Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fidulya hosgeldin aramiza insallah en kisa surede senide pembe listeye alirizzzzzz
günaydınn nevrocummm nasılsınn......bugün yine doktora gidicemm...doktordan gelince gelişmeleri yazarımm sana..öpt seni görüşürüzzz.....
Yavrum fidulya kastettiğimiz hamileeeeeeeeeeee :hooray: Yeni gelmedi listeye en başından beri burda. Günü belli değildi gününü aldım en son bugün de hamile haberi geldi. :teytey:
benim bahsettiğim hamile başka biri<<<<<<<<<<<<<...
KIZLAR FIDULYAYI BENDE CIKARTAMADIM AMA TEBRIK EDIYORUM INSALLAH DARISI BIZLERE
aramiza gelince hatirlarim belki
Canım haydi güzel haberle göndersin inşallah. Ben iyiyim çok şükür. Sen de iyisindir inşallah. Dönünce daha da iyi olursun dilerim. Şeniz
Hoşgeldin canım. Elbette alırız. :dance: Ama ben şansen pembe köşeye almayı tercih ederim. İnşallah pek yakında oraya da alabiliriz seni. yerimseniben
Yalnız bana muhtemel adet tarihini ve eşin için kullandığınız ilaç ve kür varsa onları yazarmısın tatlım. Bunlar da lazım. Spermiogram da ulaşabileceğin yerdeyse , onu da yazarsan fikir sahibi olalım. a.s.
ARKADAŞLARRRRRRRRR ENERJİNİZİ TOPLAYINNNNNNN. BİR HAMİŞ HABERİ DAHA GELECEK BUGÜN İÇİNDE. :teytey: :teytey: DEMEDİ DEMEYİNNNNNNNNNN. :hooray:
Acaba kimmmmmmm???
HAHAHAHAHA.. :roflol: Güldürdün beni canım yaaaa. Daha bugün belli oldu nasıl geçen haftadan beri biliyorsun. Kız sen yoksa medyum musun? Başka haberlerle karıştırmayasın bunu.
Madem çok merak oldu açıklıyorum. Arkadaşlarımızı meraklandırmaya hakkımız da yok.
fidulyaaaaaaaaaaaaaaa kızlar. Yeni hamilemiz. Şimdi şokta girip haberini verir gün içinde.
Yarın da başka haber gelir inşallah. Beyaz melek kastettiğin haber de yarın gelir dilerim. hihoyyyt
benim bahsettiğim hamile başka biri<<<<<<<<<<<<<...