Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar akşam çok kötü oldum ben acilde soluğu aldım. doktorumu aradılar muayene ettiler. korkulacak bişi yok dediler. ağrı kesici yaptılar. kendime geldim. ölüyodum ya ağrıdan. biraz biraz ağrım vardı ama duramayacak kadar da değildi. birden bire arttı. doktorum çağırmışda işyeri yüzünden gidemedim.bakalım gitmeye çalışıcam.

mesaj yazdim su an son sayfa numarasi 1675
yazdigim mesaj 1652. sayfaya gitti
tebrik mesajiydi
hamislerimizi tebrik ediyorum
allah tamamina erdirsin
darisi basimiza

maşallah beyaz melekle ikinizin uçan kuştan haberi var vallah.evet diğerinide öğrenelim arkadaşlar.kim ooooooooooooo.çabuk söyleyin.kızdırmayın bizi.

konuş narencim konuş kız arkandayım haaa bizi kekliyo bunlar ikisi bir olmuşÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Kızlar artık ben daha fazla kalamıyacam artık biraz çalışayım (diyom ama gene aklım kalıyo )
hadi bizde öğrenelim öbür hamişi

Canım en başlardan beri vardı ama çok girmiyordu arkadaşımız. Pek bebek düşüncesinde olmamaya çalışıyordu. Aslında pek de ümit etmiyordu. Ama oldu çok şükür. :Saruboceq: yerimseniben

canım bizi merakta bırakmayıp söylediğin için sağol :1hug:

fidulya arkadaşımızı da çok tebrik ediyorum a.s.:teytey::teytey::teytey:

allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin (amin)

çok çok geçmiş olsun canım a.s. inşallah daha olmaz...

elchin, roay, fatima zehra, nevrosky, fadik, asi74 hepinize sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim kızlar... tez zamanda hamiş kalırsınız, koca göbeğinizle arzı endam edersiniz inşallah! isteyen herkes için geçerli bu dileklerim...

Çok üzgünüm çoookbende bılıyorum bal degılmı hamıle..ya kızlar kızmayın ama cok gıcıksınız...sız gorursunuz ben hamıs olunca ılk elcınle paylasıcam ve sıze uc ay boyunca ezıyet edıcez..tamm mı elcın varmısın..aynısını sen olursan sende yaparız..hadı bakem hodrı meydannlaelaelaelaelae

nasil soylemeden duruyorsunuz bildiginiz halde benim agzim dursa elim durmaz kasim gozum durmaz valla
kim bu arkadasimiz ikinci hadi beyaz melek yaaaaaaa soyleeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…