Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben demiştim. kaydirigubbakcemile3 İnşallah balımı daaa hamiş görürüm en kısa zamandaaaaa. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

canlarım mesajlarına cevap vermedıgım kaldımı bılmıyorum ama bıraz kasıklarım agrıyor,ızın verırsenız bıraz uzanmak ıstıyorum.
mesajına cevap veremedıgım olduysa cok ozur dılerım,dualarım hepınızle ınsallah hepımız burdan hamıs cıkacaz.
calısmadan sonra sakın kalkmayın vede bacakları sallamayı unutmayın..kaydirigubbakcemile3

rosemimmm canım benimm coook tebrik ederim seni o kadar heycenlendımki bi tanem ya sanki benim oldu ama ben biliyordum iste grubumuzdan birinin hamis kalacagını simdik sıra bizde ben ve balsuratım hadi bakam sürün bize azcık ya süper bir sey bu ya bir yıldır birbirimizi dinliyoruz acısıyla tatlısıyla paylasıyoruz ve sonunda bu sevincli haberi aldık ya bundan öte bir sey varmı ya rabbim insallah dogru cıkartır canım sevincin yarım kalmaz insallah haydem sıra benle balda herseyin hayırlısı rabbim hayırlısını versinn

beni ne zaman tebrik edeceksin acabalülülülülülülülülülülülü

meleğim sanırım seni bu önümüzdeki ay tebrik etcem gibi.dersine iyi çalışmışsın bacaklar havada yaniiiiiii:jeyyar:.ben umutluyum sendenkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

Canım Sağlık olsun. a.s. İnşallah Aralık ayı sana uğur getirir. Daha önce de konuşmuştuk. Eşin askere gidince yalnız hamilelik de zor olur diye. Allah hakkında hayırlısını versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar görüşmek üzere işler bitti sayılır.sırada yemek var.cokacimcoook.ondan sonram sabah kahvem öğleye sarktı bugün.inşallah tekrar dönerim size

meleğim sanırım seni bu önümüzdeki ay tebrik etcem gibi.dersine iyi çalışmışsın bacaklar havada yaniiiiiii:jeyyar:.ben umutluyum sendenkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

hadi bakalım inşallahhh bu arada adetime 1 hafta var seninde az kaldı dimi canım...
hayırlısı olur inşallah
önümüzdeki ay 6 aralık benim doğum günümmm umarım bana çok büyük bir hediye olur bebişimin haberi...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Balımmmmm.. Böyle karamsar konuşuyorsun ya ; inan canımdan can alıyorsun. Ben seni böyle görmek is-te-mi-yorum. Böyle olmaya hakkın yok senin. Kesinlikle sana yakışmıyor. Ve sen böyle olmaya devam ettikçe mutluluğunu erteliyorsun. Yapma lütfen. Şimdi birden birşeyler olsun. Ve sen 360 derece dön. Neşeli ol. Mutlu ol. Umutlu ol. Ve en kısa zamanda da hamiş ol. :CüvCüv: Şeniz :asigim:

Tamam tatlım , dinlen sen. Yorma kendini. Şeniz Sonra görüşürüz yine. yerimseniben Daha çooooook kutlayacağız. :teytey: :teytey: :teytey:

benneyaptımkiCanım en iyisi daha fazla bişey yazmamam deli gibi sırıtıyorum ben aranızda

kızlar selam. bugün doktora gittim yine. Yumurtalar 14ml civarı. Çarşamba tekrar gideceğim. Bu gidişle cuma ya da cumartesi aşılama yapılacak. Çarşamba belli olacak. Çok heyecanlıyım.
Dün bir arkadaşım arkadaşından bahsetti de. 4 yıdır çocukları olmuyormuş ve aşılama yaptırmışlar. Ve ilk aşılamada üçüzleri olmuş. Sorunlarının ne olduğunu bilmiyorum tabi ama umut işte seviniyorum böyle şeyleri duydukça.

balım ya neden böyle düşünüyorsun anlamıyorum yasakkelime görmüyormusum günden güne ne kadar arkadaşımız hamile oluyor...onlarında sorunları var dı onlar da çok beklediler ama sonuçları görüyorsun.....

neden biz de birgün onlardan olmayalım...........

benneyaptımkiCanım en iyisi daha fazla bişey yazmamam deli gibi sırıtıyorum ben aranızda

Tatlım sen ne yazsan kabulümüz. Bizim yazdıklarımız sadece temennimiz. Sen içini dök , rahatla , ağla. Ama biz sana kıyamıyoruz. :asigim: :teselli: Şeniz Şeniz

yeni hamişimiz belli olmuş.çok ama çok sevindim .
Rosem Allah tamanına erdirsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşallah.

balım sadece sen mi ben de öyleyim.deli değil hatta zırdeli gibiyim.arkadaşların moralini bozmamak için pek yazmıyorum.
moralimin bozuk olduğunu eşim de anladı artık.konuşalım dedi ama ben onu üzmemek için konuşmadım pek.
zaten biri kesin olacağını bir dese o zamna bekelyeceğim ama "ya olmazsa" korkusu beni çok geriyor.seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.

ama bu arkadaşlar umut kaynağımız olmalı canımmm.sayı ve hereketi bizden az olan ve hamile kalanlar var.ne mutlu onlara.bazen umut,bazen gıpta oluyorlar işte bize.

şu an yumurtaların tüplerimde harekette bunu bile hissediyorum artık kendimi dinleye dinleye.allah "ol!"demeyince olmuyor işte!

nevrosky arkadaşım tavsiyen için de çok teşekkür ederim.eşim "ANLAT BANA PSİKİYATRİSTİN OLAYIM "dedi ama ben ona çok açılamıyorum.çünkü üzülüyor.önümüzdeki günlerde üniversiteden prof.la görüşüp tedaviye başlayacağız sanırım.varikosel ameliyatının 6 ayı geçmesini bekleyecektik normalde ama eşimin martta yurtdışına görevli gitme söz konusu.6 aylık bir görev az değil. bunalıma girdim resmen.ara ara oluyor bu umutsuzluuklar.
ne yapayım insanız işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…