Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın tatlım. :1hug: İyi oldu uğradığın bayadır görüşemedik. İyisindir inşallah canım , senin de günün çoook güzel geçsin. İyi çalışmalar. a.s.

meraba canım .hafta içi dairenin işi .hafta sonu da ev işi ve birazcıkta gezme derken vakit geçiyo.eşime diyorum ki; bebiş olursa nasıl olacak o yoğunluğa alışabilecekmiyiz.şimdi böyle koştur koştur geçiyo o zaman nasıl olur diyorum ama.bi yandanda Allah sabrını verir.olsun'da ben koşturmaya razıyım diyorum.Allah bizlere de ANNELİK DUYGUSUNU TEZ ZAMANDA YAŞATIR İŞALLAH:Saruboceq:

Canım geçmiş olsun .aman dikkat kendine, özellikle ayaklarını sıcak tut.Belkim hamişşindir o yüzden dikkat kendine.

ARKADAŞLARRRRRRRRR ENERJİNİZİ TOPLAYINNNNNNN. BİR HAMİŞ HABERİ DAHA GELECEK BUGÜN İÇİNDE. :teytey: :teytey: :teytey: DEMEDİ DEMEYİNNNNNNNNNN. :hooray:

Acaba kimmmmmmm??? lülülülülülü

herkese günaydınnnnn......a.s.
gününüz güzel geçsin.:1hug:
nevroskcim çok heyecanlandım....biliyorsun da açıklamıyor musun yoksa ?sengözlerimebaksanab
halayın baına geçeyim hazır bekleyeyim barii..:teytey::teytey:

canım evet bu belirtiler idrar yollarını üşütmede oluyor....ben çok sorun yaşadım bu rahatsızlıkla ilgili tek çaresi kendini sıcak tuutman özellikle ayaklarını...

geçmiş olsun canım a.s.

BEYAZMELEK canım idrar yolu iltihabı için bol bol su iç.ilaç kulllanma.belki hamiş de olabilirsin çünkü.

ARKADAŞLARRRRRRRRR ENERJİNİZİ TOPLAYINNNNNNN. BİR HAMİŞ HABERİ DAHA GELECEK BUGÜN İÇİNDE. :teytey: DEMEDİ DEMEYİNNNNNNNNNN. :hooray:

Acaba kimmmmmmm??? lülülülülülü

:teytey::teytey::teytey:

ya canım bizi meraktan öldürecekmisin :dilcikar:
çok merak ettik :teytey:

Günaydın tatlım. Senin de günün güzel geçsin inşallah. a.s.

Elbet biliyorum. lülülülülülü Geç bakalım halayın başına. Hamiş birisi çekerse uğur getirir. :CüvCüv: :dance:

Kendisi gelip haberini kendisi versin. Söyleyememmm. yerimseniben :1rolleyes: Sadece hazırlıklı olun demek istedim. Şeniz

hakısın canım kendisi söylemeli....

merakla bekliyoruz.
benim biraz işlerim var çabucak yapayım ki halay çekeceğiz:teytey::teytey:

:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey:

haydi kızlar herkes halaya....yeni hamişimiz kim acaba???

kızlar herkese gunaydın.nasılsınız umarım herkes ıyıdır.
sungercım hayırlı olsun tedavın canım.
rapunzel ve detasor sızınde tedavılerınız hayırlı olsun.rabbım emeklerınızı kucagınıza versın ınsallah tez zamanda..ya bal ve nevro ne arıyosunuz ben hıc bısey anlamadım..hadı bızede soyleyın yaaaaaaaaaaa.

herkeze günaydın arkadaşlar ben hafta sonları giremiyorum topiğe .ramazan bittiğinden bu yana hafta sonları yoğun oluyorum.cumartesi misafirim vardı.dünde kardeşimi gezdirdik biraz, bandırma ya gittik.ve saat 10 da da gönderdim kardeşimi gitti.yine kaldık başbaşa bebeğimle.babamızın pek erken gelebildiği yok çünkü.ama 10 gün kaldı 10 sonra inşallah işleri bitecek.oda bende rahatlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…