• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
czytajkb8.gif
02.11.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 olymposss
2 _f_a_d_i_k_
3 nevrosky
4 smhsmh
5 bengüsu
6 canzi3445
7 YAĞMURCN
8 sema3455
9 duygu2008
10 ..ELCHIN..
11 NEŞELİ.))
12 asi74
13 fatıma zehra
14 BTRKLC
15 sünger53
16 Menzil Gülü
17 cerencim
18 xvyz
19 -badem-
20 elitu
21 minos
22 casper33
23 civciv1981
24 berfin
25 açeyla
26 umutlu99
27 haci78
28 karamelli neskafe
29 vavelya
30 birebira
31 rapunzell_82
32 _BERAY_

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar...

günaydın kızlar,nasılsınız,iyiyim bende,bugün biraz işlerim var sonra uğrarım tekrar,herkese kolay gelsin,iyi sohbetler şekerler :1hug:

yaaaaaaaaa senağlama
ilk ben geldim yapacaktım ama

herkeze kocamannn kocamannn günaydın...
nasılsınız fıstıklarım....özledim hepinizi.haftasonu çok yoğundum....evde birsürü tamirci falan vardı...bende evde durmadım hep gezdimmm...
adet günüme az kaldı hafiften kasık ağrılarım başladı...özellikle sol kasığım çok ağrıyor...
siz nasılsınız varmı gelişmeler

bebek3lurl5ay5.jpg

herkese gunaydın...bol hamıslı gunler

Herkese günaydın... Gününüz güzel geçsin... Hepiniz öpüldünüz.....

HERKESE GÜNAYDINLAR

Günaydın şekerler. :1hug: a.s. Tez zamanda hamiş kalasınız inşallahhhhhhhhh. :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (03.11.2008)

:nazar: En Yeni Hamiş Haberleri :

11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji
12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 - Tüp Bebek - Sayı
13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı
14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji
15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji
17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket
18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu)
19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel
20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel

hihoyyyt Test Yapacaklar - Kan Verecekler :

akdas : 1 Kasım sonuç - 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - Haber yok

:Saruboceq: Tedavide olanlar :

-badem- : 1. Tüp Bebek - Kısa Protokol - 02.11.2008 Pazar günü transferi yapıldı - 3 embriyo transfer edildi - Dualarımızı esirgemeyelim
karamelli neskafe : 1. Tüp Bebek - 03.11.2008 Pazartesi günü yumurtaları toplanacak - Dualarımızı esirgemeyelim
melih : 1. Aşılama - 21 Ekim'de aşılama oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
casper33 : 1. Aşılama - 31.10.2008'de aşılaması oldu - Sonuç tarihini bildirecek - Dualarımızı esirgemeyelim
BeyzaNur-HH : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
ay77 : 1. Tüp Bebek - Dualarımızı esirgemeyelim
wavy : 1. Aşılama - Dualarımızı esirgemeyelim

:1rolleyes: Günü geçenler - Beklemedekiler :

fidulya : 29 Ekim - Beklemede
yabangülüm. : 30 Ekim - Beklemede
akdas : 1 Kasım Sonuç - Haber yok

:teselli: Hastalananlar : (Umutsuzluk yok , Durmak yok , YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile4)

rapunzell_82 : 01.11.2008
açeyla : 01.11.2008
YAĞMURCN : 01.11.2008
birebira : 01.11.2008

:1hug: Ailemize Katılanlar :

binbirgece : 23.10.2008
nevbahar38 : 23.10.2008
casper33 : 29.10.2008
seybay : 01.11.2008

stolatgc2.gif
Bu Ay Doğanlar : KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım ;)

02.11.2008 : haci78 - Doğum günün kutlu olsun bitanem
12.11.2008 : sevcangoksel
19.11.2008 : melek23
22.11.2008 : smhsmh
23.11.2008 : BTRKLC
25.11.2008 : NEŞELİ:))

- nisafidan HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE. Kendisini tebrik ediyor , bebişini sağlıkla kucağına almasını diliyoruz.

- karamelli neskafe arkadaşımızın yarın yumurtaları toplanacak , eşine de gerekirse tese yapılacak. Dualarımızı esirgemeyelim.

- -badem- arkadaşımızın dün transferi yapıldı , dualarımızı esirgemeyelim.

