• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
Eşimde varikosel, sayı ve hareket azlığı olduğu için hamile kalamıyorum :(

ÇİDO ARAMIZA HOŞGELDİN.Burda çok güzel dostluklar var.ben de daha yeniyim .ama çok alıştım.siteye giremesem bile aklım kalıyo.Arkadaşlar çok samimi ve sıcak.
Canım geçmiş olsun.HAYIRLISIYLA BİR GÜN BİZLERDE HAMİŞ OLACAĞIZ...:Saruboceq:

ben geçen haftadan bu yana biliyorum aslinda....
Ama içimde tutuyorum....
Yarin öğreneceksiniz acele etmeyinn.....

ya ama haksızlık bu.bazımız bılıyor bazımız bılmıyor.askolsun sızın ayrıcalıgınız ne anlamadım..bellı degılsede bızde yarına kadar sesımızı cıkarmazdık yanı..neyse madem soylemek ıstemıyonuz sız bılırsınız tabıkı..

Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
Eşimde varikosel, sayı ve hareket azlığı olduğu için hamile kalamıyorum :(

Hoşgeldin canım. Elbette alırız. :dance: Ama ben şansen pembe köşeye almayı tercih ederim. İnşallah pek yakında oraya da alabiliriz seni. yerimseniben

Yalnız bana muhtemel adet tarihini ve eşin için kullandığınız ilaç ve kür varsa onları yazarmısın tatlım. Bunlar da lazım. Spermiogram da ulaşabileceğin yerdeyse , onu da yazarsan fikir sahibi olalım. a.s.

kizlarrrrrrrrrrrrrrr yakarim haaaaaaaaaaa
kim hamis lutfen yaaaaaaaaaaaa evden gitmeden duymak istiyorummmmmm
hadiiiiiiiii nevroooooooooooooooooooooooo
lutfennnnnnnnnnn catlarim ya

ben geçen haftadan bu yana biliyorum aslinda....
Ama içimde tutuyorum....
Yarin öğreneceksiniz acele etmeyinn.....

HAHAHAHAHA.. :roflol: Güldürdün beni canım yaaaa. Daha bugün belli oldu nasıl geçen haftadan beri biliyorsun. Kız sen yoksa medyum musun? Başka haberlerle karıştırmayasın bunu.

Madem çok merak oldu açıklıyorum. Arkadaşlarımızı meraklandırmaya hakkımız da yok.

fidulyaaaaaaaaaaaaaaa kızlar. Yeni hamilemiz. Şimdi şokta girip haberini verir gün içinde.

Yarın da başka haber gelir inşallah. Beyaz melek kastettiğin haber de yarın gelir dilerim. hihoyyyt

kafam karisti simdi yaaaaaa kac hamis var simdi herkes baskasinimi biliyor
fidulya?????????????

günaydınn nevrocummm nasılsınn......bugün yine doktora gidicemm...doktordan gelince gelişmeleri yazarımm sana..öpt seni görüşürüzzz.....

HAHAHAHAHA.. :roflol: Güldürdün beni canım yaaaa. Daha bugün belli oldu nasıl geçen haftadan beri biliyorsun. Kız sen yoksa medyum musun? Başka haberlerle karıştırmayasın bunu.

Madem çok merak oldu açıklıyorum. Arkadaşlarımızı meraklandırmaya hakkımız da yok.

fidulyaaaaaaaaaaaaaaa kızlar. Yeni hamilemiz. Şimdi şokta girip haberini verir gün içinde.

Yarın da başka haber gelir inşallah. Beyaz melek kastettiğin haber de yarın gelir dilerim. hihoyyyt

canımmmmmmmmm saol bize söylediğin içinnnnn
fidulyaaaaaaaaaaa tebrik diyorum seni gözünz aydınnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh darısı bizimde başımızaaaaaaaaaaaa:nazar::teytey::teytey:

narencım dıkkat et kendıne guzelım.zaten zor buluyoruz bebıslerı.rabbım korusun..:Saruboceq:

sağol canım Amin inşallah bir aksilik yaşamayacağız.şimdilik herşey normal.en kısa zamanda Allah buradaki tüm arkadaşların hamile haberleriyle sevinmeyi nasip kısmet etsin bizlere.

fidulyacım tebrikler canım....
allah tamammına erdırsın.
darısı herkese inşşşşş...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
fidulya arkadaşım tebrik ederim.çok sevindim.
darısı bizlere kızlar hadi halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Back