:1shok:NE AYARLIYORSUNUZ BAKİİİM BİZDEN HABERSİZ SİZ:mymeka:
Günaydın tatlım. :1hug: İyi oldu uğradığın bayadır görüşemedik. İyisindir inşallah canım , senin de günün çoook güzel geçsin. İyi çalışmalar. a.s.
sanirim ben kendimi üşüttüm kizlar sabah işe geldiğimden bu yana 5 dafa wcc ye çiktim..aşiri sik idrara çikiyorum dünden beri...muhtemelen ya idrar yolu enfeksiyonu mudur nedir anlamadim.yarim saatte bir idrara çikiyorum...
Bir bu eksikti şimdi tam olduu
sanirim ben kendimi üşüttüm kizlar sabah işe geldiğimden bu yana 5 dafa wcc ye çiktim..aşiri sik idrara çikiyorum dünden beri...muhtemelen ya idrar yolu enfeksiyonu mudur nedir anlamadim.yarim saatte bir idrara çikiyorum...
Bir bu eksikti şimdi tam olduu
ARKADAŞLARRRRRRRRR ENERJİNİZİ TOPLAYINNNNNNN. BİR HAMİŞ HABERİ DAHA GELECEK BUGÜN İÇİNDE. :teytey: DEMEDİ DEMEYİNNNNNNNNNN. :hooray:
Acaba kimmmmmmm??? lülülülülülü
BEYAZMELEK canım idrar yolu iltihabı için bol bol su iç.ilaç kulllanma.belki hamiş de olabilirsin çünkü.
herkese günaydınnnnn......a.s.
gününüz güzel geçsin.:1hug:
nevroskcim çok heyecanlandım....biliyorsun da açıklamıyor musun yoksa ?sengözlerimebaksanab
halayın baına geçeyim hazır bekleyeyim barii..:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:
ya canım bizi meraktan öldürecekmisin :dilcikar:
çok merak ettik :teytey:
Kendisi gelip haberini kendisi versin. Söyleyememmm. yerimseniben :1rolleyes: Sadece hazırlıklı olun demek istedim. Şeniz
:lepi::1hug::teselli::teytey::teytey::teytey:BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?