- akdas arkadaşımız cumartesi günü 1. Tüp Bebek Denemesinin sonucunu alacaktı. Görüşemedik. İnşallah pozitiftir. Ve Kasım ayımızda ilk hamiş akdas olur dilerim. Heyecanla bekliyoruz.

- rapunzell_82 , açeyla , YAĞMURCN ve birebira hastalandı. İnşallah en yakın zamanda onları da pembe köşemizde görebiliriz.

- casper33 arkadaşımız Cuma günü 1. Aşılamasını oldu. Bol bol dua edelim arkadaşımız için. İnşallah aşılaması tutar ve hamiş olur arkadaşımız.

DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR.
Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın.haftosunu işlerden dolayı yoğundum giremedim.şimdide hafta başı dairede işlere başlayacağız.Başlamadan sizlere bi günaydın demek istedim.
gününüz güzel geçsin arkadaşlar...

bende bugun ogleye kadr ızın aldım...10.30 dr gıtcem....reglı 3 .gun gel demıslerdı...gıdeyım bakalım ne dıyecekler...5.gun ılaclara baslıyorum.startı verdımm hadı hayırlısı...:Saruboceq::Saruboceq:

Canım Haydi hayırlısı bakalım. hihoyyyt Sen de adım attın aşılamaya. İnşallah senin de bebişinin kısmeti burdandır. Bu ay gelir. a.s. :dance:

Canlarım bugün karamelli neskafe arkadaşımızın yumurtaları toplanacak. Gerekirse eşine de TESE yapılacak. Dualarımızı esirgemeyelim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın.haftosunu işlerden dolayı yoğundum giremedim.şimdide hafta başı dairede işlere başlayacağız.Başlamadan sizlere bi günaydın demek istedim.
gününüz güzel geçsin arkadaşlar...

Günaydın tatlım. :1hug: İyi oldu uğradığın bayadır görüşemedik. İyisindir inşallah canım , senin de günün çoook güzel geçsin. İyi çalışmalar. a.s.

gnydn009si0.jpg

günaydınlar herkese nasılsınız bakalım ben hala bulantılarımla başetmeye çalışıyorum sabahları fazla olmuyo ya ondan sizden haber almaya geliyorum umarrım herkes iidirrrrrrrr güzel haberler bakliyoruz

adete yakin kasik ağrisi bel ağrisi neden olur kizlar bilginiz varmi acaba....
çok kasiklarim ağriyor da

canım ayaklarını üşüttüysen ondan olabilir ya da belini üşüttüysen kasık ağrılarında regl yaklaştı diye olabilir ama daha önce olmadıysa bilmem ki nedendir??????????​

Günaydınlarrr herkezeee hayırlı günler.Rabbim cümlemizee sağlıkk,huzurr versın inşallahhh

sanirim ben kendimi üşüttüm kizlar sabah işe geldiğimden bu yana 5 dafa wcc ye çiktim..aşiri sik idrara çikiyorum dünden beri...muhtemelen ya idrar yolu enfeksiyonu mudur nedir anlamadim.yarim saatte bir idrara çikiyorum...
Bir bu eksikti şimdi tam olduu

nevrosky merhaba canım ben dün adet oldum.ilk defa bu kadar erken oldu.stresten oldu galiba.yarın doktora gitcem aşılamaya başlıyacaz inşallah.

gnydn009si0.jpg

günaydınlar herkese nasılsınız bakalım ben hala bulantılarımla başetmeye çalışıyorum sabahları fazla olmuyo ya ondan sizden haber almaya geliyorum umarrım herkes iidirrrrrrrr güzel haberler bakliyoruz

Günaydın tatlım. :1hug: Çok hoş bir kart. :asigim: Sen fazla ayakta kalma canım. Kaldıkça bulantın artar. a.s.

nevrosky merhaba canım ben dün adet oldum.ilk defa bu kadar erken oldu.stresten oldu galiba.yarın doktora gitcem aşılamaya başlıyacaz inşallah.

Merhaba tatlım. :teselli: Dediğin gibi stresten erken gelmiş olabilir. Aşılama hakkında hayırlısıdır inşallah canım. :Saruboceq: Şansını daha da artırmış olacaksın sonuçta. hihoyyyt Dualarım seninle güzelim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back