• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asi74

stolatol0.gif
Doğum günün kutlu olsun
stolatol0.gif

animation164cwdk3.gif

İyi ki doğdun bitanem :sm_cool:
Yeni yaşında hayatın boyunca almadığın kadar değerli bir hediye almanı diliyorum. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Bugün ; güzel günlerin başlangıcı , hamişşliğinin habercisi olsun inşallah. :Saruboceq:​

asi74

stolatol0.gif
Doğum günün kutlu olsun
stolatol0.gif

animation164cwdk3.gif

İyi ki doğdun bitanem :sm_cool:
Yeni yaşında hayatın boyunca almadığın kadar değerli bir hediye almanı diliyorum. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Bugün ; güzel günlerin başlangıcı , hamişşliğinin habercisi olsun inşallah. :Saruboceq:​

:utangac::utangac:coooooookkkkkkkkkkkkkk tsk ederimmmmmmmm

elchin, roay, fatima zehra, nevrosky, fadik, asi74 hepinize sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ederim kızlar... tez zamanda hamiş kalırsınız, koca göbeğinizle arzı endam edersiniz inşallah! isteyen herkes için geçerli bu dileklerim...

amın canım ınsallah..ya ınanılmaz bısey gercekten..cogu kez o hamıs gobıslerıyle arzı endam edenlerı gorurum..ama son zamanlarda ınankı kapıdan cıkıyorum ıste bıtanesı karsıma cıkıverıyor..anlamadım gıttı ya..rabbım sabrımızı olcuyor bızım..ama bız allahtan umudımızı hıc bırzaman kesmeyız....
canım sen kac yıllık evlısın ve ne zamandır bebıs ıtıyorsunuzda olmuyor..eger senın ıcın ozel olmazsa tabı..:utangac:

allahım yeni yaşında tüm dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda sana ömrünün en büyük hediyesini gönderir rabbimŞenizhihoyyythihoyyyt

iiki doğdun nice yıllara eşinle (tez zamanada bebişinle)mutlu beraberce inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::sm_cool::sm_cool::dance:a.s.:nazar:

söylemem işte bana ne bana ne....
Ya valla tatlilarim şaka bi yana benim söylemem doğru olmaz.yarin kendisi açikliyacak....
Ama şu kadarini söylimmm...
Ben değilim
nevro da değil balsurat ta değil....
Başka biri...
O yüzden ben olsam hemen söylerdim....
Ama inanin bana düşmez bunu söylemek..yarina saklayin ikinci halayi..
Ama çok iyi tanidiğiniz biri çok sevineceksiniz...çünkü ben çok sevindim...

slm kızlar akşam çok kötü oldum ben acilde soluğu aldım. doktorumu aradılar muayene ettiler. korkulacak bişi yok dediler. ağrı kesici yaptılar. kendime geldim. ölüyodum ya ağrıdan. biraz biraz ağrım vardı ama duramayacak kadar da değildi. birden bire arttı. doktorum çağırmışda işyeri yüzünden gidemedim.bakalım gitmeye çalışıcam.

Çok geçmiş olsun tatlım. :teselli: Neden böyle oldu acaba. :uhm: Doktora muhakkak git canım. :çok üzgünüm: Şeniz

BANA NE BANA NE BEN SENDEN ÖNCE BİLİYODUM İŞTE:mymeka:
BİZDEN BİŞEY KAÇMAZ DİMİ NEVRO
ZEHİR HAFİYE GİBİYİZ ÇAKkaydirigubbakcemile5

Canım ortaya bir attın bu haberi. Linç edecekler valla bizi. Çak diyorsun ama millet bize çakacak şimdi. :mymeka: :roflol:

asicimmmm doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı uzun senelere inşallah ömrün boyunca sevdiklerinle ve miniklerinle beraber olursun canım benimmmm iyiki doğdun iyiki varsınnn

şimdi beyaz melek sana kızdımÇok üzgünüm çoook
ne ortaya laf atıyosunki hıhhhhhh:dilcikar::dilcikar:

Back