FİDULYAcanım hamileymişsin şimdi okudum.canım tebrikler:dance:
kizlar kim dedi hatirlamiyorum ama bir arkadasimiz balsurat ve rosem ikinizde bu ay hamis kalin demisti sira balsuratcimda insallah bu ay seni de o koseye aliriz....
ben hala gidemedim meraktan cikamiyorum yafuuuuuu
az konusun gelince sayfa birikecek......
beni ne zaman tebrik edeceksin acabalülülülülülülülülülülülü
Rosem canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,inşallah kan testiyle mutluluğun daim olur ki ben inanıyorum,hayırlısı olsun.
Asicim iyi seneler ,bu yeni yaşın inş sana uğurlu gelir ve bebiş sahibi olursun inş.
ne güzel hamiş sayımız artıyor,ne mutlu bizlere,birbirimize destek olduk ve oluyoruz,inş hepimiz pembiş köşeye yerleşiriz ancak ben bu ay o köşeye geçemeyeceğim çünkü malum hastalandım bugün zaten beklemiyordum eşim daha 2 ay oldu ameliyat olalı ki 1,5 sonrada askere gideceği için bir süre daha hayal olacak pembe köşeye geçmek ama olsun bir gün olacağına inanıyorum ve o güne kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olacağım ve muhtemel adet tarihim 2 Aralık ...
meleğim sanırım seni bu önümüzdeki ay tebrik etcem gibi.dersine iyi çalışmışsın bacaklar havada yaniiiiiii:jeyyar:.ben umutluyum sendenkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
canlarım mesajlarına cevap vermedıgım kaldımı bılmıyorum ama bıraz kasıklarım agrıyor,ızın verırsenız bıraz uzanmak ıstıyorum.
mesajına cevap veremedıgım olduysa cok ozur dılerım,dualarım hepınızle ınsallah hepımız burdan hamıs cıkacaz.
calısmadan sonra sakın kalkmayın vede bacakları sallamayı unutmayın..kaydirigubbakcemile3
Balımmmmm.. Böyle karamsar konuşuyorsun ya ; inan canımdan can alıyorsun. Ben seni böyle görmek is-te-mi-yorum. Böyle olmaya hakkın yok senin. Kesinlikle sana yakışmıyor. Ve sen böyle olmaya devam ettikçe mutluluğunu erteliyorsun. Yapma lütfen. Şimdi birden birşeyler olsun. Ve sen 360 derece dön. Neşeli ol. Mutlu ol. Umutlu ol. Ve en kısa zamanda da hamiş ol. :CüvCüv: Şeniz :asigim:
Canım can yerime dokundun be güzelimm bu sitede en son ben kalsam yınede hamile kalamıycam maleseff öylee.Hiç iyi değilim ben kötüyümm çok kötü haldeyim ben çokk ağlamaktan mahvoldum artıkk depresyondayımsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar görüşmek üzere işler bitti sayılır.sırada yemek var.cokacimcoook.ondan sonram sabah kahvem öğleye sarktı bugün.inşallah tekrar dönerim size
benneyaptımkiCanım en iyisi daha fazla bişey yazmamam deli gibi sırıtıyorum ben aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?