Rosem canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,inşallah kan testiyle mutluluğun daim olur ki ben inanıyorum,hayırlısı olsun.
Asicim iyi seneler ,bu yeni yaşın inş sana uğurlu gelir ve bebiş sahibi olursun inş.
ne güzel hamiş sayımız artıyor,ne mutlu bizlere,birbirimize destek olduk ve oluyoruz,inş hepimiz pembiş köşeye yerleşiriz ancak ben bu ay o köşeye geçemeyeceğim çünkü malum hastalandım bugün zaten beklemiyordum eşim daha 2 ay oldu ameliyat olalı ki 1,5 sonrada askere gideceği için bir süre daha hayal olacak pembe köşeye geçmek ama olsun bir gün olacağına inanıyorum ve o güne kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olacağım ve muhtemel adet tarihim 2 Aralık ...
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sızlerı cok özledımmm
okadar yogunkı gunler ınanın gıremıyorum sıteye
tedavımıze basladık allahın ıznızle
doktora gıttıgım ılk gun okadar heycanlıdımkı anlatamam
LUCRIN kullanıyorumm bugun kontrol ıcın tekrar doktora gıttım
hersey guzel dedı adet olamadıgım ıcın halen bırsey yapamıorlar
cuma gunu tekrar kontrole gıtcem
Mıcroenjeksıyon + Tese tedavısı goruyoruz
doktorumuz okadarolumlu konuısuyorkı anlatamam ınanıyorum hersey guzelolcak allahın ıznızle
hamıslerımıze cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım sag salım kucaklarına almayı nasıp etsınnnnnnn
:ecrin_bebek:
Rabbım bızlerınde emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza belki bu topik bana iyi gelir çünkü 1. tüpbebek denememde tutunamadı bebişlerim ve negatifle sonuçlandı 1 hafta oldu ve ben gün geçtikçe dahada kötü oluyorum psikolojim alt-üst durumda şu an yazarken bile gözlerim doluyor..........
benim hikayem de şöyle biz 4 yıllık evliyiz 3 senedir istiyoruz bende problem yok eşimde önce varikosel dendi ameliyat oldu fakat değerler de çok fark oluşmadı sayı:12-15milyon,hareket:%20,morfoloji%1 drumuz doğal yoldanda çocoğunuz olabilir dedi ama ben tüpbebek dahil 3 senedir hiç hamile kalamadım şimdi doğal yollara başvurup öyle deneyeceğim ve rabbime sığınacağım :Saruboceq:
yeni anne adaylarını can-ı gönülden kutluyorum rabbim sizler gibi bizlerinde yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:
canlarım merhaba.kaydirigubbakcemile3
duyduguma gore bır hamıs varmıs ama kım oldugu belırsızmıs..kaydirigubbakcemile3
beyaz melegın vede nevronun dedıgı kısı,smhsmh nın tahmın ettıgı kısı benım.
dun ve bu sabah test yaptım.dun sılık cıktı bugun bıraz daha koyu.
ama kan testı yaptırmadan buraya yazmak ıstememıstım.sabahtan berı cok saskın ve tedırgınım,sankı bıran bırılerı elımden bu sevıncı alıcakmıs gıbı gelıyor.senağlamasenağlama
yarın kan testıne gıdeyım bakalım kac cıkacak.ınsallah husrana ugramam.:Saruboceq:hayal kırıklıgı yasatmasın ALLAH'ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?