• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah allah şimdi msj yazdım sabah 11 de yazmışım gibi çıktı.niye öyle oldu sitede bugün sorun vardı baya bir süre giremedim

gelelim diğer kızdığım şeye:kızgın:
nedemek vrikosel ameliyatının tıbbı başarısı kanıtlanmamış:kızgın:
neden bizim duygularımızla oynuyolarki:sm_confused:
Allah Allah :1ninca:
şimdi biz boşunamı bekliyoruz:çok üzgünüm:
çok moralim bozuldu çokk:tomato:

Ya anlamadım bu siteye ne oluyor böyle.
Cevap yazıyorum ama cıkmıyor hatta 3 , 4 sayfa öncesinde cıkıyor anlamadım vallahi
:uhm::uhm:

nevrocum canim birden fazla alintiyi nasil yapiyoruz bu arada onu bir ogrenemedim

alıntı yapın yanında NQ diye bir düğme var canım

alıntı yapmak istediğin mesajlarda noya tıklıyorsun en sonki mesajda alıntı yapı tıklıyorsun bu kadar canım önce önizlemede bir bekersın olmuş ise gönderirisin...

ben msj yazdım ama sanki sabah 11 de yazmışım gibi gitti. niye öyle olduki anlamadım. sitedede sorun vardı heralde giremedim bir ara

kizlarrrr hepinize cookkkk tsk ediyorummmmmmmmmmm
tek tek tsk etmek burada uzun olacak alinti yapmayida bilmiyorum cokkkkkk tsk tekrar tekrar

smhsmh senmisin hamis yoksa ya hiiiiiii

töbe töbe ne hamilesi kız adam daha ameliyat olalı 2 ay olmadı hem duydun neymiş daha başarısı kanıtlanmamışmış...:kızgın::kızgın:
benim adet tarihim 10 kasım daha var

ahhhhh keşke öyle olsaydı be gülümm:Saruboceq:

şimdi beyaz melek sana kızdımÇok üzgünüm çoook
ne ortaya laf atıyosunki hıhhhhhh:dilcikar::dilcikar:

Canım ortaya atmak değil. Aslında doğru bir haber. Ama biz veremeyiz bu haberi. O yüzden yani sıkıntımız. sengözlerimebaksanab

Bizi bu durumdan ancak o arkadaş gelip yazarsa kurtarabilir. Yoksa bütün topic üstümüze oturcak. :oklava: :oklava: :oklava:

gelelim diğer kızdığım şeye:kızgın:
nedemek vrikosel ameliyatının tıbbı başarısı kanıtlanmamış:kızgın:
neden bizim duygularımızla oynuyolarki:sm_confused:
Allah Allah :1ninca:
şimdi biz boşunamı bekliyoruz:çok üzgünüm:
çok moralim bozuldu çokk:tomato:

yaaaaa bunu kim söylediiii...:kızgın::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben duymadım.............

yaaaaa bunu kim söylediiii...:kızgın::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben duymadım.............
şutarafagitti
canım ne olmuş ne bitmiş ben yokken diye sayfaları okurken
ÇİDO diye bi arkadaş ın doktoru söylemiş :1shok: şok oldum bende
belkide tüp bebek yapmak için ticari kaygıdır boşver:sm_confused:

allahım yeni yaşında tüm dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda sana ömrünün en büyük hediyesini gönderir rabbimŞenizhihoyyythihoyyyt

iiki doğdun nice yıllara eşinle (tez zamanada bebişinle)mutlu beraberce inşallahhh:
asi74 doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı seneler dilerim...

asicimmmm doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı uzun senelere inşallah ömrün boyunca sevdiklerinle ve miniklerinle beraber olursun canım benimmmm iyiki doğdun iyiki varsınnn

Şenizmutlu ,sağlıklı ,huzurlu nice yaşlar diliyorum.
iyiki doğdun

nice nice yillara asiii iyi ki doğdun iyi ki varsin
mutlu yillar

tsk ederim kizlar:asigim:

kızlar size anlaayım daha dün öğrendim kuzenimin eşinde varikosel vardı ve dr çocuğunuz olmaz boşuna korunmayın demiş e tabi onlarda korunmamış eşinin ameliyat var 15gün sonra ama kuzenim hamiş hemde 6 haftalık dr lar tabiki en doğrusunu bilir ama mevlam ol derse olmaıcak hiçbişey yok kuşkusuzzz siz içinizi ferah tutun sağlık için ne gerekiyosa yapın çalışın gerisini rabbime bırakın emiiii

glitteryourway9f34c9a9bc9.gif

a.s.:1hug::asigim:ŞenizŞeniz​

cok guzel bir msj canim tskler

Back