herkeze günaydın arkadaşlar ben hafta sonları giremiyorum topiğe .ramazan bittiğinden bu yana hafta sonları yoğun oluyorum.cumartesi misafirim vardı.dünde kardeşimi gezdirdik biraz, bandırma ya gittik.ve saat 10 da da gönderdim kardeşimi gitti.yine kaldık başbaşa bebeğimle.babamızın pek erken gelebildiği yok çünkü.ama 10 gün kaldı 10 sonra inşallah işleri bitecek.oda bende rahatlayacağım.
ben biliyommmmmmmmmmmmmmmmm nevrooooo
şaka şaka o ben değilim ama kim olduğunu öğrendim hemencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nevrocum yeni adet tarihim 27 kasım.listeye eklersin canım.
herkeze günaydın arkadaşlar ben hafta sonları giremiyorum topiğe .ramazan bittiğinden bu yana hafta sonları yoğun oluyorum.cumartesi misafirim vardı.dünde kardeşimi gezdirdik biraz, bandırma ya gittik.ve saat 10 da da gönderdim kardeşimi gitti.yine kaldık başbaşa bebeğimle.babamızın pek erken gelebildiği yok çünkü.ama 10 gün kaldı 10 sonra inşallah işleri bitecek.oda bende rahatlayacağım.
herkez iyidir inşallah.ne güzel ya hamile listemiz bir sayfya sığmıyor 2 ye geçiyor .inşallah 3 de geçecek.nevrosy canım yoksa sen mi hamilesin.çabuk söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?