Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fıdulya senı tanımıyorum ama tebrıkler canım.rabbım tamamını erdırsın ınsallah
kızlar ha soyle yola gelın bakıyım..bız meraktan catlıyalım sız bılın.varmı boyle ıs..ben hamıs olunca sıze soylemıcem ıste..oh oh.uc aylık olunca soylucem..

fidulya hosgeldin aramiza insallah en kisa surede senide pembe listeye alirizzzzzz

Yavrum fidulya kastettiğimiz hamileeeeeeeeeeee :hooray: Yeni gelmedi listeye en başından beri burda. Günü belli değildi gününü aldım en son bugün de hamile haberi geldi. :teytey:

iyi akşamlar kızlar..ya ben rosem için hayırlı olsun msjı yazdım ama msjım sona yazılmadı ileri sayfalardan birine gitti neden acabaaaa???

KIZLAR FIDULYAYI BENDE CIKARTAMADIM AMA TEBRIK EDIYORUM INSALLAH DARISI BIZLERE
aramiza gelince hatirlarim belki

günaydınn nevrocummm nasılsınn......bugün yine doktora gidicemm...doktordan gelince gelişmeleri yazarımm sana..öpt seni görüşürüzzz.....

Canım haydi güzel haberle göndersin inşallah. Ben iyiyim çok şükür. Sen de iyisindir inşallah. Dönünce daha da iyi olursun dilerim. Şeniz

Yavrum fidulya kastettiğimiz hamileeeeeeeeeeee :hooray: Yeni gelmedi listeye en başından beri burda. Günü belli değildi gününü aldım en son bugün de hamile haberi geldi. :teytey:

duzelttim canim yanlis yazmisim karistirdim cido demek istedim

Ohhhh tey tey tey :teytey::teytey: İki hamiş daha çıkmış listemizden, maşallaaahhh!! Darısı bizlere inşallaaahhhh:teytey:

fidulya çok tebrik ederim .Allah tamamına erdirsin.gözün aydın canım. Ama ne yalan söyleyeyim bende pek hatırlamadım.listeden baktım.

KIZLAR FIDULYAYI BENDE CIKARTAMADIM AMA TEBRIK EDIYORUM INSALLAH DARISI BIZLERE
aramiza gelince hatirlarim belki

Canım en başlardan beri vardı ama çok girmiyordu arkadaşımız. Pek bebek düşüncesinde olmamaya çalışıyordu. Aslında pek de ümit etmiyordu. Ama oldu çok şükür. :Saruboceq: yerimseniben

fidulya ve rosem tebrik ederim arkadaslar allah tamamina erdirsin insallah
kizlar bugun siteye girdim hamile haberlerini aldim ama mesaj filan yazamadim sorun vardi galiba sitede
neyse hamisler teker teker cogaliyo hayirli olsun rabbim hepimize nasip etsin insallah

Yaaa yazdığım yazılar gerilere düşüyor?? Sitenin saatinde bir sorun var sanırım, sabah 10:30 gibi kaydediyor!!

hoşbulduk a.s.
muhtemel adet tarihim 21 kasım.. eşime e vitamini verdi diğer ilacın ismini ve spermiogram ı bilmiyorum ancak bakarım eve gidince. işyerinde olduğum için hemen cevap veremiyorum kusura bakmayın ne olur
bu arada varikosel için ameliyat tavsiye etmemiş doktor, tıbben bir faydası kanıtlanmamış, yine de amliyat kararı sana kalmış demiş....

ARKADAŞLARRRRRRRRR ENERJİNİZİ TOPLAYINNNNNNN. BİR HAMİŞ HABERİ DAHA GELECEK BUGÜN İÇİNDE. :teytey: :teytey: DEMEDİ DEMEYİNNNNNNNNNN. :hooray:

Acaba kimmmmmmm???

FİDULYAAAAAAAAA hayırlı olsun rabbim sağlıklı huzurlu sorunsuz bi hamişlik nasip etsin bak bende hamiş hamiş halaya dahil oluyom:teytey::teytey::teytey:

benim bahsettiğim hamile başka biri<<<<<<<<<<<<<...

allah topiği hamişler bastı maşallah sübhanallah rabbim olmayanlara da nasip etsin tez zamanda AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…