Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldim kılzarrrr hepinize günaydınlarrrrr inşallah çooook güzel br gün olur hepimiz için yeni hamişimiz kim yoksa benmiyim hehehehe

herkez iyidir inşallah.ne güzel ya hamile listemiz bir sayfya sığmıyor 2 ye geçiyor .inşallah 3 de geçecek.nevrosy canım yoksa sen mi hamilesin.çabuk söyle.

narencım dıkkat et kendıne guzelım.zaten zor buluyoruz bebıslerı.rabbım korusun..:Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi kızlar bu enerjiyle yakında hepimiz hamiş olacağız işallahhihoyyyt

beyaz melek ciddenmi yaaa..
hadi söyleyin
heyecan bastı benide

ya kızlar gercekten superız he..bırbırımızı tanımıyoruz ama sevınclerımıze hep ortak oluyoruz..cok guzel gercekten..

Merhaba,
Beni de aranıza alır mısınız?
Eşimde varikosel, sayı ve hareket azlığı olduğu için hamile kalamıyorum

herkez iyidir inşallah.ne güzel ya hamile listemiz bir sayfya sığmıyor 2 ye geçiyor .inşallah 3 de geçecek.nevrosy canım yoksa sen mi hamilesin.çabuk söyle.

Canım hoşgeldin. Gezmek iyidir. Misafir iyidir. Dolu dolu geçiyor zamanın ne güzel. Ama kendini çok yorma tatlım. a.s.

Keşkeeeeee tatlım keşkeeeeeeee. Allahım o günleri de gösterir inşallah. :teytey: :dance:

ben geçen haftadan bu yana biliyorum aslinda....
Ama içimde tutuyorum....
Yarin öğreneceksiniz acele etmeyinn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…