
HADİ TEK TEST YAPSAN TEST BOZUKTUR DİYCEM AMA 2-3 TESTİN BİRDEN DE BOZUK OLMASI OLAĞAN OLAMAZ DİMİ...
NEDEN BENİM,ONUN BUNUN ŞUNUN TESTİNDE SİLİKTE OLSA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKMIYO...ÇÜNKÜ HAMİŞ DEĞİLİZ...
ALLAH BUNU SANA NASİP ETTİ RAHAT OL...İNŞALLAH KAN TESTİNDE ÇOK İYİ ÇIKAR DA RAHATLARIZ HEPBERABER SAYFALAR DOLUSU HALAY ÇEKERİZ..
SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEMMM TEBRİKLER ALLAH O MELEYİ SIMSIKI TUTUNDURSUN SAĞLIKLA KUCAĞINI DOLDURSUN...:teytey::Saruboceq::lepi:
sırnaşık şey:sm_cool::teytey:

canım benım..tesekkr ederm hayatım
ınsallah hersey yolunda gıder yarın sızlere guzel haberle donerım.hihoyyyt
en kısa zamanda senınde haberını alıcaz ınsallah..hihoyyythihoyyyt

kizlar kim dedi hatirlamiyorum ama bir arkadasimiz balsurat ve rosem ikinizde bu ay hamis kalin demisti sira balsuratcimda insallah bu ay seni de o koseye aliriz....
ben hala gidemedim meraktan cikamiyorum yafuuuuuu
az konusun gelince sayfa birikecek......

Nevrocum kolay gelsin.bizler için o kadar çok mücadele veriyosunki.sanki kendi sıkıntın yokmuş gibi birde moral kaynağı oluyosun.Bu kadar emeğin ve iyiliğinin karşılığını kısa zamanda alıcaksın işallah.
Ve bir gün de senin için burda halaylar çekeceğiz.hemde davullu zurnalı.
canım sana canı gönülden katılıyorumkaydirigubbakcemile5

nevroskycim sanki bugün yazıştıklarımız silinmiş gibi geldi bana
yanılıyormuyum acaba

kizlar kim dedi hatirlamiyorum ama bir arkadasimiz balsurat ve rosem ikinizde bu ay hamis kalin demisti sira balsuratcimda insallah bu ay seni de o koseye aliriz....
ben hala gidemedim meraktan cikamiyorum yafuuuuuu
az konusun gelince sayfa birikecek......

Canım can yerime dokundun be güzelimm bu sitede en son ben kalsam yınede hamile kalamıycam maleseff öylee.Hiç iyi değilim ben kötüyümm çok kötü haldeyim ben çokk ağlamaktan mahvoldum artıkk depresyondayımsenağlamasenağlamasenağlama

oh be rahatladim şimdi içime bir su serpildi...
Balsuratim rozemim sizi seviyorum...
Stres attiniz bak biriniz kaldi hamile şimdi sira balsuratimda...
Allahim sana şükürler olsun

rosem canımmmm çok tebrik ederim tatlım eşinin ve senin gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

darısı bizimde başımızaaaa

ee anlat bakalım nelere yaptın nelere dikkat ettin bizide aydınlat hadi
canım cok tesekkur ederım.amın canım..
ılıskıden sonra hemen kalkmadım canım bır saat kadar yattım hatta daha fazla.
bırde spermcıkler yumurtayı bulsun dıye bacaklarımı havaya kaldırıp bıraz hareket ettırdım salladım..kaydirigubbakcemile3spermlerın hızı artar belkı dıye yaptım bunu sanırım ıse yaradı.kaydirigubbakcemile3

Rosem canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,inşallah kan testiyle mutluluğun daim olur ki ben inanıyorum,hayırlısı olsun.
Asicim iyi seneler ,bu yeni yaşın inş sana uğurlu gelir ve bebiş sahibi olursun inş.
ne güzel hamiş sayımız artıyor,ne mutlu bizlere,birbirimize destek olduk ve oluyoruz,inş hepimiz pembiş köşeye yerleşiriz ancak ben bu ay o köşeye geçemeyeceğim çünkü malum hastalandım bugün zaten beklemiyordum eşim daha 2 ay oldu ameliyat olalı ki 1,5 sonrada askere gideceği için bir süre daha hayal olacak pembe köşeye geçmek ama olsun bir gün olacağına inanıyorum ve o güne kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olacağım ve muhtemel adet tarihim 2 Aralık ...

bal suratim ne olur öyle deme bakkk...
Allahin gücüne gidecek pozitif ol....
Negatiflik var olani bile yok eder...
Hadiii şimdiiii inan ve hisset çok yakinda senin de haberini alacağiz...
Tamam mi kuşum benim...

bende ilk defa hiç kalkmadim yattim ayaklarimi havaya kaldirip salladim..(daha neler yapçaz bakalimmm delirdik artik)birde çok rahayttim bu ay...

Canım can yerime dokundun be güzelimm bu sitede en son ben kalsam yınede hamile kalamıycam maleseff öylee.Hiç iyi değilim ben kötüyümm çok kötü haldeyim ben çokk ağlamaktan mahvoldum artıkk depresyondayımsenağlamasenağlamasenağlama
canım lutfen boyle yapma.cok uzuluyorum.senağlama
senınde en yakın zamanda hamıs haberını alıcaz buna ınanıyorum.Şeniz

hihoyyythihoyyyt :teytey: :hooray: :dance:

yeni hamişlerimiz varmışşşş !!!!!!maşallah....
Allah hayırlısıyla bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin. dua edin olmayanlara da versin.Artık cennet sizinde ayaklarınız altında sayılır.

tesekkurler canlarım .ınsallah sızınde guzel haberlerınızı alırız.hihoyyyt

Back