• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rosem canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin,inşallah kan testiyle mutluluğun daim olur ki ben inanıyorum,hayırlısı olsun.
Asicim iyi seneler ,bu yeni yaşın inş sana uğurlu gelir ve bebiş sahibi olursun inş.
ne güzel hamiş sayımız artıyor,ne mutlu bizlere,birbirimize destek olduk ve oluyoruz,inş hepimiz pembiş köşeye yerleşiriz ancak ben bu ay o köşeye geçemeyeceğim çünkü malum hastalandım bugün zaten beklemiyordum eşim daha 2 ay oldu ameliyat olalı ki 1,5 sonrada askere gideceği için bir süre daha hayal olacak pembe köşeye geçmek ama olsun bir gün olacağına inanıyorum ve o güne kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu olacağım ve muhtemel adet tarihim 2 Aralık ...

tesekkurler canım.ıınsallah yarın kanda da pozıtıf cıkar.:Saruboceq:

bobymon hosgeldın canım.burda bırcok arkadas bırbırımıze destek oluyoruz..ınsallah sende burdakı bılgılerden faydalanırsın.hatta onlarada gerek kalmadan pembıs lısteye gecersın ınsallah canım..hosgeldın tekrar..

Bugün 2 hamişşimiz çıktı , yerine 2 arkadaşımız geldi. hihoyyyt

Hamiş kalmayı bekleyen kişi sayımız azalmıyor belki ama hamiş sayımız artıyor. :nazar: Bizlere umut oluyor. :lepi:

Hepimiz bir gün orada olacağız Allahın izniyle. :Saruboceq: :CüvCüv: Çok umutluyum çooooooooooook. :dance:

ayy çok sevindim kızlar!! 2 hamiş daha katıldı kervana! hadi halaya,siz çektiyseniz bile bana eşlik edin hobbaaa:teytey::teytey::dance::dance: üç ayı da doldurduk sayılır nasıl olsa,halay çekebülürüz:roflol:

ben geldım topıgımız dusmus alt sıralara...hamıs haberlerıde varmıs kızlar gelene kadr bakayım guzel hamıslerımız kımler

kızlar şimdi girdim üstte rosem ve fidulya yazıyor hamişle mi yoksa. Allahım ne güzel bir haber ya çok tebrik ederim kızlar rosemcim senden gerçekten bekliyordum bu sıralar çok sevindim

anammm ben geldim herkez gitmiş.CADIARZU
bende koştura koştura gelmiştim.neyse ki az olmuş sayfalar çabucak okudum.:jeyyar:

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sızlerı cok özledımmm
okadar yogunkı gunler ınanın gıremıyorum sıteye
tedavımıze basladık allahın ıznızle

doktora gıttıgım ılk gun okadar heycanlıdımkı anlatamam
LUCRIN kullanıyorumm bugun kontrol ıcın tekrar doktora gıttım
hersey guzel dedı adet olamadıgım ıcın halen bırsey yapamıorlar
cuma gunu tekrar kontrole gıtcem

Mıcroenjeksıyon + Tese tedavısı goruyoruz

doktorumuz okadarolumlu konuısuyorkı anlatamam ınanıyorum hersey guzelolcak allahın ıznızle

hamıslerımıze cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım sag salım kucaklarına almayı nasıp etsınnnnnnn
:ecrin_bebek:

Rabbım bızlerınde emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sızlerı cok özledımmm
okadar yogunkı gunler ınanın gıremıyorum sıteye
tedavımıze basladık allahın ıznızle

doktora gıttıgım ılk gun okadar heycanlıdımkı anlatamam
LUCRIN kullanıyorumm bugun kontrol ıcın tekrar doktora gıttım
hersey guzel dedı adet olamadıgım ıcın halen bırsey yapamıorlar
cuma gunu tekrar kontrole gıtcem

Mıcroenjeksıyon + Tese tedavısı goruyoruz

doktorumuz okadarolumlu konuısuyorkı anlatamam ınanıyorum hersey guzelolcak allahın ıznızle

hamıslerımıze cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım sag salım kucaklarına almayı nasıp etsınnnnnnn
:ecrin_bebek:

Rabbım bızlerınde emeklerını bosa cıkarmasın ınsallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

beyzacım tedavin hayırlı olsun canım.dualrımız hepinizle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rosem tebrık ederım canım..ben yenı pc basına gectım senın ıcın tek basıma cekcem halayı...
fıdulya senıde tebrık ederım...
ALLAHUTEALA bebıslerınızı saglıklı sekılde kucagınıza almayıda nasıp etsın
:teytey::teytey::teytey::teytey:

kzlar merhaba nasılsınız bugün 2 hamiş haberi ne güzel listemizin pembe sayısı artıyor çok şükür bugün histeroskopi sonrası kontrol için dr gittim çok şükür herşey yolunda 6 günlük ikizlşer gelmişti merkeze çok küçüklerdi rabbim hepimize nasip etsin inşallah biri kız biri erkek üstelik ilk denemede olmuş herşeyin hayırlısı
fidulya ve rosem tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah:sm_cool:hihoyyyt sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin rabbim
asi dogum günün kutlu olsun yeni yaşın la rabbim muradını versin inşallah
çido arkadaşım aramıza hoşgeldin

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza belki bu topik bana iyi gelir çünkü 1. tüpbebek denememde tutunamadı bebişlerim ve negatifle sonuçlandı 1 hafta oldu ve ben gün geçtikçe dahada kötü oluyorum psikolojim alt-üst durumda şu an yazarken bile gözlerim doluyor..........
benim hikayem de şöyle biz 4 yıllık evliyiz 3 senedir istiyoruz bende problem yok eşimde önce varikosel dendi ameliyat oldu fakat değerler de çok fark oluşmadı sayı:12-15milyon,hareket:%20,morfoloji%1 drumuz doğal yoldanda çocoğunuz olabilir dedi ama ben tüpbebek dahil 3 senedir hiç hamile kalamadım şimdi doğal yollara başvurup öyle deneyeceğim ve rabbime sığınacağım :Saruboceq:

yeni anne adaylarını can-ı gönülden kutluyorum rabbim sizler gibi bizlerinde yüzünü güldürür inşallah :Saruboceq:

Canım aramıza hoşgeldin. Birazdan evden çıkacağım. İş yerine gidince eklerim seni. İnşallah burası sana uğurlu gelir ve bebeğine tez zamanda kavuşursun tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv: Muhtemel adet tarihini ve eşimin kullandığı ilaç, kür vs varsa onları alabilirmiyim tatlım? Şeniz

canlarım merhaba.kaydirigubbakcemile3
duyduguma gore bır hamıs varmıs ama kım oldugu belırsızmıs..kaydirigubbakcemile3

beyaz melegın vede nevronun dedıgı kısı,smhsmh nın tahmın ettıgı kısı benım.
dun ve bu sabah test yaptım.dun sılık cıktı bugun bıraz daha koyu.
ama kan testı yaptırmadan buraya yazmak ıstememıstım.sabahtan berı cok saskın ve tedırgınım,sankı bıran bırılerı elımden bu sevıncı alıcakmıs gıbı gelıyor.senağlamasenağlama

yarın kan testıne gıdeyım bakalım kac cıkacak.ınsallah husrana ugramam.:Saruboceq:hayal kırıklıgı yasatmasın ALLAH'ım.

iki hamiş haberi haaaaa:teytey:

2 güzel hediye oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::1hug::asigim:

Back