• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fidulya ve rosem canlarım çok çok tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin...
kızlar gerçektende bu ay bereketli olcak gibi baksana ayın ilk gününden hemde iki tane hamiş var inşallah hepimiz tez zamanda pembe listedeki yerimizi alırız

bilgisayara format atıldı yeni geldi servisten. ancak girebildim canlarım.

kızlar sıkı durunnnnnnnn. HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. hihoyyyt hihoyyyt allahım dün tekrar test yapıldı ve değer yükseldi. :nazar::nazar::nazar:

allahın izniyle 10 gün sonra keseyi görür ve kalp atışlarını da duyarız.sonucu alır almaz sizler için de dua ettim.

allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın .... dularınızı eksik etmeyin kızlar valla vesvese diyeceksiniz ama işte keseyi

görmeden ve kalp atışını duymadan rahat edemiyor insan....

Son düzenleme:
badem nasılsın nasıl hissediyosun kendini

psikolojik olarak iyiyim ,çünkü elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum..ama fiziksel olarak biraz tuhaf hissediyorum kendimi..Biraz kırıklık var..zaman zaman başım dönüyor gibi..sersem gibiyim yani..sanırım kullandığım ilaçlardan...benneyaptımki

her transfer olanda böylemidir bilemiyorum...:sm_confused:

fidulya ve rosem canlarım sizi de tebrik ediyorum. allah hepimizi tamamına erdirir inşallah canlarım
BeyzaNur-HH tedavin hayırlı olsun canım.
badem transferin hayırlı olsun. inşallah sonucun pozitif olur canım.

arkadaşlar ben adetime 10 gün kala gögüslerimde acı hissediyorum.gögüslerim acımaya başlıyor.tam 10 gün sürüyor ve 10.günün sonunda adet oluyorum.adetime 10 gün var yine başladı.ben bu ay yine hamiş kalamadım galiba.

hadi bakalım badem ,sünger ,beyaz melek, nevrosky .balsurat derken liste biter inş. bu ay ama bu isimlere çok yakın olduğunu hissediyorum ve benim altıncı hislerim kuvvetlidir.rosemden de umutluydum çünkü

arkadslar hayırlı geceler..
beyzacım tedavının yolunda gıtmesıne cok sevındık..rabbım yardmcın olsun.ınsallah turkıyeden bebısle donersın yurtdısına.dualarımız senınle canım..allaha emanet ol..
herkese ıyı geceler dılıyorum kızlar..ben yorgunum bıraz..erkenden yatp dınlencem..optum hepınızı..bys..

hadi bakalım badem ,sünger ,beyaz melek, nevrosky .balsurat derken liste biter inş. bu ay ama bu isimlere çok yakın olduğunu hissediyorum ve benim altıncı hislerim kuvvetlidir.rosemden de umutluydum çünkü

yaaaaaaaaaaa olymposs benıde hısset banane banane..:dance:bende ısterem banane...
tamammı hayatım..hadı ıyı geceler..

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sızlerı cok özledımmm
okadar yogunkı gunler ınanın gıremıyorum sıteye
tedavımıze basladık allahın ıznızle

doktora gıttıgım ılk gun okadar heycanlıdımkı anlatamam
LUCRIN kullanıyorumm bugun kontrol ıcın tekrar doktora gıttım
hersey guzel dedı adet olamadıgım ıcın halen bırsey yapamıorlar
cuma gunu tekrar kontrole gıtcem

Mıcroenjeksıyon + Tese tedavısı goruyoruz

doktorumuz okadarolumlu konuısuyorkı anlatamam ınanıyorum hersey guzelolcak allahın ıznızle

hamıslerımıze cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım sag salım kucaklarına almayı nasıp etsınnnnnnn
:ecrin_bebek:

Rabbım bızlerınde emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Canım böyle gir arada sırada. Senden haber alalım. Şeniz Doktor güzel demiş , inşallah hep böyle devam eder. Ve güzel biter. :Saruboceq: :CüvCüv:

Canlarım ben listeleri düzenleyeceğim. İşim biraz uzun sürebilir. Görüşürüz. yerimseniben :teytey: Sizler halaya devam edin. Ben yetişirim. :teytey:

sızlerı cok özledımmm

doktorumuz okadarolumlu konuısuyorkı anlatamam ınanıyorum hersey guzelolcak allahın ıznızle

Canım tedavin hayırlı olsun.olumlu olmana çok sevindim.Olumlu düşününce sonucuda eminim olumlu olacak.Yakın zamnada güzel haberlerini bekliyoruz canım.bide bende aralık gibi mikroenjeksiyon tedavisine başlamayı düşünüyoruz.bu süreç içerisinde yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim.
ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN CANIM.TEKRAR HAYIRLI OLSUN TEDAVİN.

Günaydın, nevrosky şu an elimde eşimin bütün tahlil sonuçları var ama hangi birini yazmam gerektiğini bilemedim :( senin sordukların şunlar olabilir gibi geldi;
semen analizi (casa)yıkama öncesi sayım =sperm konsantrasyonu:16,3 milyon, hareketlilik %3, ilerleme: %1
semen analizi (casa)yıkama sonrası sayım =sperm konsantrasyonu:5 milyon hareketlilik: %14, ilerleme: %10
daha bir sürü değerler var!
kafam karıştı!

Canlarım ben listeleri düzenleyeceğim. İşim biraz uzun sürebilir. Görüşürüz. yerimseniben :teytey: Sizler halaya devam edin. Ben yetişirim. :teytey:[/QUOTE

Nevrocum kolay gelsin.bizler için o kadar çok mücadele veriyosunki.sanki kendi sıkıntın yokmuş gibi birde moral kaynağı oluyosun.Bu kadar emeğin ve iyiliğinin karşılığını kısa zamanda alıcaksın işallah.
Ve bir gün de senin için burda halaylar çekeceğiz.hemde davullu zurnalı.

ağzından bal damlıyor inşallah gönlünden geçtiği gibi olur hepimiz için :CüvCüv:

sızlerı cok özledımmm

hayırlı olsun canım herşeyin ylunda gitmesine sevindim bende cuma günü ilk lucrınımı yapacagım inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız bebişlermize kavuşuruz amin:Saruboceq:

bilgisayara format atıldı yeni geldi servisten. ancak girebildim canlarım.

kızlar sıkı durunnnnnnnn. HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. hihoyyyt hihoyyyt allahım dün tekrar test yapıldı ve değer yükseldi. :nazar::nazar::nazar:

allahın izniyle 10 gün sonra keseyi görür ve kalp atışlarını da duyarız.sonucu alır almaz sizler için de dua ettim.

allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın .... dularınızı eksik etmeyin kızlar valla vesvese diyeceksiniz ama işte keseyi

görmeden ve kalp atışını duymadan rahat edemiyor insan....

akdas canımm tebrikler...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back