• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldim kılzarrrr hepinize günaydınlarrrrr inşallah çooook güzel br gün olur hepimiz için yeni hamişimiz kim yoksa benmiyim hehehehe

herkez iyidir inşallah.ne güzel ya hamile listemiz bir sayfya sığmıyor 2 ye geçiyor .inşallah 3 de geçecek.nevrosy canım yoksa sen mi hamilesin.çabuk söyle.

herkeze günaydın arkadaşlar ben hafta sonları giremiyorum topiğe .ramazan bittiğinden bu yana hafta sonları yoğun oluyorum.cumartesi misafirim vardı.dünde kardeşimi gezdirdik biraz, bandırma ya gittik.ve saat 10 da da gönderdim kardeşimi gitti.yine kaldık başbaşa bebeğimle.babamızın pek erken gelebildiği yok çünkü.ama 10 gün kaldı 10 sonra inşallah işleri bitecek.oda bende rahatlayacağım.

narencım dıkkat et kendıne guzelım.zaten zor buluyoruz bebıslerı.rabbım korusun..:Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi kızlar bu enerjiyle yakında hepimiz hamiş olacağız işallahhihoyyyt

beyaz melek ciddenmi yaaa..
hadi söyleyin
heyecan bastı benide

Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
Eşimde varikosel, sayı ve hareket azlığı olduğu için hamile kalamıyorum :(

herkeze günaydın arkadaşlar ben hafta sonları giremiyorum topiğe .ramazan bittiğinden bu yana hafta sonları yoğun oluyorum.cumartesi misafirim vardı.dünde kardeşimi gezdirdik biraz, bandırma ya gittik.ve saat 10 da da gönderdim kardeşimi gitti.yine kaldık başbaşa bebeğimle.babamızın pek erken gelebildiği yok çünkü.ama 10 gün kaldı 10 sonra inşallah işleri bitecek.oda bende rahatlayacağım.

herkez iyidir inşallah.ne güzel ya hamile listemiz bir sayfya sığmıyor 2 ye geçiyor .inşallah 3 de geçecek.nevrosy canım yoksa sen mi hamilesin.çabuk söyle.

Canım hoşgeldin. Gezmek iyidir. Misafir iyidir. Dolu dolu geçiyor zamanın ne güzel. Ama kendini çok yorma tatlım. a.s.

Keşkeeeeee tatlım keşkeeeeeeee. Allahım o günleri de gösterir inşallah. :teytey: :dance:

ben geçen haftadan bu yana biliyorum aslinda....
Ama içimde tutuyorum....
Yarin öğreneceksiniz acele etmeyinn.....

Back
X